icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

nanka1412
8. jan 2019

q
@mekicom tak možno to máš stoho ten tlak .lebo úzkosť je niečo iné .aspoň. Umna je to iné .ties mám problémy sos chrpticov .a keď mi tlačí niejaky nerv tak mi je tak .

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 čo je podľa teba uskosť,

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 s tymi receptami to bolo aj umna preto som menila u noveho dr,som aj 1h a viac pohode ma vypočuje a poradi každemu tu predpisuju dr,tie iste lieky dookola citalec ,alventu paretin to niesu nejake ine novšie a kvalitnejšie iba ti stare.

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom úzkosť podla mňa je .dusi tá dačo proste dačo taške cítiš na hrudi na srdci .v nutri tá tazy dačo .plačeš ani nevieš prečo ..u mňa to je tak .potom hnet strach panicka srdce sa mi rozbusi je mi teplo potom zima dostanem kŕč v bruchu a hnet hnačka .ties ma to us nebaví takto žiť mám dva krásne deti zdravé nechyba mi nič mám najlepšie manžela na svete ..a mňa stále nič nebaví neviem byť šťastná neviem sa tešiť s ničoho .len ten mojej hlave stále dokola že čo mi je že mám niejaku vaznu chorobu .a každý namna pozerá jak na blázna .

slavkasobanska
8. jan 2019

@nanka1412 no ja tak podobne ,pre hocičo som.sa rozplakala..a potom taký kotoc ..to bol

nanka1412
8. jan 2019

A dneska ešte dok.na gastro povedal že pred 4 rokmi mi zistili že som mala helikobakter .a ja o Tom som ani nevedela .a us mi ten hlave beží všeličo že čo terás keď som sa NATO neliecila

nanka1412
8. jan 2019

@slavkasobanska aj ja to tak mam.moja mamka sa lieči ,30 rokov terás má 65..niekedy je dobré niekedy zle ..

sylvia30
8. jan 2019

@tinka308 dnes bolo ovela lepšie v práci ako včera, už som sa cítila istejšie, ani úzkosti neboli...o pol štvrtej som mala prvú terapiu z novou psychologičkou, to bolo fajn, som jej na záver povedala, že ma ošúpala ako cibulu, ukázala mi veci, ktoré som nevidela, nevnímala, myslím, že to bude s ňou fungovať, o týždeň idem znovu...

sylvia30
8. jan 2019

@tinka308 ja budem platiť 20,-, je to moja bývalá kolegyňa, každý týždeň budem chodiť

sylvia30
8. jan 2019

inak, všimla som si, že hrozné hrubice tu robím....s novou psychologičkou...

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 mame nezabrali žiadne lieky aby sa z toho vyliečila a bola aj hospitalizovana

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 chodila mama cely čas aj dopracealebo bola na ID.

mekicom
8. jan 2019

@sylvia30 aku maš pracu?

mekicom
8. jan 2019

@slavkasobanska vlhova je tretia čo ty nato

sylvia30
8. jan 2019

@mekicom v kancelárii

mekicom
8. jan 2019

@sylvia30 aspon sa maš s kým vykecať, Horšie je to na pase ked musiš makať bez prestavky no-stop a stale ta len ženu tam sa to zvlada tažko.

sylvia30
8. jan 2019

@mekicom úprimne? na kecanie nie je čas....treba robiť..termíny nepustia..ani v kancli to už nie je čo bývalo...

mekicom
8. jan 2019

@sylvia30 tak je to už asi všade preto vznikaju take stavy do ktorých sme sa dostali a potom sa čudujeme že mlady už nevladzu.

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom nie nechodila do práce us lebo to nezvládala ..zabrali ale len času na čas rok dva bolo dobre a zase dokola .a us má terás 65 rokov .a stále berie tabletky .ťažké ja neverím že sa to dá vyliečiť ..len potláčať s tabletkami .. rás keď to príde tak to je us navždy .len na krátky čas zmizne .

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 ale ja som sa aj dopočula o ludoch ktorý sa s toho dostali a funguju bez liekov dlhe roky. A ty sa ako dlho liečiš asi je to dedičné?

sylvia30
8. jan 2019

@mekicom ano, veď mám info, že polovica zamestnancov je na tabletkách a tretina pije. Ten zvyšok zatial nič neberie....

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom prv to bolo ,8 roky do zadu.5 rokov som bola bez liekov a terás mesiac beriem tabletky zase som tam kde som bola .

mekicom
8. jan 2019

@sylvia30 ale aj oni sa časom dostanu do takeho stavu ako ostatni vo firme. Dufam že sa z toho vysekami aj mi lebo to je hnusna choroba. Kolega sa mi priznal že to mal pre 30r a trvalo to 5 mes. a odišlo to same ako prišo a odvtedy sa mu to nevratilo.

slavkasobanska
8. jan 2019

@mekicom no ešte bude druhé kolo..o 20,30 ,..tam sa rozhodne ktorá bude...pôjde 3 od konca teraz...

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 ličim sa len 4 mesiace ale nie je mi nejak dobre zajtra to idem prekonzultovať s dr,

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom a chodíš aj do práce ? Nesi na pn

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 ano som na PN v takom stave by som to nezvladla a ty chodiš do prace?

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom zatiel nie som na md .synček má 2 roky .a dcéra 13 .

mekicom
8. jan 2019

kočky naviete o nejakej linke dvovery kde sa da s niekym pokecať.

kajkag
8. jan 2019

Zienky ako to prebieha u psychológa? Robí s Vami nejaké cvičenia, uci vás dýchať alebo relaxovať?....