Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mekicom úzkosť podla mňa je .dusi tá dačo proste dačo taške cítiš na hrudi na srdci .v nutri tá tazy dačo .plačeš ani nevieš prečo ..u mňa to je tak .potom hnet strach panicka srdce sa mi rozbusi je mi teplo potom zima dostanem kŕč v bruchu a hnet hnačka .ties ma to us nebaví takto žiť mám dva krásne deti zdravé nechyba mi nič mám najlepšie manžela na svete ..a mňa stále nič nebaví neviem byť šťastná neviem sa tešiť s ničoho .len ten mojej hlave stále dokola že čo mi je že mám niejaku vaznu chorobu .a každý namna pozerá jak na blázna .
@nanka1412 no ja tak podobne ,pre hocičo som.sa rozplakala..a potom taký kotoc ..to bol
A dneska ešte dok.na gastro povedal že pred 4 rokmi mi zistili že som mala helikobakter .a ja o Tom som ani nevedela .a us mi ten hlave beží všeličo že čo terás keď som sa NATO neliecila
@slavkasobanska aj ja to tak mam.moja mamka sa lieči ,30 rokov terás má 65..niekedy je dobré niekedy zle ..
@tinka308 dnes bolo ovela lepšie v práci ako včera, už som sa cítila istejšie, ani úzkosti neboli...o pol štvrtej som mala prvú terapiu z novou psychologičkou, to bolo fajn, som jej na záver povedala, že ma ošúpala ako cibulu, ukázala mi veci, ktoré som nevidela, nevnímala, myslím, že to bude s ňou fungovať, o týždeň idem znovu...
inak, všimla som si, že hrozné hrubice tu robím....s novou psychologičkou...
@slavkasobanska vlhova je tretia čo ty nato
@mekicom nie nechodila do práce us lebo to nezvládala ..zabrali ale len času na čas rok dva bolo dobre a zase dokola .a us má terás 65 rokov .a stále berie tabletky .ťažké ja neverím že sa to dá vyliečiť ..len potláčať s tabletkami .. rás keď to príde tak to je us navždy .len na krátky čas zmizne .
@mekicom no ešte bude druhé kolo..o 20,30 ,..tam sa rozhodne ktorá bude...pôjde 3 od konca teraz...
kočky naviete o nejakej linke dvovery kde sa da s niekym pokecať.
Zienky ako to prebieha u psychológa? Robí s Vami nejaké cvičenia, uci vás dýchať alebo relaxovať?....

q
@mekicom tak možno to máš stoho ten tlak .lebo úzkosť je niečo iné .aspoň. Umna je to iné .ties mám problémy sos chrpticov .a keď mi tlačí niejaky nerv tak mi je tak .