Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Kočky držali ste niektorá diétu a brali AD,??ja neviem,ale ja som strašne unavená a nič nevládzem .hladná som stále .jojj
@slavkasobanska Unavena si aj z toho ze si hladna, nic len vydrzat kym si telo zvykne na ten system a potom uz by malo byt lepsie.🙂
@ivka185 no lebo som oslabená,možno aj preto že veľa cvičím...musím si zvyknúť ...no dnes od rána robím..už mám dosť ,idem si dať kávu..a odychnut..
Cítim sa zbytočna . neviem sa postarať o deti . nevládzem .čo mám robiť . Stále mi je zle ..
@slavkasobanska Urcite aj si oslabena ,pre telo je to sok cvicenie ,dieta a to chvilu potrva kym si telo zvykne, neboj bude dobre len vydrz.😍
@ivka185 no viem.. ale aj doma mi treba stále niečo robiť,konečne som 🌲 zložila,všade prach..od rána som sa teraz zastavila ..ešte zaniesť veci do pivnice...a dnes dosť....
@mekicom nebojte bude to dobre,len si dajte nejakú aktivitu aj keď doma aspoň na hodinu..tak sme museli v nemocnici,aj keď si išla z posledných síl,potom sa to polepší...budeš mať iné myšlienky ..skús ..
@nanka1412 no keď ti je veľmi zle povedz to lekárke,mňa vždy dala do nemocnice,...keď som bola v zlom stave .
@slavkasobanska nechce sa mi absolutne nič som nadne
@nanka1412 aj ja to mam tak isto ale mne zvyšoval davku
@slavkasobanska to by som neisla totiž mám 2 ročného synčeka .to určite nie .
@slavkasobanska Ja dnes nerobim nic ,mame silvester, zajtra novy rok tiez sviatok a stromcek odzdobim az cez tyzden a ked nie tak potom v sobotu, robota nie zajac ,neutecie a tak ja lezim odychujem a za chvilku sa pojdem okupat a zajtra do roboty,

@ivka185 ja idem štvrtok terapia,piatok na 50 tku,no takže pôjdem na obočie, vlasy,a tak to zbehne ani nebudem vedieť ako...
@nanka1412 aha,si sama na neho???
@slavkasobanska Ta ty jak si vyplnas zaujimavo volny cas, ale samozrejme ti to prajem.
@slavkasobanska manžela mám ale on pracuje bol terás doma mesiac mi pomáhal ale us musel ísť do práce .

@slavkasobanska slavka ďakujem, večer pozriem a dám vedieť, si poklad❤