icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mekicom
13. jan 2019

@ivka185 nezavidim to fakt nemaš čas riešiť depresiu a si rada že si večer doma

ivka185
13. jan 2019

@mekicom Ano to som rada ked sa mozem natiahnut a je pravda ze nemam cas mysliet na to ze mi nieco je, som rada ze aspon niekto to chape,😘

sylvia30
13. jan 2019

@slavkasobanska mas pravdu, ja vzdy, ked mi nie je dobre upratujem. Od zaciatku liecby som tak robila, pomalicky, po troske, ako som vladala. Zamestnala som si mysel a aj mi presiel cas.

slavkasobanska
13. jan 2019

@sylvia30 no ja tiež ,keď nevládzem odychnem a zase ...

mekicom
13. jan 2019

@slavkasobanska iba že ja nezvládam nič.uz má to štve mne sa nechce ani vstať s postele.

mekicom
13. jan 2019

Je to najhnusnejsia choroba ktorú poznám ale aspoň nie je smrteľná

mekicom
13. jan 2019

@nanka1412 mamu nemáš pri sebe

pandravachrusta
13. jan 2019

aj ja som vzdy upratovala ked mi bolo na prd..alebo horuca vana..

slavkasobanska
13. jan 2019

@mekicom to poznám....tak si čítaj,prídeš na iné myšlienky ..

karolinabese
13. jan 2019

Baby hrozne ma dned bolis klby. Menzes mi vcera skoncil. Lieky berem 5 den. Dnes rano tska uzkost ze som musela dat ad a magne. Neviete cim to je? Hlavne ta bolest? Klby na rukach a nihach, chrbat a vajecniky. Liekmi? Pocasim?.

sylvia30
13. jan 2019

@slavkasobanska tak som pozrela polovicu toho videa, zajtra dám druhú....zaujímavé...sila myšlienok funguje, presne to sa píše v tej knihe, čo čítam....ja som vždy bola negatívne naladená, stále som sa niečoho bála, vždy som bola pripravená, že niečo zle skončí....a naozaj, tak to aj bolo...mám ešte dlhú cestu pred sebou zmeniť tie myšlienky na pozitívne, ale verím, že to dokážem....
slavka, čo ten tvoj kamarát, čo ti poslal to video? ako mu to zmenilo myslenie?

sylvia30
13. jan 2019

@mekicom keď ťa chytia negatívne myšlienky, skús myslieť na niečo iné, ja som skúšala čítať, lúštila som osemsmerovky, aj keď mi myšlienky stále ubiehali, neodišla som od toho,

mekicom
13. jan 2019

@sylvia30
slavkasobanska Kočky a psychotronika si neskušali,alebo ste o tom už dačo počuli,mne o tom teraz hovorila jedna kamoška že vraj a to vie pomocť a jej to pomohlo a teraz funguje normalne a mala velke problémy.

slavkasobanska
13. jan 2019

@sylvia30 inak ja som to pozerala tiež na 2 x...veľa som rozmýšľala potom .môj kamarát veľmi mu to zmenilo život..povedal mi že začal nový život,ale začiatky boli ťažké,veľa chorôb mu zmizlo..jasné ma aj slané chvíľku ale je úplne iný,žije!!!!....

mekicom
13. jan 2019

@slavkasobanska Kočky a psychotronika si neskušali,alebo ste o tom už dačo počuli,mne o tom teraz hovorila jedna kamoška že vraj a to vie pomocť a jej to pomohlo a teraz funguje normalne a mala velke problémy.

sylvia30
13. jan 2019

@mekicom ja som neskúšala, ani ma to vlastne za ten mesiac čo sa liečim nenapadlo....beriem lieky, začala som chodiť na psychoterapiu a teraz sa mi dostala do ruky kniha o mníchovi (je to o pozitívnom myslení a sile myšlienky) a
@slavkasobanska dala link na video na YT (je to podobné ako tá kniha), ale pozrela som len polovicu, furt niekto niečo doma odo mňa chcel...takže zajtra dopozerám...

sylvia30
13. jan 2019

@slavkasobanska musím to ešte raz poriadne pozrieť celé, aj viac krát, velmi sa mi páčila tá časť, keď si máme uvedomiť, za čo sme vďační....

slavkasobanska
13. jan 2019

@mekicom ja nie

slavkasobanska
13. jan 2019

@sylvia30 ano,to by si mala pozerať čo najviac,aby sa ti to dostalo do hlavy ....môj kamarát to poreral každý deň ..po pol roku cítil zmenu..ale že to bolo ťažké...mne sa to páči,o tej vďačnosti,že máme poďakovať,píšem si pocity...je tam veľa dobrých rád...

1andrea111
13. jan 2019

o akom videu hovoríte, nenašla som link

nanka1412
13. jan 2019

@karolinabese cítiš také palenie .ja to ties mám . neviem čím to je .

sylvia30
13. jan 2019

@1andrea111 cca 3 strany naspat dala slavka link na video...

slavkasobanska
14. jan 2019

Ahojte..no dnes že otras deň a prišlo mi už predvolanie ohľadom prehodnotenia ID..4.2., rok na to čakám ...držte prsty...

karolinabese
14. jan 2019

@nanka1412 ja som to mala od uzkosti. Bolest klbov. Dnes rano prisla hnacka a nervozita. Ale este mi nezaberaju lieky. Cca po 2 tyzdnoch zacnu a 3 tyzden uz budu isto. Ak nie bud zmenime liek alebo zvysime davkovanie. Ja totiz preto mam citalec lebo som chcels kojit este 10 dni. Kym dovrsime presne rok. Inak by mi dala iny liek.

sylvia30
14. jan 2019

@slavkasobanska myslime na teba, aby prehodnotenie ID dobre dopadlo

sticker
sylvia30
14. jan 2019

@karolinabese ver tomu, ze zaberie, mne zacal zaberat 11-12 den.

slavkasobanska
14. jan 2019

@sylvia30 ďakujem ..už som volala psychiatrické že potrebujem správu za celý rok,..lebo ja mám hlavnú diagnózu depresiu ..teraz mám 60%..tak v kútika srdca dúfam že by ma mohli dať už na plny...

sylvia30
14. jan 2019

@slavkasobanska aj moja mama mala plný ID na depresiu. Potom už nemávala ani prehodnotenia.

ivka185
14. jan 2019

@slavkasobanska Neboj daju, budem drzat prsty.👍

nanka1412
14. jan 2019

@karolinabese ja beriem ,od 14 december.a nič lepšie mi neje .ale verím že bude dobré .lebo takto sa žiť nedá každý deň sa modlím neh som us zdravá . chcem zase žiť normálne .