Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sylvia30 no dala mi správu na sociálnu poisťovňu,hneď aj kontrolu,vysadila mi večernú dávku Prothiadenu,kôli tlaku a uvidíme a mám 3 domáce úlohy do februára,ísť do nákupného centra, môžem aj s kamarátkou,chodiť peši po schodoch aspoň na 4 poschodie a skúsiť si dať zmerať tuk,voda v tele a poradiť sa ohľadom jedálnička ....
Príde večer 5-6 hodín a vedela by som odpadnúť od únavy, plus k tomu mierne zavraty..aj vy máte takto alebo to robí tehotenstvo?☹️
@ivett311 si tehotná????ja ani nie som a mám také stavy..
@slavkasobanska fíha, to sa mi celkom páči, že ti dala domáce úlohy a také zdraviu prospešné, super 👍
@slavkasobanska áno som tehotna
@sylvia30 no ano ..veď som tam dlho u nej ..všetko sa rozprávame ale som rada,rada k nej chodím...
@ivett wauuuu to som nevedela,teším sa s tebou..a teším sa..
@ivett311 joj ...sa: veľmi teším .naozaj..
@slavkasobanska dakujem 🙂 aj ja sa teším len škoda že mám tieto stavy
@nanks1412 a co je frontin? Ja berem len citalec a probiotika biopron..
@sylvia30 a ake lieky na spanie? Ja berem lem citalec. Ja zaspim v poho..ale vzdy, vzdy, vzdy okolo 7 vstanem s uzkostou a uz neviem spat. A vzdy je to okolo 7 a ja neviem preco..
@karolinabese frontin je na uzkost .mne pomohol aj hnačky ukludnili sa mi .aj probiotiká som brala som biogaja
@karolinabese na spanie beriem kventiax, mne sa to zacalo tak, ze som prestala spat, dlho trvalo kym som zacala aspon par hodin spat a teraz sa striedaju lepsie a horsie noci. Tuto noc som sa stale budila, noc predtym som nemohla spat. Neviem, co sa zase deje?
Otázka na dnes: Čo musíte ZMENIŤ dnes aby ste zajtra uvideli výsledky . Stále keď robíte to isté , tie isté zvyky , nič sa nezmení.Tak čo si myslíte, čo je to tajomstvo, ktoré by naštartovalo vaše "vyzdravenie" ?
@hope252 napriklad u mna, mala by som prestat mysliet na to, ze tuto a predchadzajucu noc som nespala prave najlepsie. Od rana to preberam v hlave a rozmyslam nad tym aka bude dalsia noc. Uplne som zase z toho rozhodena, ale nijako tie myslienky neviem dostat z hlavy a naladit sa pozitivne. Ako to mam urobit? Samozrejme, ze uz idem do uzkosti.
@hope252 zmeniť zvyky ktoré máme,robiť čo nas teší...
Vám sa nechce spať ráno po liekoch..??mne oci padajú..
@sylvia30 neviem co riesite a ako postupujete so svojou terapeutkou tak tuto otazku necham otvorenu pre nu 🙂 Ze ako to urobit 🙂 Ale pokial ide o mna, tak treba doslova preprogramovat zmyslanie,resetnut ho 🙂 Tam si treba uvedomit zopar veci, preco to nejde.... Vase podvedomie diktuje vasmu vedomiu, kde u ludi ktory nemaju depresie ,uzkosti vedome diktuju svojmu podvedmiu . Cize presny opak.Pozname fixne zmyslanie( mentalitu) a mentalitu ktora expanduje,clovek sa stale uci... Je toho vela, to by som tu zapisala 300 stran 🙂
Veľa krát som už sem písala. Chcem sa spýtať či mal niekto z vás zavraty pocit na odpadnutie ako príznak? Nič iné nemám len tieto. Neviem či to robí tehotenstvo alebo sa vráti úzkosť 😥 poraďte
Ahojte baby .mám úzkosť a pocit na zvracanie nechuť do jedla.bolest žalúdok.us druhý deň.co mám robiť.ja us myslím že asi mi je dačo vážne . zbláznim sa .
@ivett311 ja to mávam,ale ja to mám asi z Vertigo, vnútorného ucha,moze to byť z hocičoho, únava, chrbtica...ale keď mi je po psych.stranke oki,tak to nemám...
dievčatá, niečo je asi vo vzduchu, ja už druhú noc slabší spánok, čo sa samozrejme prejavuje na mojej psychickej nepohode, zrejme som aj unavená z práce, dnes ma bolí celý človek, až ma páli celé telo, vôbec si nerozumiem, čo mi je, k tomu ten strach, že zase nebudem dobre spať, @coco2018 ma na to pripravovala, že budú aj takéto dni, teraz to prišlo po týždni a som z toho úplne mimo 😢😢😢

@sylvia30 neviem zajtra pôjdem ku máme na dva tri dni . trošku zmena.lebo doma sama je to este horšie.. ináč ďakujem ti .