Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@erik80 ten test robi obvodný lekar ,alebo sa da kupit v lekarni?Mne na spanok pomohol Melatonin 5mg,ked mi davali antihypnotika nezaberali,ja som na nete vyčitala ,že nedostatok sposobuje nespavost, Možno že aj ja mam malo, ked mam tažku depresiu.Len neviem aký lekar mi to može spravit?
Bože zas mi hlava neda spat,blbe myslienky ,depka,zajtra budem ko.Už som si pichla aj apaurin nech som pokojna ,ale neučinkuje,
@luna53
@vlcik1
Roby to spoločnosť Alfa medikal nájdeš to na nete.
Stojí to 9€ a treba sa tam objednať telefonicky alebo e-mailom. Na nete si nájdeš najbližšie odberove miesto v tvojom okolí. Ja som dával aj vitin D a B a všetko má to na 30€ ako samoplatca. Nieviem ako to je u obvodného lekára treba sa informovať ale keď mi povedali cenu ani som to neriešil, počul som že aj u obvodného si musíš zaplatiť tak neviem skús to zistiť a daj vedieť.
bože zaspala so o 4 nadranom,čiže depka je horšia ako včera,ešte som aj slaba ,bojia ma ruky nohy,.Ja ked sa nevyspim som nepoužitelna,hlavu mam ako balon čo premyšlam čo stihnut každý den aby bolo na vianoce ok,Najradšej by som si lahla do postele a pokrk zakrila aj vy ste tak na tom?
@luna53 tiež máš porblemy so spánkom?
@lenkaoravcova mne pomaha melatonin 5mg,, frontin 1mg, tisercin ,ked už snimi nezaspim tak si davam antihypnotika,
@slavkasobanska ahoj, ako sa máš, dávno si tu nepisala
@luna53 melatonín mám doma.ale ešte som.nrmala.odvqhu vyskúšať píšu totiz že môže aj uškodiť tak ja už neviem
@lenkaoravcova ja ho uživam od marca ,aj som to z psychiatričkou prebrala a povedala ,že to je neškodne a možem dlhodobo brat lebo je toho malo v tele
@luna53
Dnes som bol u lekára ukázal som mu výsledky ale nič mi na serotonín nenapísal že vraj sa má v tele vytvoriť prírodné mám sa tešiť aby sa mi vytvoril. Ako sa ma tešiť depresívny človek. Neviete niekto poradiť ako vlastne funguje AD ked nevitvaraju serotonín tak načo ich užívať. Čo je ten L-TRYPTOFAN a ako funguje.

Počuli ste o lieku insidon?