icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

esselte
9. apr 2021

@sida447 trapi ma úzkosť, mam panicku poruchu, aj ja som mala ist do nemocnice, ale vyzeralo to tam strašne, tak som ostala doma, bolo to veľmi ťažké a ešte aj je

edimamija
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
9. apr 2021

@edimamija Najlepsie by vam povedal asi lekar ,netreba riskovat zo zdravym dietatkom

tuzobnik
9. apr 2021

@edimamija Thiamin je vitamín B1 a môže sa užívať aj počas tehotenstva aj kojenia.

edimamija
10. apr 2021

Nakoniec som si dala len thiamin,ale dnes mi je zas nanič. Po toľkúch rokoch nevidím nádej,bojím sa všetkého. Vyjsť na ulicu,stretnúť sa s ľuďmi na ulici. Ničoho nie som schopná. Strašne sa cítim mizerne.

slavkasobanska
10. apr 2021

Ahojte ,,dlho tu nepisem ale sledujem vas,,ja mam 2 dni nizky tlak a to betiem lieky koli tomu na vysoky,ale som dnes taka rozklepana,nervozna vnutorne ...myslite ze to moze byt fakt pocasim uz neviem,vsetky lieky beriem dlhodobo tak tym to nebude..uz neviem

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
tuzobnik
11. apr 2021

@edimamija Potrebuješ užívať antidepresíva! Potom ti bude dobre!

edimamija
13. apr 2021

Bola som včera u primárky. Zostáva mi thiamin, 2x GS Anxiolan a Magne B6 mám piť každé ráno.

tuzobnik
13. apr 2021

@edimamija To čo užívaš ti nepomôže. Potrebuješ antidepresíva. Máš úzkosť, sociálnu fóbiu.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
nemcurik
14. apr 2021

@vlcik1 ano a čím skôr aby sa to nezhoršilo

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
edimamija
14. apr 2021

@tuzobnik nemám ju,je to chvíľkové. Príde to na mňa iba keď som takto dole. Ale to som už nemala 5 rokov. Tak si nemyslím,že treba hneď skákať do antidepresív. Ani predtým som ich nemala a zvládla som to a bola som dokonca bez všetkého. Teraz sa posilním týmito,a ak predsa nestačí,no uvidíme.

slavkasobanska
14. apr 2021

Ahojte neviete mi.poradit ? Par dni som mala zavrate a dnes od rana slabist v nohach,zle od zaludka nieco sa deje ale neviem ci psychika

esselte
14. apr 2021

@vlcik1 presne ja mam tiez zle rana, poobede a vecer je to ok, beriem paretin 40 mg, neurol, kvetiapin, sulpirid večer a depakine na náladu, ale rano mi este nie je ok, beriem to takto uz 2 týždne

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
slavkasobanska
14. apr 2021

@vlcik1 ano uz 13 rokov sa liecim asi mam paniku ,zajtra mam ist k lekarovi a to ma chyta panika asi

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
esselte
14. apr 2021

@vlcik1 no, tolko mam, lekárka povedala, ze to nie je vela, ze je to taka kombinacia

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
esselte
15. apr 2021

@vlcik1 ved v to verím

mimiqa
15. apr 2021

@slavkasobanska ahoj moja... Je to pocasim všetka zmena... Citis sa lepsie??

slavkasobanska
15. apr 2021

@mimiqa ahoj ano lepsie ,bola som na neurologii zo zavratmi tak vsetko mam oki ,z ucha to mam ,tak len cvicit na to a poslala ma na vysetrenie ciev ..a ostatne mam.zo psychiky ...

mimiqa
15. apr 2021

@slavkasobanska bude dobre neboj... Ta zmena otras... Co porabas cez deň

1andrea111
15. apr 2021

@mimiqa ahoj a Tebe sa ako darí? Držme sa dievčatá ♥️

mimiqa
15. apr 2021

@1andrea111 mne noooo akoby som to uviedla 🤣na 1-... Ale davam to skvelo.. Nabrala somvela sily... Chlap ma velmi velmi vycerpava.. V tomto ziadna zmena.. Nechce odist ale robit zle ano... No ja sa nedam 💪.... Len to pocasie mi nepomaha.... A ty???

slavkasobanska
15. apr 2021

@mimiqa tak som malovala vela ,hackovala ,teraz skor citam,a budem co ???? Babka ... tak sa tesim

mimiqa
15. apr 2021

@slavkasobanska jejoooo gratulujem, 🙏🌺to bude veselooo ❤️