Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@esselte aku davku mas trittica?
@misiatko87 150 mg
@esselte ahoj, držím palce aby bolo dobré♥️ tiež beriem tritico ake 50 mg na noc a áno utlmuje, možno by stačilo menej ale zároveň keď si naň navyknes mal by utlmovat menej
@1andrea111 ale utlmuje tak, že ráno mám problém vstat skôr?
@esselte ako dlho ho berieš?
@1andrea111 6 týždňov, 4 v nemocnici a 2 doma
Ahojte. Je tu niekto kto pracuje ako učiteľka, vychovávateľka?
Ahojte, uz som doma z nemocnice 2 týždne a stale je to o tom istom, nič sa mi nechce, nič ma nebaví, lieky ma držia, ale nie je to ono, je pravda, že som aj sama doma, syn ide do školy, manžel do prace a ja som do tej 16.00 sama, tak niečo porobím, čo musím, ale nič ma neteší, beriem rano brintelix 10mg,paretin 10 mg, neurol, sulpirid, na obed neurol a sulpirid, o 17.00 kvetiapin a vecer trittico a neurol, neviem, ako sa prinútiť niečo robiť, len sedim premýšľam, čo mám robiť, mate to aj vy niektorá takto?
Čaves vospolok, tých 2000 strán čítať nemôžem :D pár som preletela a všimla som si, že väčšina má problém okrem depresie aj s panickou poruchou. Je tu niekto, kto nemá? Či som sama? 😄
Ahojte,ak mavate uzkosti,pitie kavy vam ju zhorsuje?mne sa zda,ze mi uzkost kava zhorsi,ale bez dvoch kav denne nedokazem fungovat.viete mi nejako poradit?
@vlcik1 ja mam asi daco podobne,u mna sa to prejavuje skor takou zvysenou uzkostou.nervozna som,trosku hyperaktivna vtedy.ale bez nej som ospala nesustredena.kavu pijem rano a na obed,vecer uz nie.vecer si obcas davam magnezko.ad zatial neberiem.ale pravsepodobne zacnem,lenze teraz je dlha cakacia doba u lekarov a aj sa bojim neziaducich ucinkov.

@esselte Trittico a Neurol ťa uspávajú. Vysadiť.