Ako sa pripraviť na anestéziu pri vytrhnutí zuba?
Už nevládzem od bolestí. Sú lepšie dni, ale su aj horšie. Po dosť zlých skúsenostiach sa bojím ísť ku zubárovi aj keď si poviem idem, dám to jeden zub. Tak príde termín kedy mám ísť, a nedám to. Bojím sa bolestí bojím sa že sa to skomplikuje a nepôjde von po dobrom bude na to bolieť a dlho trvať
375eur ak dobre pocitam https://www.schill.sk/cennik-kosice/
@viestta už mám výmenný lístok
@eeffka Košice ? Ja by som potrebovala Martin tam mám aj výmenný lístok
Skus pohladat, schill je aj v ziline, isto bude aj u vas nieco
Neuspia ťa kvôli tomu, že si zmyslis. Toto cez poisťovňu nepôjde. Stačí si najist v okolí veľkú kliniku a tam ta uspia. Počítaj cca 500 eur a vyššie. Výmeny lístok ti netreba. Cvakas sama.
a uz si bola na tej stomatochirurgii v Martine sa aspon spytat co potrebujes? Urcite predoperacne vysetrenia, v akom rozsahu ti povedia tam. Kto iny to bude vediet lepsie?
Len ešte dodám že som tehu. Preto má ten zub tak tlačí pretože začal bolieť. A to neviem či môžu teda aj tehotnú uspať alebo niečo. 🤔 Asi to nebude pre bábo bezpečné.
Tak zajtra zvihni telefon a zacni to vybavovat. Zbytocne to natahujes, uz si mohla mat pokoj keby si to neodkladala. Zapal na zube tiez dietatku neprospieva, vsak sa spravaj zodpovedne
Papier od psychiatra kvôli panickemu a neprekonateľnému strachu- z bolesti a zubárov.
@viestta áno zajtra sa chystám volať len dnes som vybavila výmenný lístok moja zubárka mi to odmietla trhať kvôli tehu
Somarina, mne trhali na stomatochirurgii v lokalnej v 6tom mesiaci
Neodmietla ťa kvôli tehotenstvu. Jednoducho sa jej s tebou nechcelo naťahovať, keď vidí, akú paniku chystáš. Ale to je len môj názor.
@nufafa plus by to musela byt neprerezana osmicka. Pokiaľ by to bol normálny zub, tak to by išlo ešte ťažšie. Takéto zákroky nechcú robiť. Práve preto tu je ta súkromná sféra, ktorá na tom zarába, ak to tak zdravý pacient chce.
@viestta pýtala sa informáciu a ty si jej napísala blbosť. Dúfam, že sa naučíš ako to funguje.
Zuby sa trhaju v lokalnej anesteze,necitis nic,neviem,preco ten stres. Nevadi ti,ze mas v tele zapal,kt.ohrozujes babatko? Toto by ma viac trapilo a snazila by som sa ten hnus mat co najskor z tela von. A to ja mam syndrom bieleho plasta a zub mi odumrel v porodnici,hned po porode isiel von.
Inak este som zabudla dodat,ze celkova anesteza skodi plodu,preto sa aj pri porode v anesteze musi dieta co najskor vybrat.
@iwesska ďakujem ja som sa chcela len informovať. Budem to musieť vydržať len bože tie myšlienky. Že nezaberie injekcia a budem to cítiť 🤣
Zaberie a nič cítiť nebudeš. A budeš mat poučenie do budúcna, že so zubami sa nečaká. Riešia sa hneď.
@koniarova dúfam že to tak bude 🙏 dali mi termín až na konci mesiaca tak ešte môžem sa na to pripraviť.
Držím palce. Ale vybav skorší termín. Čím dlhšie čakáš, tým viac stresu.
Ak môžeš, šla by som na nejakú súkromnú kliniku ,tam sú veľmi ohľaduplní keď máš strach a vyberu ti ho tak že ani nebudeš vedieť

V rvom rade potrebujes vymenny listok od tvojho zubara na stomatochirurgiu. Zvysok si dohodnes s nimi