Ako sa vysporiadať s častou chorobou a slabou imunitou?
Ahojte prosím vás o rady lebo som na nervy pred necelými 3 týždňami som bola chorá aj mala antibiotiká a prešli 3 týždne a zase 😖 mam teploty boli ma cely človek tečie mi z nosa na pn uz nemôžem co si v práci pomyslia uz teraz je dosť hektické obdobie ze ťaháme 6 dňový a len jeden deň voľna. Už dosť dosť frflali ze som bola týždeň pn a r
Teraz co mam robiť? Asi mam slabú imunitu abo co všetky sme tam pomaly choré. Ako sa z toho dostať? Diky za rady
@anonym_autor tak teraz uz len liecit sa. Do buducna usilovat o posilnenie imunity: zdrava vyvazena strava s dostatkom vitaminov, sport, cerstvy vzduch, kvalitny spanok, otuzovanie. A zvazila by som vakcinu proti chripke
@anonym_autor Máš možnosť Homer office-u?
@anonym_autor tahas 6 dni a všetci sú chorí a ty sa čudujes, že si chorá?
@anonym_autor tahas 6 dni a všetci sú chorí a ty sa čudujes, že si chorá?
@anonym_9f1384 Slovak vydrzi vsetko😏
@anonym_6d88bd len tak ďalej prechodené choroby sú super pre srdce a zdravie
@anonym_6d88bd Velmi sa mylis, ked si myslis, ze iba Slovaci. Uplne normalne vo svete a davno bolo. Ked je stale chora, nech si otvori zivnost. Nebude mat cas byt chora a to myslim vazne. Nezarobis na odvody, nezaplatis. Bum a mas exekutora.
@anonym_6d88bd Velmi sa mylis, ked si myslis, ze iba Slovaci. Uplne normalne vo svete a davno bolo. Ked je stale chora, nech si otvori zivnost. Nebude mat cas byt chora a to myslim vazne. Nezarobis na odvody, nezaplatis. Bum a mas exekutora.
@anonym_40d7e4 Ja som skor myslela ten 6dnovy (dlhodobo) pracovny cas.
Ja len dufam,ze nerobite s ľuďmi a neodovzdavate choroby aj klientom,ale len takto kolegialne medzi sebou.A este sa cuduješ,ze si zas chorá...nenahraditelnych,co " museli " pracovat su plne cintoríny.Tak porozmysľaj o prioritách.Pekné sviatky.
@anonym_autor Ahoj, a co tak navstivit imunologa? Mozno mas ozaj v sebe nejaku slabsiu imunitu a toto by ti vedel on poriesit. Ja som bola u imunoalergologicky, lebo celu minulu zimu sa mi kazde 2-3tyzdne vytvarali opary na perach a velmi caste zvysene teploty...dokopala som sa zial az tento november, lebo som mala obavy, aby sa neopakovalo co predtym. Dala mi lieky na imunitu a vzala aj krv, vysledky mam volat az po novom roku, ale rovno mi dala termin aj na testy co sa alergii tyka. Lekarka to ponala tak, ze ked uz, tak vysetri vsetko🙈 Ale aspon budem vediet. Vyskusaj sa objednat na imunoalergo, alebo aspon na imunologiu, ak si casto chora. Drzim palceky
@anonym_autor stačí ti nechodiť medzi chorých ľudí a nemusíš sa vyhovárať na imunitu. Môj doktor stále nosí respirator a natu rúško a imunitu má ako buk. Oznámila by som v práci, že som sa nakazila od kolegýň a som KO a že nabudúce určite nepôjdeš do chorého kolektívu.

Ja si vzdy poviem ze drbem celu robotu, moje zdravie je prvorade..