icon

Ako sa zbaviť depresie?

10. okt 2020

Zienky, prosim poradte mi. Bola som u lekara,nastrasil ma velmi ,kedze mi povedal hrozne veci ohldaom mojho zdravotneho stavu. 3 mesiace som chodila po vysetreniach, neskutocne som sa trapila,nakoniec to dopadlo celkom dobre a nepotvrdilo sa nic strasne. ALE ja sa z toho stavu nedokazem dostat,je mi o nieco lepsie,ale som taka stale smutna. Poradte mi prosim ,co by mi pomohlo.

suzie26
10. okt 2020

Nechápem celkom - diagnostikovali ti depresie alebo iné psychické poruchy ? Alebo máš depresie z toho že tvoj fyzicky stav nie je dobrý?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
eliska623
10. okt 2020

Aké máš presne problémy, ako sa ti to prejavuje?

deti95060810
10. okt 2020

depresia je široký pojem.... môžu to byť rôzne symptómy.... upresni s čím máš problém...

meluela
10. okt 2020

psychoterapia a ak nepomoze, tak aj lieky

lagunka0000
10. okt 2020

aj ja chodím po vyšetreniach a tiež sa mi objavujú rôzne stavy, lebo sa bojím čo mi zistia

bellovag
10. okt 2020

fyzická práca von na vzduchu v prírode

magda15
Odpoveď bola odstránená
pikuli
24. okt 2020

Byť v okruhu ľudí ktorých máš rada. Veľa sa rozprávať s niekým. Robiť vecí ktoré ťa potešia..

pikuli
24. okt 2020

Lieky by som neodporúčila . Skôr niečo prírodné čo ťa ukľudnuje aj spychicky. Mňe zabralo od energy regalen alebo renol.. čo sa týka tej psychickej strane je dobrý ale na ostatné len zmierňi bolesť.

lauriema
24. okt 2020

Ahoj, no ja mam tiež podobný stav úzkosť panika trás celého tela, depresia.... Netuším vôbec že z čoho. Dievčatá mi rádia ísť k MUDr rak určite pojdem

pikuli
24. okt 2020

@lauriema ja mám taký strach z ničoho nič, a bojím sa a tak ... ale snažím sa byť pri ľudí . Usmievať sa.. rozprávať o Tom .. čo má trápi. Zavolať kamarátov a zahrať si Človeče nezlobse alebo na karty.. hlavne aby si nemyslela na to zlé ..

lauriema
24. okt 2020

@pikuli ved ja nemyslím na nič zlé.... No dobre občas ale nemám mat pre o depresie mam Chvála Bohu krásnu, zdravú rodinku a aj tak ich mam dokonca ich sprevádza vysoký tlak teraz nedávno 149 na 98 až sa bojím si ísť teraz odmerať

pikuli
24. okt 2020

@lauriema skús prírodné kvapky .. od energy regalen a renol mne na úzkosť pomáhal ...

lauriema
24. okt 2020

@pikuli áno? Ešte som o nich teda nepočula,no mne naozaj najviac pomáha Boh, modlidba....ale viem ze Boh nám. Dal. Múdrosť doktorov, teda skúsim zavolať ak Boh dá v pondelok svojej doktorke