icon

Ako sa zbaviť problematickej pleti?

adrika214
10. mar 2013

Mile zienky,prosim o radu.Ako sa zbavit vyrazkam,porom... uz som skusila rozne znacky kometiky(od najlacnejsej po najdrahsiu),dufala som, ze vichy normadermmi pomoze,ale nie...,poctivo sa staram o plet,ale uz naozaj neviem co s nou, prosim neviete mi poradit nejaku dobru kozmetiku alebo nejake domacke recepty.Rozmyslala som este o kreme z aloe vera,to mi tiez neviete poradit aky?Dakujem pekne

Strana
z2
valerya
2. feb 2015

Dať si do poriadku hrubé črevo. Zdarvé hrubé črevo - krásna pleť.
Prestať jesť mäso a mieko.
Do všetkoho pridávať ľanové semiačka pomleté na kávovom mlynčeku alebo podrvené v mažiari.
Piť denne mladý jačmeň a chlorellu aby dobré baktérie mali z čoho žiť.
Vybrať probiofix, tobolky ktoré sa rozpadajú až v dvanástorníku, takže kyslé prostredie v žalúdku ich nezabije.
http://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/deta...

barboritta
2. feb 2015

@valerya no len háčik je v tom že mne práve teraz tieto potraviny chutia. Nehovorím že sa denne pcham mäsom,ale napr jogurty musím mať. Bude to mať efekt jest tie doplnky aj bez týchto obmedzení?

valerya
2. feb 2015

@barboritta pozri, keď musíš, tak musíš 😀 Nie si ešte dosť chorá, ak by si bola, už by si nemusela. Nedá sa urobiť kompromis, žiaľ. Za všetko sa v živote platí. Za všetko. 🙂

barboritta
2. feb 2015

@valerya tak pár pupakov na tvári ešte neberiem ako vážnu chorobu, skôr defekt. Ak by sa to zhoršilo prijmem opatrenia 😀. Ale aj tak si myslím že peknú pleť môžu mať aj mäsožravci.veď človek je vsezravy tvor, či?

valerya
2. feb 2015

@barboritta reťaz sa roztrhne v najslabšom oku. Každý človek má to "slabé oko" inde. To sú vrodené dispozície. V zásade ale platí...zdravé hrubé črevo - krásna pleť. Orgány v tele sú totiž radené do párov a tam sa nedá vyjednávať 🙂

2865511321265
22. máj 2015

Ahojte. Ja s pormi chodim k kozmeticke. Ona mi to vie pekne vycistit a aj vyrazky. Pouzivam aj peeling od garnier-pure peeling je skvely.,ale treba si aj kremovat plet ak to neviete. Vela zien ani pod licenie si nedava krem a potom sa stazuje ze ma hroznu plet bodaj by to tak ani nebolo ked sa nikto nekremuje. No ale ja vam radim vela kremovat sa prirodniny telovymi a pletovimi kremam ako napr.bale,nivea. tieto dve znacky su vinikajuce.tak skusajte a komentujte 😉

rica1
22. máj 2015

@adrika214 neviem aky typ vyrazok máš, ale npr ja odporucam roacutanne, je to sice svinstvo ale zas kozna povedala ze ked sa to da v nizke davke tak to len pomoze.. mne zabralo jedine to , a potom mne čo neskutočne zapasovalo bola pletová voda od clinique 2 ale stojí cca 25eur..

hanka2222
28. okt 2015
Používateľ hanka2222 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hanka2222.

Toto je večný problém, ja som teraz skúsil si vytvoriť poprašok z bazalky, stačia tri polievkové lyžice suchých listov bazalky a pohár vriacej vody, má to hneď efekt na prekrvenie a dúfam že aj dlhodobo to pôsobí dobre, aspoň by malo, ešte chcem skúsiť odtiaľto http://www.lissett.sk tú mandľovo-cukrovú drť na tvár.

zuzanasikulka
28. júl 2016

@adrika214 mne zabrala soda bikarbona. Mavala som vyrazky,upchte pory,cierne bodky,mastnu,niekde suchu plet.furt som zakryvala nedostatky makeupom.pletove vody my akosi nie a nie sadnut.kremy taktiez.takze normalne soda bikarbona a vo velkej vrstve,pilingovat si s nou plet 2 krat za den,v lete aj 3 x.virazky ustupili,cierne bodky tiez,uz ani nevidim upchate pory,plet je matná,jemná.jediny krem si dam Nivea Soft,v takej bielej plastovej krabicke.do tyzdna by si mala vidiet ci ti to pomaha.soda bikarbona je neutralna,takze nou nic nepokazis.a lacnaaaa

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
chips_a
17. máj 2018
Používateľ chips_a je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od chips_a.

Tiez toto stale riesim, aj vo svojom veku som stale ako pubertiacka..bohuzial odskusaneho mam mnoho ale nic nezabralo na akne tak, aby som bola spokojna :(

anjelik1678
21. máj 2018
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@chips_a Dobrý deň, tiež som mávala tieto problémy, no treba naozaj nájsť pre svojú pleť správnu starostlivosť, správny nočný krém, a ono sa to časom zlepší uvidíte, je to na dlhší čas.

nuska
21. máj 2018

Ahoj, ak máš dlhodobo problémy s pleťou, to znamená, že treba prečistiť telo z vnútra. To aloe je super. Ale okrem toho, že ho použije z vonku treba ho aj piť. To perfektne dtoxikuje telo a pojdu preč vyrážky. Najlepšie v kombinácií so žihľavou. Napíš mi. Poradím ti značku.

chips_a
23. máj 2018
Používateľ chips_a je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od chips_a.

Telo mam zevraj v poriadku aj co sa tyka hormonov a podobne. Je to cisto len problem pleti, ez sa upchavaju tie pory a akne :(
@anjelik1678 a aku znacku teda aspon doporucite? ja neviem uz co skusat, drogerka asi nie co?

anjelik1678
25. máj 2018
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@chips_a No ja si na notine kupujem značku clinique, mne vyhovuje na môj typ pleti, tak skús aj ty možno pomôže 🙂

Strana
z2