icon

Ako zmierniť bolesti kolien pri koxartróze?

24. dec 2024

Ahojte, prosím vás tie ktoré máte koxartrózu máte aj bolesti kolien? Koxartrózu mám už pár rokov ale tento týždeň ma nenormálne bolia kolená a cítim akoby boli opuchnuté, nejde mi ani normálnechodiť idem ako kačka. Môže to byť tou artrózou bedrových kĺbov? Čo vám na to pomáha? Teda okrem tabletiek proti bolesti. Ďakujem a krásne sviatky

aaadkaaa
24. dec 2024

Mam bolesti kolien, ale mam aj gonartrozu aj koxartrozu.

autor
24. dec 2024

@aaadkaaa a prosím užívaš nejaký doplnok či to nepomáha? Vďaka

joesvk
24. dec 2024

Býva to bežne. Syndróm poschodia. Problém sú teda bedrové kĺby,ale bolia skôr kolená.

autor
24. dec 2024

@joesvk doteraz som to nemala no tento týždeň som si musela dávať vosc x denne niečo proti bolesti

zabka79
24. dec 2024

Mam koxatrozu a vystreluje aj do kolien a lytok. Davam si alpovu mast s arnikou. Potom doplnky na klby, funguje aj na bolest, nie priamo ako analgetikum ale po par tyzdnoch uzivania

autor
24. dec 2024

@zabka79 a môžem poprosiť ktorý doplnok? Ja som skúšala proenzi ale nič moc

zabka79
25. dec 2024

Top je triple blend - som si takmer ista ze ti bolesti ustupia.

autor
25. dec 2024

@zabka79 prosím ťa ktorý? Našla som tieto 2 či to jedno? Ďakujem

zabka79
25. dec 2024

Barnys je pre ludi ,ten zeleny je pre kone. Ale v podstate su jedle obidva.je to rovnaky vyrobca a udajne ten konsky je cistejsi 😁 ja mam doma ten modro oranzovy

autor
25. dec 2024

@zabka79 jemine to som nevedela 🤣 síce toho koňa som tam videla ale návod som ešte neprečítala 🙈 dobre ďakujem

zabka79
25. dec 2024

Poznam cloveka co jedol ten konsky 😊. Ak je na obale "vyzivovy doplnok" to znamena ze pre ludi....

aaadkaaa
25. dec 2024

Orto mi predpisala piascledine, na bedra mi pomohol, ja som uz krivala od bolesti,na kolena nezabera.