Ako zmierniť bolesti kolien pri koxartróze?
Ahojte, prosím vás tie ktoré máte koxartrózu máte aj bolesti kolien? Koxartrózu mám už pár rokov ale tento týždeň ma nenormálne bolia kolená a cítim akoby boli opuchnuté, nejde mi ani normálnechodiť idem ako kačka. Môže to byť tou artrózou bedrových kĺbov? Čo vám na to pomáha? Teda okrem tabletiek proti bolesti. Ďakujem a krásne sviatky
@aaadkaaa a prosím užívaš nejaký doplnok či to nepomáha? Vďaka
Býva to bežne. Syndróm poschodia. Problém sú teda bedrové kĺby,ale bolia skôr kolená.
@joesvk doteraz som to nemala no tento týždeň som si musela dávať vosc x denne niečo proti bolesti
Mam koxatrozu a vystreluje aj do kolien a lytok. Davam si alpovu mast s arnikou. Potom doplnky na klby, funguje aj na bolest, nie priamo ako analgetikum ale po par tyzdnoch uzivania
@zabka79 a môžem poprosiť ktorý doplnok? Ja som skúšala proenzi ale nič moc
Top je triple blend - som si takmer ista ze ti bolesti ustupia.
@zabka79 prosím ťa ktorý? Našla som tieto 2 či to jedno? Ďakujem
Barnys je pre ludi ,ten zeleny je pre kone. Ale v podstate su jedle obidva.je to rovnaky vyrobca a udajne ten konsky je cistejsi 😁 ja mam doma ten modro oranzovy
@zabka79 jemine to som nevedela 🤣 síce toho koňa som tam videla ale návod som ešte neprečítala 🙈 dobre ďakujem
Poznam cloveka co jedol ten konsky 😊. Ak je na obale "vyzivovy doplnok" to znamena ze pre ludi....
Orto mi predpisala piascledine, na bedra mi pomohol, ja som uz krivala od bolesti,na kolena nezabera.

Mam bolesti kolien, ale mam aj gonartrozu aj koxartrozu.