Ako zmierniť silné nočné potenie pri chorobe?
Dobrý večer. Som tu nová, zakladám prvú temu. Pred týždňom mi zistili rakovinu pankreasu, som objednaná na biopsiu či sa to potvrdí. V noci sa zvyknem aj 12x spotiť, čo je fakt zaťažujúce 😭 nechcem vedieť čo ma najbližšie čaká. Čo by ste mi poradili na to potenie? Ráno som ako keby ma prešiel vlak. Vyčerpaná ako keby som ani nespala. Alebo to už bude tak stále? 😪 čo pomôže proti potenciu? 😔
Drzim ti palce aby sa ziadna rakovina nepotvrdila 🤞
Nie je to zo stresu? Musi to byt sok a hrozne narocne zit v takomto ocakavani.
Dufam ze sa rakovina nepotvrdi.
Pi rano vela vody. Telo moze byt dehydrovane po tolkom poteni.
Skús magnézium a medovkový čaj.
Držím palce, aby bolo všetko v poriadku.
Nemohli ti zistit rakovinu ked este nemas vysledky z biopsie. Zatial je to len podozrenie ze ju mas. Ja som par dni po biopsii prepotila celu postel no vobec ma nenapadlo ratat ze kolko krat . To si ako prosim ta dosla k cislu 12? Si sa 12 x prezliekla ? Alebo len 12x budila na to ze si mokra. To potenie sa da vysvetlit aj uzkostou extremne nocne potenie ani nebyva pri rakovine pankreasu ale viac pri inych druhoch . Este vobec nie je iste ze mas rakovinu tak sa skus ukludnit .Este existuje hyperhydratis nadmerne potenie sa je neskodne a pricina je neznama.
Potenie môže spôsobiť aj hormonálna nerovnováha či narušenie hormónov v tele.Poznam to a nechcem strašiť.Telo organizmus dáva signál bojuje.Ale môže to byť aj extrémny strach psychika neistota.Najhoršie že človek sa budí že mu je zima s potenia nakoľko paplón mokrý vankúš mokrý mokré pizamo, spodné prádlo.Neviem či není čaj proti poteniu.
Podla mna si tiez velmi vystresovana,co sa ti ani nedivim,ale dobre to poznam toto nocne potenie z nervov. Skus si dat na vecer nieco na upokojenie a uvidis,ci sa polepsi. Aj tak nechapem,ako ti ju zistili,ked bez biopsie nie je nic iste,len zobrazovacie vysetrenia nedokazu tuto dg.presne zistit.

ja sice neporadím, lebo neviem ci sa potis z ochorenia, alebobsi sa takto potila stale. a si si ista, ze mas rakovinu pankreasu? ta sa diagnostikovať len tak neda. nie pecen?