icon

Ako zvládnuť vyčerpanie po dlhej chrípke?

21. dec 2024

Ahojte, aj nás postihla tento rok táto strašná chrípka. Najprv najmladšia dcéra, ktorej sa to už 2x vrátilo, ta už je nateraz ako tak ôk, od nej som to chytila minulý víkend ja, v týždni aj starší syn. Mňa to zložilo úplne, mala som úplne všetky príznaky, bolesti, horúčky, kašeľ. Bola som aj u lekárky. Crp potvrdilo vírus, atb mi dala pre prípad, že by sa to zhoršilo. Neberiem ich. Som ale stále úplne odrovnana, krúti sa mi hlava, od včera ma ešte začalo aj preháňať, pritom jem diétne. Nemôžem spávať, začali sa mi objavovať úzkosti, nepríjemné stavy, som z toho nešťastná. Viem, že je to ešte krátka doba po tak náročnej chrípke, ale dodajte mi trocha nádeje, kedy sa vám to začalo zlepšovať. Včera už môj muž vybuchol, stará sa nemôžem povedať, ale podľa mňa robí veci, co my ženy robíme úplne bežné. Nákup, varenie, nič extra. Robí to aj normálne, ale s tým ze vždy je tak 60/70% na mne a zvyšok pomôže. Teraz je na ňom 100% lebo ja nevládzem nič. Keď si predstavim, že ide štedrý večer nemám chuť na to ani pomyslieť. Ešte príde aj dcéra s budúcim zatom a všetci len očakávajú aká bude super večera, ako všetko bude úžasné. Na jedia sa a zasa si všetci pôjdu po svojom. Nikoho nezaujíma, že ja nevládzem. Včera som hodinu plakala, a už som sa úplne opustila. Co budu toto za vianoce? Ako bojujete s tou chrípkou? Úplne sa to na mňa tento rok zosypalo. Prosím píšte len pozitívne, negatívnych veci už mám aj tak dosť.

Strana
z3
lucka109
22. dec 2024

My sa s chrípkou trápime od utorka večera, kedy začala..... najskôr bolesť tela, hlavy, zimnica....dnes je to už šiesty deň a stále slabosť a teplota.... máme to celá rodina....

Strana
z3