Aký je postup pri pozitívnom teste na Covid-19?
Prosím vás aký je teraz postup pri pozitívnom teste? Ak má človek nádchu? Ako je to s členmi rodiny? Treba hlásiť lekárke? Ďakujem
@marianini17 ako naozaj si trapna. DO smrti mozno ani nebude tak daleko pre niektorych. Bezohladnost nekonecna. Tak si behaj, prajem ti vela zdravia, vies. .bozie mlyny melu pomaly ale isto ;)
@marianini17 O akom policajnom dohlade pises?? Od teba nechcem nic, chcela som vediet z kade mas tie mudrosti co si sem napisala. A v neposlednom rade, nesuhlasim s tym, ze clovek ma chory pbehovat medzi ludmi.
@marianini17 mam triezvejsi, nenakazim ludi chorobou schvalne, neposlem chore dieta do skoly a pod. Svet je taky, aky si ho ludia urobia. Bud bezohladny a sebestredny, alebo iny...
Tak podľa toho aký sopel máš.Ak je zelený a fukas stále nos a cítiš sa na ho.no ostan doma.Aj to len taký sopel,že utres a fungujes normálne tak nerieš.Davno pred koronou chodili chorý ľudia a deti choré do kolektívu a nik nič neriešil.Nam teraz škola na edupage písala ,že je obdobie vsi odborný názov si nespomínam ako to písali tak majú deti ostať doma ísť k pediatrovi.To teraz by sme deti mali nechať preventívne doma len preto lebo sa zas niečo vyskytne.Vsak je september virózy začali s tým treba rátať ,že dospelý a deti ochorejú.A to je jedno čo to je aj s chrípkou si pohoršis .Ak máš teraz oslabenu imunitu tak to máš jedno čo tá skoli či chrípka či kovid či rotavirus.V dcerinej vedľajšej triede majú dáky grcaci vírus a tí čo to nemajú normálne chodia do školy .nie sú ani v karanténe ani nikde nehlasia ,že boli v styku s grcajucim spolužiakom.A tiež majú starých rodičov ktorým to nemusí spraviť dobre
Covid, necovid, kazdy inteligentny clovek, ked je chory, tak sa snazi nenakazit druhych. Este ze pandemia nas naucila pouzivat respiratory. Ak potrebujes niekam ist na nakup alebo medzi ludi, tak si ho aspon daj, nech nenakazis tych rizikovejsich a starsich ludi. Pre nich moze byt fatalna aj nadcha. Hlasit nikomu nic samozrejme netreba.
https://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/c... stále len kovid ,ale že aj chrípka je zabijak z toho sa dráma nerobila.Som len zvedavá či by sa zakladala téma cca 4 roky dozadu kvôli soplu či má človek ostať doma alebo nie.Kebyze boli testy na chrípku.Normalne s chrípkou bez rúška som čakala v čakárni u lekára kde bolo kopu ľudí.S kovidom nemysliteľné
@maciatkolulu Keď chce mať niekto menšiu výplatu, tak sa hodí na PN. Ľudia si to zvážia, nenahlasujú Covid len tak pre nič za nič.
@marianini17 Máš sa čím chváliť Ty chudera, nahlás najprv seba.
@hladamematku a ja som nic o objimani nepisala, tak nepis sprostosti, ze zavadzam..
@bimbambim asi tak.. davno pred kovidom plne autobusy, cakarne, obchody, skoly,… ludi kaslajucich, kychajucich, bez rusok a sprostosti.
kto sa nenakazil na jesen nachladnutim, chripkou, alebo nechytil priedusky, bol snad vynimka.
chripkove prazdniny kks.
a nerobil sa taky cirkus, jak posledne 3 r z kovidu🤦🏼♀️
@marianini17 daj sa liecit. Hlupana.
@simca06022011 Škoda liečiť, takúto nech nikto nelieči. Nezaslúži si. Hlúposť aj tak lekári nevyliečia.
@marianini17 nie na covid, aj ked len ten vidis vsade. naozaj ta musel ten lockdown poskodit, psychicky. Hlupost si chod dat liecit... A keby si mala veci nastudovane, a nestrapnovala sa tu,vyhlaseniami ze sa musi s niekym intimne objimat aby sa nakazil, tak by si vedela, ze nie nikam test nepotrebujem, ale covid sposobuje dost vazne komplikacie, co nie chripicka mi neurobi, ani anginka, ani nic ine.. co mavam bezne.. ;)
@loliki mna stale udivuje ako niektori ludia su bezohladni.. a este sa tym propaguju aki su cool. A ostatni su poplaseni a prehanaju a dobreze nie dezolati, psychopati :DD pritom vobec neprehanam, len cakam, ze sa budu ludia spravat normalne, zodpovedne.
@simca06022011 Ono sa im to vráti. Dočkajú sa.
@marianini17 nepíš bludy.prosim
@simca06022011 Ešte ste choré? Aký máte priebeh?

@maciatkolulu PN sú zneužívané, aj keď ideš k lekárovi
Tomu nezabrániš
Fakt je zbytočné preháňať pacienta z domu do ambulancie