icon

Aký krém je najlepší proti vráskam po tridsiatke?

ssisska
27. mar 2013

Chcem sa opytat aky krem resp.znacka kremu ucinkuje naozaj viditelne proti vraskam od 30 +?Ake mate najlepsie skusenosti?

zuzulikh
2. máj 2016

@elik5 neviem sa docitat kolko je tam tabliet v 1 baleni

elik5
2. máj 2016

@zuzulikh 100 TABLIET TUSIM, TAK JE NA KRABICKE, VSIMLA SOM SI ZE NA STRANKE TO NIE JE

zuzulikh
4. máj 2016

@elik5 dakujem, ale pridu mi drahe. Maju len 40mg kyseliny hyal/tableta za 14,10 v 100 tabletach ... ja mam teraz z naturonline nemecka vyroba 120 tabliet za 26,50EUR ale je tam ovela viac ucinnej latky - az 100mg kyseliny hyal/tableta. Len neviem ake mnozstvo je potrebne. Zistanem radsej pri tych drahsich, asi ucinnejsich

elik5
4. máj 2016

@zuzulikh v pohode, ja som pozerala, ze je tam vyssia davka kyseliny ha, ja pouzivam tachyon len preto, ze osetruju pripravok tachyonizaciou, pre lepsie vstrebanie, co je pre mna osobne zaujimave, ale urcite aj cena aj mnozstvo kyseliny HA ma svoj vyznam.

zuzulikh
4. máj 2016

@elik5 vdaka za info!

brona13
5. máj 2016

Ja som si teraz z tej stranky objednavala reduktu fit a zelenu kavu kapsule https://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyz... Mam dobre odporucanie kamaratka je velmi spokojna. Idem vyskusat aj ja mozem podat info ako to zabrala mne, ale az tak za mesiac. Musím niečo robiť už zo svojou váhou....

lindusss176
5. máj 2016

@brona13 Ja si z tade objednávam🙂 často. Majú super výrobky🙂

zuzulikh
5. máj 2016

@brona13 ja s vahou robit nemusim nic. ale mam vycitky svedomia a bojim sa o svoje zdravie, kamaratka dostala cukrovku. jem velmi zdravo, cvicim, ale som cokoladozrut. nemyslim si, ze je cokolada a nie vzdy len horka v mnozstve 100-200g na den zdrava. idem na tu zelenu kavu! uz mi to niekto odporucal, len som pozabudla. za kolko ju ten naturonline.sk doda - cena nie je zla, len to chcem rychlo. alebo si ju mam kupit radsej inde?
poznam ich kremy, ale zelenu kavu nie

lindusss176
9. máj 2016

Ahoj ja som si robila objednávku vo štvrtok a v piatok mi doručil kuriér tovar🙂)Ja milujem čokoládu, ale dala som sa na chudnutie, tak sa snažím ju nejesť hoci je to pre mňa ťažké. Pred pár dňami so si kúpila zelenú kávu kapsule a reduktu nápoj na chudnutie. Pijem veľa tekutín a nepociťujem hlad. Už som aj 1,5 kg dala dole za takmer 4 dni 🙂 Aj stolica sa mi upravuje🙂)))Vďaka zelenej káve ma neprepadajú vlčie hlady. Nemám potrebu sa prežierať🙂Z čoho som prekvapená lebo veľkú nádej som tým výrobkom nedávala, ale mala som odporúčanie od známej aj tak som si myslela, že na mňa tie výrobky účinkovať nebudú a účinkujú. Zelená káva kapsule stoja 16,50 a dostala som aj darček k objednávke. Vyskúšaj ja som veľmi spokojná.🙂)))Pekný dník. https://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyz...

lindusss176
9. máj 2016

@zuzulikh Ahoj ja som si robila objednávku vo štvrtok a v piatok mi doručil kuriér tovaremoticon)Ja milujem čokoládu, ale dala som sa na chudnutie, tak sa snažím ju nejesť hoci je to pre mňa ťažké. Pred pár dňami so si kúpila zelenú kávu kapsule a reduktu nápoj na chudnutie. Pijem veľa tekutín a nepociťujem hlad. Už som aj 1,5 kg dala dole za takmer 4 dni emoticon Aj stolica sa mi upravujeemoticon)))Vďaka zelenej káve ma neprepadajú vlčie hlady. Nemám potrebu sa prežieraťemoticonZ čoho som prekvapená lebo veľkú nádej som tým výrobkom nedávala, ale mala som odporúčanie od známej aj tak som si myslela, že na mňa tie výrobky účinkovať nebudú a účinkujú. Zelená káva kapsule stoja 16,50 a dostala som aj darček k objednávke. Vyskúšaj ja som veľmi spokojná.emoticon)))Pekný dník. https://www.naturonline.sk/sk/zdrava-vyziva-vyz...

svetielko86
9. máj 2016

@saraa1 ja by som rada mam 31

brona13
9. máj 2016

@lindusss176 Dakujem.

lindusss176
11. máj 2016

🙂

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
elik5
12. máj 2016

ale da sa aj prirodnou 🙂 ale porovnavajuc chemiu a prirodu - chemia je ucinnejsia na vrasky

biokozmetika
13. máj 2016

vo všeobecnosti sa tvrdí, že chémia má rýchlejšie účinky ako prírodná kozmetika (nie je to však pravidlo) a pri používaní "klasických, chemických" kozmetických prípravkov treba zvážiť aj možné reakcie na množstvo parabénov, konzervantov a parfémov v nich (je fajn čítať si zloženie). príroda a prírodné produkty majú predsa len menej invazívne prvky, a preto je nutné na ich účinok si občas trošku aj počkať 😉

zabka788
22. máj 2016
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@doriss_po Moja mamka (aj ja v poslednom case) dlhe roky pouziva tiez prirodnu znacku kozmetiky pevonia, vrasky nema nijake extremne, a ze je to uz dama vo svojich rokoch 😉 urcite zalezi aj na genetike, ale osobne si myslim ze davat "ciste" veci na plet je urcite lepsie v akomkolvek veku ako chemia 🙂

sanninka
22. máj 2016

Ak by ste mali zaujem napiste mi do sukromnej posty,predavam masky s liftingovym ucinkom po ktorom vyzera plet o 10 rokov mladsie.Sama ju pouzivam a ludia mi tipuju 10 rokov menej.

rudkocam
23. máj 2016

@sanninka super. Pridaj foto, nech tipneme aj my ;)

elik5
23. máj 2016

@sanninka a co ta maska obsahuje ze je taka omladzujuca?

evittam
23. máj 2016

@sanninka Aj mne tipujú minimálne o 10 menej a to aj bez liftingovej masky. 😉

rainee
23. máj 2016

Ja som tiez pozerala dake kremy proti vraskam, spravili sa mi take 2 hlbsie na cele, ale obavam sa ze krem to asi nespravi. Istejsie asi bude vpichnut kys.hyaluronovu ako testovat x kremov....

vejusalickova
23. máj 2016

@rainee tak pokiaľ sú nato peniaze a pomôže to tak treba skúsiť

bonavoxa
23. máj 2016

Už mi táhne na 33, a věk mi málokdo uhodne.
Jednu dobu jsem používala jen čistě přírodní kosmetiku, ale teď to kombinuji s chemickou.
Z přírodních věci se mi osvědčila kosmetika Natura Siberica.
Čištění pleti koloidním stříbrem, lávovou zemí, osvěžovat růžovou vodou. Arganový olej, Marulový olej.
Na noc čisté bambucké máslo, sádlo, směs olejů, které si sama umíchám.
Z levnějších drogerkových produktů jsem si oblíbila Rival de loop hyaluronové kapsle, hydro masku, Freeman Diamantový peeling.
Často si do a míchám masky z různých ingrediencí jako rýže, ovesné vločky, syrovátka, med, káva, citronová šťáva, aloe, banán,....
A z chemických krémů a sér se mi osvědčila kosmetika Esthederm a Uriage
Zobu výživu na klouby s kolagenem, kys. hyaluronovou, koezym Q10, vít. skupiny B,...macu, chiu, chlorellu, spirulina, matchu, zelenou kávu, aloe, čistící čaje, zelený ječmen, konopnou vlákninu, amlu, oříšky, zeleninu, ovoce,...
Snažím se pít, spát, nestresovat, což mi při náročném dítěti ale vůbec nejde 😀

rainee
23. máj 2016

@vejusalickova tak tie kremy tiez nie su najlacnejsie. Len sa obavam aby ta kyselina fakt zabrala a vyhladila vrasky 😉

brona13
25. máj 2016

Baby a kolagénový krém forte ste už niekto skúšali? https://www.naturonline.sk/sk/kozmetika-pre-kra... Vyrovná sa 50eurovému krému a účínky sú viditelne🙂)))

elik5
25. máj 2016

@brona13 kolagen jedine v tabletkach, v kremoch nic moc, ale mozno niekomu vyhovuju, ale ja mam iny s kolagenom, nie tuto znacku a stoji v skrini

mirulka167
25. máj 2016

Tiez suhlasim, ze vsetko treba riesit zvnutra. Kremy a sera su len doplnok podla mna. Vyskusaj vyzivove doplnky od Rejuvenated. Fantasticka vec!! vrelo odporucam. Ja pijem kolagenovy napoj, co je fantasticka vec proti vraskam a pilulky, ktore sa uzivaju na noc. dokonca je to 100% prirodne, co mne uplne vyhovuje lebo tiez nedam do seba hococo. Dievcata naozaj, ja som taky ,,xicht" este nemala!!! plet zdrava, vypnuta, vlacna.. kolegyne si to hned vsimli aj v praci, ze som akasi omladena. A aj moj manzel na tom fici, lebo mal problem so suchou pletou. 😎 😎 😎 ja naozaj vrelo odporucam kazdemu. pekny den

brona13
26. máj 2016

@elik5 áno je super doplnit kolagen aj z vnutra vo forme prášku a ten si zarábam prášok si kupujem, ale pijem ho tak 3 krát do roka, ked vidím, že to moje telo potrebuje . Kolagén (90%) na vnútorné užívanie "extra zlato" topka 🙂

zuzulikh
26. máj 2016

@lindusss176 dakujem - uz ju mam a naozaj rychlo - odporucam www.naturonline.sk