icon

Aký máte názor tí, ktorí ste už zaočkovaní AstrouZenecou?

5. mar 2021

Čaute aký máte názor tí čo ste zaočkovaní na astru zenecu ? Ja som taký bojko, bala som sa o mamku aby nedostala covid...(lieči sa na tlak cez 10r). Robí v školstve v jedalni a idú uz aj oni sa očkovať teraz cez víkend s astru... Ze všetky kolegyne idú, ze sa neboja... Ze lepšie niečo ako nič... Ale ja sa bojím ešte viac, ze jej niečo bude po tom očkovaní ako keby covid mala dostať... Viem, že sú aj také prípady, že po očkovaní dostali covid tak ci tak... A až taky silný, že ležia v nemocnci... No môj strach o ňu je veľký...

baumka
5. mar 2021

Rakúsko tiež očkuje Astrou ľudí nad 65r. Môj zubár- ešte pracujúci dôchodca má brata vo Švajč.,tiež lekár v podobnom veku a špeciálne si vybral Astru pre seba na očkovanie.

autor
5. mar 2021

@xxx23 mamka moja ma len 58, no 59 zachviľu ale bojím sa a oni sú väčšinou koelgyne po 50 do 62 co robia v školskej jedálni cez 20 rokov spolu stále, aj ich vedúca ma. Muza veterenira a on im. Vravel, že hej poďme lepšie jak nič.... Ale ta mamka ma. Tlak vysoký aj cholesterol.... Ta preto len aby to dačo neurobilo....

eestimlha
5. mar 2021

ak ma mama momentalne akutne ochorenie (kasel), tak urcite nech sa nejde teraz ockovat.

autor
5. mar 2021

@eestimlha bola dnes na testy ma negatívny, a nemá ani teplotu len pokaslieva... Ani hlieny, nič... Cíti sa fit

eestimlha
5. mar 2021

ak doteraz nekaslala a zacala len pred par dnami, tak to je priznak nejakeho ochorenia. Testovana bola len na covid, moze mat cokolvek ine. Na ockovanie ma ist clovek absolutne zdravy, bez akehokolvek akutneho ochorenia.

xxx23
5. mar 2021

Otec ma zas so stitnou zlazou ale ako mi hovorila ta moja kamoska vzdy je lepsie ho dat zaockovat ako nedat... ja sa o otca velmi bojim dnes som to cely den konzultovala

mirkava
6. mar 2021

@xxx23 stitna zlaza je tiez paroblem pri ockovani? Mama bola na nu operovana a ma aj probkem so srdcom. Neviem ci ma ist AZ.

monkabohdalova
6. mar 2021

V minulosti som prekonala vážnu operáciu hlavy, brucha , mam diagnostikovanu epilepsiu, zaočkovať som sa dala AZ a nemala som vôbec žiadne vedľajšie účinky.

zumbulka20
6. mar 2021

Ahoj som cerstvo po prekonani covid... Mozem ti len povedat ze som bola v presvedceni ze sa nedam zaockovat.. Predtym ako som ochorela.... Teraz mam taky nazor ze sa dam zaockovat hned ako sa bude dat... Uz nikdy, ale naozaj nikdy v zivote nechcem toto zazit.. Bojovat o vlastny zivot... Ver tomu ze ten strach o tvoju mamu by bol ovela vacsi keby zostane chora, ako z vedlajsich ucinkov...... To je choroba pri ktorej nevies co bude za hodinu, co bude zajtra... Fskt nevyspytatelna, pri ktorej sa ti zdravotny stav meni z minuty na minutu...

luccija
6. mar 2021

To, že má test negatívny nič neznamena aj tak sa dala testovať skoro.Vysoky tlak a cholesterol v tom veku má veľa ľudí.Na to, že si zdravotník príliš stresujes chápem, že každý sa boji, ale vieš si predstaviť, že by dostala Covid a zalahla na 2,3 t s 39 teplotami?o horšom ani nepíšem.Nestresuj zbytocne mamu a očkovania sa nebojte, ale až, keď nebude kaslat

baumka
6. mar 2021

Ja mám štítnu žľazu odkonzultovanú s edokrinologičkou, odporúča očkovať. Vedľaj. účinky akejkoľvek vakcíny sú minimálne v porovaní s tým,že sa človek nevie nadýchnuť.

baumka
6. mar 2021

BA a KE kraje - na korona gov vidím, že nabehli na termíny na očkovanie do 70rokov - Astra.

evinqua
6. mar 2021

@baumka ja vidim zatial len v ke

baumka
6. mar 2021

https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-vaccinat... ja vidíme aj BA kraj 141 vakcín

baumka
6. mar 2021

poliklinika Mlynská dolina

baumka
6. mar 2021

strašne rýchlo zmizli tie BA termíny, len pred pár minútami tam ešte bola BA a už nič :/ Inak Astrou dnes očkovali aj Dalajlámu a to má 85r.

evinqua
6. mar 2021

@baumka ja potrebujem zilinu.

baumka
6. mar 2021

@evinqua Bohvie kedy dajú iné mestá, teda sľubujú bud. týždeň, ja to sledujem momentálne pre mamu,ale ona je nad 70r.

seva22
6. mar 2021

@mogaa nemci sa uz vyjadrili pred troma dnamu ze proti Astre nic nemajú

baumka
6. mar 2021

@evinqua nabehla Žilina!

mogaa
6. mar 2021

ja čakám na trnavský kraj ako na spasenie

mogaa
6. mar 2021

kočky normálne ste zapísali údaje ešte predtým ako nabehol daný kraj? či to môžem rovno nahodiť a bude mi to aktualizovať automaticky ako budú nabiehať nové miesta

mogaa
6. mar 2021

@evinqua prosím ťa registovala si až nabehli miesta na žilinský kraj? aktualizuje to údaje ak t začnem vypisovať ešte predtým ako nabehnú volné miesta na trnavský kraj?

hettinka
6. mar 2021

@baumka dík, registrovala som mamu, ale neprišla ani SMS, ani mail. Problem?

baumka
6. mar 2021

@hettinka tak hádam ešte nabehne, ak by nie,tak kľudne volať na tú info linku,minule som tak pokecala s takým chlapíkom a bol dosť ochotný, lebo sme menili nejaké údaje

mogaa
6. mar 2021

@baumka prosím ťa môžem registrovať aspom základné údaje ak ešte hore nenabehol daný kraj?

baumka
6. mar 2021

@mogaa toto by aj mňa zaujímalo,ale ja čakám na 70+ a to asi ešte nebude, mám tiež nutkanie nahodiť údaje dopredu,ale zatiaľ sa mi zdá,že len keď dám obnoviť stránku,tak mi nabehnú nové alebo minuté termíny. :/

hettinka
6. mar 2021

@baumka no ved som už registrovala seba, otca a vždy mail prišiel obratoma teraz nič

mogaa
6. mar 2021

@baumka no veď toto sa aj mne tak zdá...na aký kraj čakáš?

baumka
6. mar 2021

@hettinka brnkni na tú linku,že ste v neistote, tak to bude najlepšie,možno majú nejakú chybu a naskočí to pomaly, ja by som volala.