Alternatívne spôsoby zvýšenia železa v krvi
ahojte ,
prisli mi vysledky z hematologie a mam trochu znizenu hladinu zeleza. Lekarka mi len poslala recept. Beriem vsak lieky, ktore ovplyvnuju hladinu zeleza a mozu ovplyvnovat aj pecenove testy. Lekarka o tom vie. Taktiez D-dimer mam uz asi po tretikrat zvyseny. Nemam ziadnu trombofilnu mutaciu ani ziadny zapal v tele. Uz som z toho zufala. Co vam pomohlo na zvysenie zeleza okrem liekov ? Stravu mam pestru.
@ankapal melasa
@ankapal melasa
@taktotedanie doktorka mi predpisala ferretab ale nemala dobre recenzie vraj ze sposobuje zapchu a ine zaludocne tazkosti.
@taktotedanie doktorka mi predpisala ferretab ale nemala dobre recenzie vraj ze sposobuje zapchu a ine zaludocne tazkosti.
@ankapal stačí silný menzes na zníženie...lieky od lekárky by som určite užívala
Plus som si dávala melasu, ale strašne mi nechutila a dobrá strava c vitamín, kyselina listova
Ako som začala raňajkovať 3 vajíčka (žiadny chlieb), zvýšil sa mi hemoglobín zo 118 na 138. Za 3 mesiace.
Ako som začala raňajkovať 3 vajíčka (žiadny chlieb), zvýšil sa mi hemoglobín zo 118 na 138. Za 3 mesiace.
@mdse ako casto si jedla vajicka ? Inak ja som citala ze mliecne vyrobky znizuju resp. Nevstrebavaju tak dobre zelezo. Asi budem musiet znizit trochu z jedalnicka, lebo nejaky vyrobok z mlieka mam kazdy den.
@mdse ako casto si jedla vajicka ? Inak ja som citala ze mliecne vyrobky znizuju resp. Nevstrebavaju tak dobre zelezo. Asi budem musiet znizit trochu z jedalnicka, lebo nejaky vyrobok z mlieka mam kazdy den.
@ankapal ja mám mliečne výrobky min.3x do dňa a vidíš. Mne pomohli vajíčka, jedávam ich každý deň na raňajky.
skus Hemo plus
@ankapal chcela si alternativu
Kupis v obchode so zdravymi potravinami
@ja_bb poslala ta doktorka na gastro ?
@ankapal ja som mala dlhodobo nizke a na hematologii mi stále len Fe davali a nezaberalo. Ja som na gastro sla s inym problémom a keď počul,že mám problémom so zelezom,tak hneď prva otázka,či nemám celiakiu.proste každý si svoj odbor rieši,ale ze by na hematologii rozmyslali, čo to môže byť. 9 rokov som brala tabletky zbytocne.