icon

Anestézia: Aké sú pocity po prebudení?

romanita96
27. aug 2024

Ahojte, aké ste mali pocity po prebudení z anestézie? Boli ste ospalí,unavení ?
Mňa čaká operácia a mám stres ako to zvládnem 🤷🏻‍♀️

Strana
z2
lakebabe
27. aug 2024

@romanita96 zakaždým až moc dobre. Musím si zaklopať, že mi nebolo po žiadnej vôbec zle ani žalúdok. Dokonca po dosť dlhej operácii ma odmietali večer po narkóze pustiť na wecko, že určite odpadnem a išla som na vlastné riziko a v pohode ani sa mi hlava netocila.
Za mňa po kazdej narkóze som bola strašne dobre vyspata a hladna a unavená a vela som spala.

mamutka
27. aug 2024

@romanita96 ja som sa po prebudení cítila dobre. Chvíľu na to mi volal brat, ktorý bol v zahraničí a netušil, že ma operujú. Nechcela som ho stresovať. Pokecali sme fajne a večer mi volali rodičia, že chudák brat im hned volal a zisťoval čo je somnou, že ako je možné, že som už na obed spita pod obraz, ved ja som nikdy nepila a teraz trepnem dve na tri 😅 tak asi toľko k pocitom

korra
27. aug 2024

@romanita96 ku podivu velmi dobre, ale bola som ukrutne hladna a tiez som si pytala rezen 😁 trochu malatna, stihla som poslat adi 2 spravy s preklepmi, ze zijem a idem spat. Pptom som na striedacku podriemkavala par hodin. Bolesti nejake strasne neboli, ani nevolnost. Vadil mi ale kateter. Ten mi nadtastie vecer vybrali a absolvovala som aj sprchu. Opka prebiehala laparoskopicky, tak som dunela ako hrom 😁

katkabg
27. aug 2024

Ja som sa po narkoze naaaaramne suuulala...bolo to asi 2m.dozadu 🤣🤣🤣 pisala som o dzsu kazdemu a ani nevuem co,same preklepy 🤣🤣🤣 a strasnyyyy hlad,no nic domna neslo lebo hned ma naplo 🤣 ale inak uplne jak zjeta 🤣

hopsas
27. aug 2024

@romanita96 mne bola strašná zima až klepali zuby museli má prikryvat a to bolo nedávno keď boli teploty 35 stupnov

zara1996
28. aug 2024

@romanita96 bola som 4x v narkóze a ja to zvládam dooosť ťažko. Zakaždým unavena, nevládzem sa ani pohnúť, motá sa mi hlava,som mimo, naposledy som videla dvojmo pár hodín,stál predomnou doktor a ja som ho videla na 2x tak som len tak ticho dumala najprv či sú dvaja alebo jeden 😀

lucia13022023
28. aug 2024

Pri prvej som sa cítila ubolena, bolelo ma všetko dokonca aj prsty na nohách, unavená. Pri druhej som sa cítila ok, aj sme sa tam smiali so sestričkou. Pri tretej som sa cítila najhoršie, strašne ma všetko bolelo. Išlo o tu istú operáciu.

mimikarol
28. aug 2024

2x som bola a 2x som po prebudení plakala. Chápala som že plačem a nemala by som ale išlo to samé. A nedalo sa mi rozprávať, nedokázala som artikulovať. Potom som sa strašne potila a bolelo ma hrdlo a bolo mi hrozne zle, bola som slaba a nevládala som. Ale tak záleží aj aký zákrok ti budú robiť, ako dlho budeš v narkoze

martinkatinka
28. aug 2024

Bolo mi zle, tocila sa mi hlava. Mala som 6 narkoz a po jednej som ich stale presviedcala, ze mam hlavu nakrivo a nech mi to prosim napravia 🫣

romanita96
autor
28. aug 2024

@cukroska
@maialeo budú mi vyberať vajecnik a cystu na ňom.

buberova
28. aug 2024

@romanita96 to máš ako 1 dňovú? Mne vyberali iba cystu a bola som v nemocnici tie 3 dni..

cukroska
28. aug 2024

@romanita96 Juuj držím silno palce nech to dopadne dobre a čím skôr si fit.Mne vyberali cystu maja som hlboko v stene maternici a to mi vyberali na dva krát. A chvalabohu od vtedy mám pokoj.Bude to dobre.

romanita96
autor
28. aug 2024

@buberova áno ako jednodňovu, našla som si kliniku kde to robia ..nemôžem si dovoliť od 10mesacneho kojeneho dieťaťa odísť na dlhšie. 🤷🏻‍♀️ Snáď všetko dobré dopadne 🙂

romanita96
autor
28. aug 2024

@cukroska ďakujem veľmi pekne ❤️ a bolelo ťa to po operácii??

maialeo
28. aug 2024

@romanita96 to je akoro ako slepak... coskoro to zvladnu aj na vratnici 🙂 Tam to zdravotnictvo smeruje.
Mne vyberali zlcnik, slezinu, 2/3 pecene, kus pranika a kus criev.... a som tu... zatial.

romanita96
autor
28. aug 2024

@maialeo držím palce nech si zdravá 😊

maialeo
28. aug 2024

@romanita96 hm... u mna nevyliecitelne.

cukroska
29. aug 2024

@romanita96 Ani nie ,skôr také ako keď máš bolesti pri menzese.Dalo sa to v pohode vydržať .Skôr som bola taká po prvej operácií ako opitá a ťahavá bolesť. Bolo to už nejaké tri štyri roky do zadu takže nezanechalo mi to žiadne traumy nič. Bude to fajn.

levantinka
30. aug 2024

Nic sa neboj, sice bolesti budes mat nejake ale oni ti hned daju nieco od bolesti a ty mozes odpocivat. A ked ti prestanu ucinkovat dostanes dalsie. Sestricky sa vzdy vypytuju. Kedze to mas jednodnovu, tak doma si potom uz das nieco od bolesti. Postupne to bude menej a menej boliet. Cim skor sa rozhybes tym to bude lepsie. Samozrejme musis aj odpocivat. Ale pohyb pomaha tiez regenerovat telo.

Mne tiez vyberali cystu aj cely vajecnik. A ked to mas laparoskopicky ze ti nerozrezu kus brucha tak o to lepsie sa budes hojit. Tie ranky su nic. Skor to vnutro budes citit.

Vies co mne skor bol neprijemny ten kateter v mocaku 😅 jak tie pooperacne bolesti.

623gabulienka
23. mar 2025

@anjelicek26 ahoj, prosim po akom case presla bolest svalov? Ja mam tiez, este aj zavrate, som 1,5dna po narkoze.

anjelicek26
23. mar 2025

@623gabulienka tri dni to bolo, veľmi nepríjemné. Pri ďalšej narkóze sa to ale neopakovalo.

623gabulienka
23. mar 2025

@anjelicek26 dakujem, tak dufam ze zajtra to skonci.... naozaj velmi neprijemny stav.... ja som toto mala druhu narkozu, pri prvej bez problémov

Strana
z2