icon

Antidepresíva - skúsenosti

femme13
23. nov 2013

Lekár mi odporúčal AD nechcem veľmi lieky poraďte tie čo užívate užívali ste áno či nie a aké dávky ste brali? Užívali ste aj anxiolytiká aj tie mi chce dať užívali ste prosím skusenosti? ďakujem

sindy30
11. júl 2017

Dobry vecer, ma tu niekto generalizovanu uzkostnu poruchu?

sindy30
8. dec 2017

@bodka322 Jakubovova Rudolfa-psycholog

montemotherone
8. dec 2017

@janula2511 reakcia na histamin a histaminova intolerancia sú dve rozdielne veci. Testy na HIT ti urobia na gastroenterologii 😉

maria566
13. jún 2018

@karmen007 Ahoj Karmen,,ku komu v Ba chodiš,,,bola by si ochotná mi ho poradiť??,ake AD užívaš???

maria566
13. jún 2018

@janka2112 ,,,,mne ešte lekarka v decembri vymenila všetky lieky ,,z dovodu,,že ich prestali dovažať,,,,za Brintelix,,,,postupne sa mi stav zhoršoval a po Velkej noci už uplne zle,,,,pridala mi lekarka Xanax 0,5 2x denne,,,utlmilo ma to ,,,ale beriem to takto asi 1,5 mesiaca a ataky paniky ,,zlych myšlienok sa mi vracaju,,,,V pondelok mi pridala Serlift,,,ja neviem či mam brat obidva AD,,alebo ten Brintelix vynechať,,ked mi ocividne nepomahal,,Janka,,,čo si myslite???ň

janka2112
19. jún 2018

Ahoj,
Ja som brala v minulosti-teda skúšala rôzne a aj Serlift ktorý mi zabral ale nie úplne a tak som si pýtala -vrátila sa k starému známemu originálnemu lieku Seroxat.ten mi vždy zabral dobre.
Momentálne som bez liekov -po roku liečby seroxatom v kombinacii s xanaxom na čas.
Xanaxy sú dva druhy.
Jeden čo utlmí rýchlo ale aj účinok trvá kratšie a potom druhý ktorý sa do tela vstrebáva postupne a utlmuje cely čas.
Tak zvážiť aj toto
Držím palce
Úprimne zdieľam pocity s každým kto týmto prechádza.doverne to poznám .

anicka766
6. jan 2019

@petraxy6 ahoj ked si nasla podov stavov ako si na yo zacala

anicka766
6. jan 2019

@@petraxy6 ako si na tom zacala pracovat. Co ti pomahalo

mekicom
6. jan 2019

@anicka766 načo sa liečiš, Použivaš ake AD.

anicka766
7. jan 2019

@mekicom zatial na nic no zaujimali by ma rady typu ako s s tazobou bojovat a pracovat na nej mimo AD

mekicom
7. jan 2019

@anicka766 neviem ti poradiť ja som hned od začiatku na AD a ešte k tomu xanax .spitomin a stinlox na spanie podla potreby,Niekomu pomože len pschoterapia ale to je individualne.
Ja som mal od yačiatku hrozne stavy tak ked ma uvidela doktorka hned dala AD, Prve mi nezabrali a teraz čakam ako zaberu už tretie ale žiadna slava. Bola si niekde na vyšetrení a čo ti vlastne je,

andalova
9. jan 2019

Dobrý deň má niekto skúsenosti s liekmi tritticon na úzkost? ďakujem

janka2112
11. jan 2019

@andalova
Ahoj
Vraj je liek dobrý,ja som však mala nežiadúci účinok,nevedela som sa vycikat....je to ojedinele ale bohužiaľ
Ináč dobre odozvy
Minimálne netlmi sexualitu

janka2112
22. feb 2019

@maria566 ahoj, ako si napokon dopadla? ako ti je? lepšie? lieky zabrali či?

janka2112
22. feb 2019

@bodka322 ahoj, ako si na tom teraz s uzkosťou?
je to lepšie u Teba? ako si to zvládla?
ďakujem
mne sa stavy vrátili znova.....
na zabratie paretinu som bohuzial cakala az dva mesiace a nieco a uz to bolo na nevydržanie.....vcera to povolilo konecne

ludmilusik
16. aug 2019

Ahojte chcem sa spýtať na AD. Kedy zvyknú nastúpiť vedľajšie účinky? Zobrala som jednu tabletku a zatiaľ sa to dá zniesť. Bude to ešte horšie? Alebo už iba to čo mám pomaly vymizne.

ludmilusik
16. aug 2019

Lekárka mi ptedpisala Dulseviu. Slabé búšenie srdca, tlak na hrudi, rozmazané videnie, a cítim sa smutnejšia. Inak nič strašné. Zvykne sa to stupňovať či nie? Mám ešte dačo horšie očakávať? Ako ste to mali vy?

enula78
16. nov 2019

@ludmilusik zhoršovalo sa to?

ludmilusik
19. nov 2019

@enula78 ahoj nie nezhorsovalo. Chvíľu to tak bolo a potom už len lepsie

enula78
10. dec 2019

@bodka322 Ahoj, aké lieky si brala a ako to bolo na začiatku. Ja beriem cipralex už 3týždne 1/2 tbl. Cítim sa hrozne a bojím sa že mi ich bude chcieť vymeniť.

semancikova
30. jan 2020

@zuzulianka84 ahoj ja zajtra začínam citalopramom lebo také stavy úzkosti ako mám ja a každý deň neprajem nikomu ,dúfam že záberu.

alickaf
11. apr 2020

@semancikova ahoj, ako pomohli ti AD? Ja som tiež teraz začala, 4 deň to je

semancikova
12. apr 2020

@alickaf ahoj áno beriem 3mesiac konečne sa cítim dobre a šťastná vesela

alickaf
13. apr 2020

@semancikova super som rada že ti je lepšie. U mna to je 6 deň dúfam že o mesiac sa budem cítiť už aj ja lepšie. Ďakujem za odpoved 🙂

semancikova
13. apr 2020

@alickaf mne hneď v 1.den bolo dobré teraz ešte troch cítim také mravcenie v nohách ale súper aj prechádzky konečne žiaden stres.a berieš aj neurol?

alickaf
14. apr 2020

@semancikova 1 deň ? Tak to bolo placebo ale aj tak super 😀 AD zaberajú s neskorším účinkom, trvá kým sa dostanú do mozgu, nie nie neberiem neurol, ani žiaden ukludnovak, stačí mi že beriem AD aj to som nahnevaná z toho neznášam lieky..

semancikova
14. apr 2020

@alickaf tak mne od prvého dňa super .dúfam že to tak bude stále .Držím palce nápis potom ako či ti pomohli.

betulinka1
6. aug 2020

@alickaf ahoj vidim, ze je to starsia tema ale zaujima ma ako si sa citila prve tyzdne po nasadeni AD? A ako sa citis teraz. Tiez by som mala dostat ale neviem si predstavit ako budem fungovat sama s malym tie prve tyzdne. Dost mam obavy, ked citam, ze sa stav zhorsuje.

smejulinko
14. aug 2020

Aspparin

migvapor
Odpoveď bola odstránená