Antidepresíva - skúsenosti
Lekár mi odporúčal AD nechcem veľmi lieky poraďte tie čo užívate užívali ste áno či nie a aké dávky ste brali? Užívali ste aj anxiolytiká aj tie mi chce dať užívali ste prosím skusenosti? ďakujem
@janula2511 reakcia na histamin a histaminova intolerancia sú dve rozdielne veci. Testy na HIT ti urobia na gastroenterologii 😉
@janka2112 ,,,,mne ešte lekarka v decembri vymenila všetky lieky ,,z dovodu,,že ich prestali dovažať,,,,za Brintelix,,,,postupne sa mi stav zhoršoval a po Velkej noci už uplne zle,,,,pridala mi lekarka Xanax 0,5 2x denne,,,utlmilo ma to ,,,ale beriem to takto asi 1,5 mesiaca a ataky paniky ,,zlych myšlienok sa mi vracaju,,,,V pondelok mi pridala Serlift,,,ja neviem či mam brat obidva AD,,alebo ten Brintelix vynechať,,ked mi ocividne nepomahal,,Janka,,,čo si myslite???ň
Ahoj,
Ja som brala v minulosti-teda skúšala rôzne a aj Serlift ktorý mi zabral ale nie úplne a tak som si pýtala -vrátila sa k starému známemu originálnemu lieku Seroxat.ten mi vždy zabral dobre.
Momentálne som bez liekov -po roku liečby seroxatom v kombinacii s xanaxom na čas.
Xanaxy sú dva druhy.
Jeden čo utlmí rýchlo ale aj účinok trvá kratšie a potom druhý ktorý sa do tela vstrebáva postupne a utlmuje cely čas.
Tak zvážiť aj toto
Držím palce
Úprimne zdieľam pocity s každým kto týmto prechádza.doverne to poznám .
@anicka766 neviem ti poradiť ja som hned od začiatku na AD a ešte k tomu xanax .spitomin a stinlox na spanie podla potreby,Niekomu pomože len pschoterapia ale to je individualne.
Ja som mal od yačiatku hrozne stavy tak ked ma uvidela doktorka hned dala AD, Prve mi nezabrali a teraz čakam ako zaberu už tretie ale žiadna slava. Bola si niekde na vyšetrení a čo ti vlastne je,
Dobrý deň má niekto skúsenosti s liekmi tritticon na úzkost? ďakujem
Ahojte chcem sa spýtať na AD. Kedy zvyknú nastúpiť vedľajšie účinky? Zobrala som jednu tabletku a zatiaľ sa to dá zniesť. Bude to ešte horšie? Alebo už iba to čo mám pomaly vymizne.
Lekárka mi ptedpisala Dulseviu. Slabé búšenie srdca, tlak na hrudi, rozmazané videnie, a cítim sa smutnejšia. Inak nič strašné. Zvykne sa to stupňovať či nie? Mám ešte dačo horšie očakávať? Ako ste to mali vy?
@ludmilusik zhoršovalo sa to?
@enula78 ahoj nie nezhorsovalo. Chvíľu to tak bolo a potom už len lepsie
@zuzulianka84 ahoj ja zajtra začínam citalopramom lebo také stavy úzkosti ako mám ja a každý deň neprajem nikomu ,dúfam že záberu.
@semancikova ahoj, ako pomohli ti AD? Ja som tiež teraz začala, 4 deň to je
@alickaf ahoj áno beriem 3mesiac konečne sa cítim dobre a šťastná vesela
@semancikova super som rada že ti je lepšie. U mna to je 6 deň dúfam že o mesiac sa budem cítiť už aj ja lepšie. Ďakujem za odpoved 🙂
@alickaf mne hneď v 1.den bolo dobré teraz ešte troch cítim také mravcenie v nohách ale súper aj prechádzky konečne žiaden stres.a berieš aj neurol?
@semancikova 1 deň ? Tak to bolo placebo ale aj tak super 😀 AD zaberajú s neskorším účinkom, trvá kým sa dostanú do mozgu, nie nie neberiem neurol, ani žiaden ukludnovak, stačí mi že beriem AD aj to som nahnevaná z toho neznášam lieky..
@alickaf tak mne od prvého dňa super .dúfam že to tak bude stále .Držím palce nápis potom ako či ti pomohli.
@alickaf ahoj vidim, ze je to starsia tema ale zaujima ma ako si sa citila prve tyzdne po nasadeni AD? A ako sa citis teraz. Tiez by som mala dostat ale neviem si predstavit ako budem fungovat sama s malym tie prve tyzdne. Dost mam obavy, ked citam, ze sa stav zhorsuje.
Aspparin

Dobry vecer, ma tu niekto generalizovanu uzkostnu poruchu?