Bojím sa najhoršej choroby
Ahojte prosím vás...hlave tých ktorí v okolí poznali niekoho kto trpel rakovinou...už minimálne rok ma boli žalúdok je TK aj tým ze jem veľa analgetik voľnopredajnych až ma páli z nich brucho..hej ich niekoľko rokov skoro denne..bolieva ma strašne žalúdok.. najnovšie mi posledné noci začalo náhle bit silno srdce a po chvíli to prejde a zas..no a posledný týždeň mam neprekonatelnu únavu zaspim ozaj hocikde musím aspoň oolhodinu aby som fungovala aspoň ďalšiu hodinu...strach mi bráni ísť na vyšetrenie viem ze len dr mi pomôže ale ak ma niekto skúsenosť.. dakujem
@zuzap33 prečo hneď psychiatria?
Odpovedala si si, máš z to tých liekov čo denne ješ, navštív obvodného on ťa pošle ďalej, zrejme sa nevyhneš ani psychiatrovi
psychiater co najskor a prestat jest analgetika
Zješ tony liekov a čuduješ sa, že ťa bolí žalúdok? Bojíš sa ísť doktorovi? No tak nechoď, no. Aké iné riešenie očakávaš. Od čias Ježiša Krista ktorý zázračne uzdravovať sa ďalší taký nenarodil
@martul nie niesom
@mamina7070 prečo psychiater?
@sabinaxd prečo psychiater?
Uz sme ti pisali. Mas ist na gastro a absolvovat gastrofibroskopiu. A ine…
Lebo jesť analgetiká v takom množstve, že ti je zle, nie je ok. Lebo nahovárať si rakovinu a zároveň sa báť sa íst k lekárovi tiež nie je ok. Problém bude niekde v hlave, preto psychiater.
preto co tu pises, nadmerne pojedanie analgetik denne je sebaposkodzovanie a obava z najhorsie ked si tomvlastne sposobujes sama svojim konanim je vhodne riesit s psychiatrom
Malo sme ti tu poradili vo februari? https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ake-su-priznaky-rakoviny-zaludka-alebo-pankreasu/?page=3&scrollto=first
Preco psychiater?Lebo typ problemu ktory mas ty lieci psychiater.
@liv1 ďakujem za link vidím ze niesom jedina
Nemyslela som ze tu budete hneď útočiť ale ďakujem za cas
analgetika zatazuju zaludok, priamo v svojom prispevku si davas odpoved na svoju otazku, tak nechapem preco sa teda bojis rakoviny.
mne staci, ze si dam viac vitaminov naraz ( tym myslim tie jednodruhove ), alebo si dam multivitamin, co su obrovske tbl, rovnako lieky na cievy, ako napr detralex, ci chondroprotektiva a aj z toho mi je zle od zaludka. aj napriek tomu ze to nie su lieky, ktore by boli az tak zatazujuce ako analgetika. a rakovinu rozhodne nemam
prečo sa napchávaš tými liekmi?
inak analgetika nesposobuju rakovinu, skor asi vredy. tiez ziadna slava.
Uz si sem pisala a zbytocne budes tuna klamat a tvarit sa ze nie.. bola si to ty. Dalsi tak mimo clovek nie je ze ma ciernu stolicu (mozno z natravenej krvi), pojeda analgetika nonstop, boji sa rakoviny a este ani k lekarovi nejde a este k tomu vypisuje radsej na kona rovnakym stylom pisania... haha. Dve taketo prepnute byt nemozu. Baby hore ti dali super radu chod najskor ku psychiatrovi a ten ta snad namotivuje konecne navstivit gastro. A tvoji blizky co na toto? Kazdopadne prajem skore uzdravenie po kazdej stranke
a tie analgetika beries na bolest zaludka, ci niecoho ineho?
@majamat presne to som dnes citala, o tych vredoch a o liekoch proti bolesti
@dharmasanata aka ina este? mas na mysli psychiatricke? ci neuropatiu?
Ale co ine Ti tu zeny maju napisat ? Neviem ci mas dajme tomu dieta alebo vlastne rodinu hoc aku, no ja mam ozaj chronicke autoimunitne ochorenie, dost vazne ( mozem dopadnut zle) a prave preto som hned pri prvych priznakoch a problemoch u lekara bola a robim vsetko preto aby som bola v co najlepsom stave nech sa viem o syna postarat a ja zit co najplnohodnotnejsi zivot. Ak Ta toto nepohana, tak neviem. Jedz teda lieky a nic nerob
Bojíš sa rakoviny ale namiesto lekára a riešenia možno úplnej banality budeš pojedať lieky bez rozmyslu, no okej nech sa páči ale potom sa nepýtaj čo máš robiť.
Vyckaj ešte pár rokov a uvidíš 🤷
Vies autorka. 100% si to ty v tej predoslej diskusii, my tu nie sme padnute na hlavu. Ak venujeme svoj cas, rady a skusenosti niekomu cudziemu na koho minieme cas aby sme mu pomohli, tak ak pride po mesiaci rovnaka otazka, proste kam uz len inam ta poslat…
Vzchop sa, strach bokom, zacni dietu a chod po doktoroch. Bolesti brucha tam treba urobit gastrofibroskopiu, odber vzorky stolice, sono, vziat vzorky pri tej gastrofibroskopii, testy na SIBO treba spravit, krvne vysetrenia atd. A este stale, nemusi to byt nic take, ale aj stres zhorsuje traviace problemy. Mozu to byt zlcnikove kamene, ako si pisala ta cierna stolica to treba ist k dr okamzite na vylucenie prasknutia vredu. By ma zaujimalo, ci si bola. Proste dookola pisat ako sa bojis a ci to nemoze byt to a tamto… no moze, co ti poviem. Ale nemusi. V prvom rade treba prestat pojedat lieky a zacat so sebou nieco robit zdravotne, ale aj psychicky.
@liv1 ďakujem niesom to ja ale to nemám ako dokazat
@liv1 stolicu mam ja v poriadku inak byvsom to spomenula
Moja znama to tak mala, tiez nesla k lekarovi a uz tu, zial, nie je. Tesne pred koncom lutovala, ze k tomu lekarovi nesla..

Cim skor navstiv lekara a to z odboru psychiatria