Bojím sa najhoršej choroby
Ahojte prosím vás...hlave tých ktorí v okolí poznali niekoho kto trpel rakovinou...už minimálne rok ma boli žalúdok je TK aj tým ze jem veľa analgetik voľnopredajnych až ma páli z nich brucho..hej ich niekoľko rokov skoro denne..bolieva ma strašne žalúdok.. najnovšie mi posledné noci začalo náhle bit silno srdce a po chvíli to prejde a zas..no a posledný týždeň mam neprekonatelnu únavu zaspim ozaj hocikde musím aspoň oolhodinu aby som fungovala aspoň ďalšiu hodinu...strach mi bráni ísť na vyšetrenie viem ze len dr mi pomôže ale ak ma niekto skúsenosť.. dakujem
Su aj OVELA HORSIE choroby ako rakovina.
Neboj sa nemas ziadnu rakovinu, pri tolkych liekoch by si tu uz davno nebola,..Prejdi na bylinkove caje..praveze ta nicia tieto analgetika,,Smer najskor prakticky lekar,teda obvodak ta nsmeruje
Bojis sa vaznej choroby ale robis vsetko pre to aby si ju dostala. Fascinujúce.
Ja som v januari brala 5 roznych tbl kedze som mala chytene pluca a tiez mi bolo blbo a to ja nejem tabletky len tak.
Ked som chodila na sš som raz brala sirup namiesto 5 dni tusim skoro 10 a bola som jak "zhulena", a ked som zatvorila oci tak sa mi akoby krutil svet.
Trz citam ze volnopredajne ved chod k dr 🙄 koledujes si o riadne problemy, "odpalis" si pecen
@nin12345 nechápem ľudí ako si ty je ti trápne ze nemáš pravdu a ze jeden jediný človek má problém ao ja ale dobre ak ti to spraví radosť tak sa bavíme.ze som to ja aby si mala.srdce na mieste
@vorkola dakujem za normálny komentár naozaj
@liv1 ja fakt neviem ja som tu zakladala témy ale koli vzťahu to keby sem prekopirujes tak sa priznám ze je to ono...ale toto je moja prvá téma prišla som sa opýtať a jedine co soľ dostala ze som už písala.. akí ste to vy ludia
@nin12345
@mk1111111111 a mozes mi prosím ta opísať co mala ako je bolo?
Pozri môžeš mať vážny zdr problém, tým ze odkladás, vyšetrenie, neriešis.. Naveľa sa o rok dokopes aj to tak ze ta vezme záchranka a oznámia ta diagnózu a par týždňov života.. Vďaka tvojmu prístupu.
Alebo pôjdeš k Dr teraz ako rozumný človek, obehas vyšetrenia, možno nič vážne nenájdu, možno niečo, začneš sa liečiť a čaká ťa 30 40r života lebo si zodpovedná.
Výber si.
Tak sed a čakaj aj tak sa dá.
Potom môže byť neskoro budeš zurit ze čakáš na termíny, a "nič" s tebou nerobia, uteká ti čas..
Takého známeho som mala, bolesti a on sa bojí a bla bla a potom bum rakovina ale vďaka jeho prístupu taka, že mu oznámili 3mesuace života. Bol by dal všetky eura len aby ho všade vzali, neskoro.. Chlap zomrel.
Tak čakaj aj ty🖐️🖐️
@mk22 dakujem
@mk22 a môžem.sa opýtať rakovina čoho?
To je úplne jedno čoho, opisujem ti co si svojím prístupom môžeš spôsobiť.
Máš deti, muža?
Nebude ti ľúto, keď sa ti fakt niečo stane.. Och ja hlúpa, mala som ísť k Dr.
Potom budeš lietať o Dr áno?
Potom ta osvieti?
Ako môžeš takto rozmýšľať?
A známy mal rak hrubého čreva ale prišiel už bolo neskoro na všetko.
45r otec 2 deti, iba sa bal ako ty.
Milión x si potom povedal ja hlupák ja blbec. Jeho žena aj dnes povie, blbec neriešil nič a tak som tu sama..
Idem zajtra na krv tak idem na to
Vôbec ti nemusia zistiť niečo vážne.
Strach je najväčší nepriateľ.
Potom sa budeš hnevať na seba, ako si sa strachovala pre nič.
Máš iba jedno zdravie, ktoré si nekúpiš a tvojou jedinou úlohou je sa on starať.
To co je za prístup, niečo ma boli ale mam strach tak budem čakať.. To ti bude lepšie?
@mk22 kiež by si mala.pravdu dnes ráno mi je už ťa zle ze ledva pracujem tak idem to riesit
Nechápem na čo čakáš?
To už moja 17r dcéra má zodpovednejši prístup k sebe samej.
Vieš o tom ze včasná diagnostika môže zachrániť život?
Je rozdiel keď človek príde pri prvých bolestiach a keď človek príde po polroku bolesti, lebo sa bal..
Ten prvý ma vysokú šancu žiť ten druhy si môže užiť posl mesiace života..
Tak si vyber.
Co Ti pomoze, ak napisem, co jej bolo? Bez k lekarovi a hotovo.
@mk22 volala so dr ze dnes má nevezme ani zajtra ze robí od 11 a piatok ma naobjednavanych ľudí ze pondelok ma objedná takže musím len čakať s týmto na pohotovosť utekať asi nemozem
Preco si myslis, ze zeny z konika ti pomozu viac ako lekar? Ako vazne, ked sa tak bojis, ries to s doktorom.
Neviem aké máš bolesti.
Ja osobne by som išla na pohotovosť opísala všetky bolesti a z pohot ta nevýhodia, dokonca po robia, vyšetr na ktoré by si bežne musela čakať.
@prunee nechcem aby mi pomohli pýtam sa na skúsenosti nie aby ma vyliecili
@mk22 skúsim len si vždy myslím.ze sa tam chodí s horšími prípadmi ako som ja
moja švagriná akurát v tomto období chodila na všetky vyšetrenia, nakoľko ju bolí žalúdok už pol roka, dokonca miestami nič nemohla jesť, dosť schudla, vyšetrenia má v poriadku/kolonoskopia + ďalšie vyšetrenia/, má držať diétu, nič vážnej jej nenašli a to sa samozrejme obávala najhoršieho, ale každý prípad je iný
Ja neviem, aké máš bolesti. Ci su znesitelne, či vydržíš do termínu od svojej Dr.
Ja by som nečakala.
Ja mam dve deti, mam zodpovednosť, chcem tu byt co najdlhšie aj kvôli nim.
Ty nemas rakovinu,ty mas rozozraty zaludok a zjavne uz aj vredy z tych ibalginov. Naco to do seba furt ladujes?
Skusenosti s cim? Nikto z nas ti do brucha nevidi... Zaludok moze boliet z xy dovodov.
Dobre. Tak ak ta nevezme dr, chod teda na pohotovost a povedz ze mas obrovske bolesti brucha. Povedz, ze bolesti mas dlhsie ale teraz je to extrem. Inak… moja teta bola zrazu slaba atd., mala prasknuty vred. Proste ak ta nevezme obvodna chod na pohotovost, ci urgent. Oni aspon urobia viac vysetreni naraz.
@dharmasanata áno, aj mne to napadlo...kto určuje, ktorá choroba je najhoršia?...

Rok mate obe problemy obe jete analgetika, obe vas boli to iste, obe sa bojite rakoviny a nechcete ist k dr. Obe robite poriadne preklepy, obe davate x bodiek za vetami a odpovede su rovnake. Fakt si myslis ze sme take blbe? Navyse, s tymi bodkami medzi vetami a bez bodiek na konci viet tu pise jedna hviezda po veceroch bachorky a diskutovane temy, ktore si vymysla. Tak ktovie…