icon

Bolesť hlavy na pravej strane a slzenie oka

ninaninka
4. apr 2025

Chcem sa poradiť som zúfalá,bolí ma hlava začalo to pred dvoma týždňa ale iba na pravej strane za spánkom,taká tupá bolesť cítim tlaky,a trvá to celý deň nepomáhajú mi ani lieky na bolesť hlavy,začalo to slzením pravého oka potom tiež následne bolesťou takže teraz ma bolí a slzí mi aj oko aj tá spomínaná bolesť hlavy,už som zúfalá a velmi sa začínam báť,dost mi to ide aj na psychiku kedže ma to cely deň tupo tlačí a som z toho dosť nervózna. Už si chytám jednu aj druhústranu a cítim že tu pravú mam opuchnutejšiu alebo si to už z tých schíz iba namýšlam.. čo mám robiť ?

janinah
4. apr 2025

A lekar co na to povedal?

taktotedanie
5. apr 2025

Riesili ste to s lekarom?

anonym_369a4e
4. okt 2025

@ninaninka aké lieky si dávate? aká je intenzita bolesti? je to tak silná bolesť, že sa nedá vydržať? je to charakter bolesti, že ste ju v živote takú nemali? zreničky máte rovnaké? nejaké iné príznaky? točenie hlavy, pocit na vracanie, poruchy videnia? kedy sa to zhoršuje? večer, pri pahnuti na posteľ, pri výstupe po schodoch, budite sa na to aj v noci? Tupá stala bolesť, alebo pulzovanie? to všetko sú otázky, na ktoré sa budú pýtať lekári.