Bolesť po užívaní antibiotík
Ahojte, ja by som sa chcela poradit.
Vytrhli mi zub mudrosti hore, dole.
Brala som Atb Dalacin, a nasledne aj ibalgin tabletky rapid caps.( denne aj 3 kusy po dobu 5 dni )
ZAcalo ma boliet medzi prsiami, teraz ked jem skoro potrava mi neide dole musim si pomoct s vodou, napit sa aby sa jedlo dostalo do zaludka, je to velmi pichava bolest.
Co to moze byt?
Dakujem
@mimi3783 pri užívaní atb treba užívať i probiotiká. Napríklad ráno užiješ atb a na obed probiotiká.
Hmm ty si užívala zároveň aj ibalgin- možno silná kombinácia.
Choď lekárovi. Poradí a probiotiká si kup, najmenej 10 kmeňov v tbl.
Prečisti si i pečeň... čaj pestrec mariánsky, alebo žihľavu, šťavu z cvikly+žihľava
jaj teraz citam, jasne ibalgin, z toho ta moze boliet zaludok.
Brala som aj probiotika.
Brala som aj probiotika.
@mimi3783 ibalgin je svina na zaludok, dlhodobe uzivania mozu viest ku gastritide ako aj ine anagetika to mozu sposobit, az zapal zaludka.
Nie,to nie je normalne ani z liekov,chod dnes k obv.dr.
Nie,to nie je normalne ani z liekov,chod dnes k obv.dr.
@janinah a co to moze byt? srdceho charakteru? ci nieco s pazerakom? zaujimama ma to, lebo sama trpim na zaludok. dakujem
@janinah a co to moze byt? srdceho charakteru? ci nieco s pazerakom? zaujimama ma to, lebo sama trpim na zaludok. dakujem
@balerina2025 nemyslim,ze toto suvisi so zaludkom,dg nebudem hadať
Lekarkq vypisala Nolpaza liek, a proti bolesti bud nalgesin alebo novalgin. Tak uvidime
Lekarkq vypisala Nolpaza liek, a proti bolesti bud nalgesin alebo novalgin. Tak uvidime
@mimi3783 no tak uvidis.

@mimi3783 mozes mat s atb podrazdeny zaludok. malo by sa to upravit, ak to bude pretrvavat tak smer lekar