Bolesť pri vypaľovaní bradavíc dusíkom
Ahojte boli vypalenie bradavice alebo kurieho oka dusíkom ? Ak ano aká bolesť to je
No ja neviem ako to bolí,ale viem ,že to aj umrtvujú
Ja som na tom bola opakovane - na nohe zospodu. Bolelo to ale dalo sa to vydržať, nič strašné. Ono záležalo aj od toho, ktorá sestrička mi to robila - jedna to len tak jemne rýchlo a druhá, na ktorú som občas natrafila to robila nejak dosť poctivo, poriadne dlho každú jednu palila a teda po chvíli keď držala na mieste to začalo bolieť, ale zasa keby sa to nedalo vydržať tak by som jej povedala a určite by prestala.
Keď som tam chodila, chodil tam aj jeden cca 8 ročný chlapec- tiež na nohy a vpohode, vychádzal odtiaľ s úsmevom. Takže áno, bolí ale dá sa to vpohode vydržať. Mňa to ale teda občas bolelo aj potom - v ten deň neskôr pri dostupovani ale mala som to na sprostom mieste. Akože vpohode som mohla chodiť ale cítila som to. Ale je to asi individualne
@nepoviemsvojemeno nie je to nič hrozné. Dá sa to vydržať bez umŕtvenia.
Existujú aj šetrne vodičky, naplaste, dusik z lekárne. Pokial to nie je veľké tak tieto lekárenské úplne postačujú a nie je to take bolestivé. My sme robili dcére bradavaicu na ruke a pomohlo a nebol to taký strašiak ako dusik
Vydržal to moj (vtedy) 10r syn...chodili sme k dr.jak na klavír, mal ich rozsírené na chodidle, bolelo ho to ,ale vydrzal, bol statočný...
@nepoviemsvojemeno skoro vôbec to nebolí, chodila som skoro tri mesiace každé dva týždne, vôbec mi to nevadilo ..
My sme boli s 13r 2x, vypalila jej to dobre ze nie do kosti na 2. x 🤣ale uz sa nevratili, mlada drzala, akurat potom 2t zle chodila
@nepoviemsvojemeno záleží kto to vypaluje, ja som zažila dve rôzne kliniky na jednej sa to dalo vydrzať a v druhej mi to spravili tak že som dva dni nemohla dostupiť na nohu zospodu ale bolo to zaručene zakaždým preč😀 ale nič tragické len neprijemne
Mne to robil poloslepy staručký doktor a nebolelo to vôbec 🤷♀️ ani som necítila

boli to ako popalenina