icon

Bolesť pri vypaľovaní bradavíc dusíkom

nepoviemsvojemeno
9. jún 2025

Ahojte boli vypalenie bradavice alebo kurieho oka dusíkom ? Ak ano aká bolesť to je

viestta
9. jún 2025

boli to ako popalenina

esther100
9. jún 2025

No ja neviem ako to bolí,ale viem ,že to aj umrtvujú

danniiee8
9. jún 2025

Ja som na tom bola opakovane - na nohe zospodu. Bolelo to ale dalo sa to vydržať, nič strašné. Ono záležalo aj od toho, ktorá sestrička mi to robila - jedna to len tak jemne rýchlo a druhá, na ktorú som občas natrafila to robila nejak dosť poctivo, poriadne dlho každú jednu palila a teda po chvíli keď držala na mieste to začalo bolieť, ale zasa keby sa to nedalo vydržať tak by som jej povedala a určite by prestala.
Keď som tam chodila, chodil tam aj jeden cca 8 ročný chlapec- tiež na nohy a vpohode, vychádzal odtiaľ s úsmevom. Takže áno, bolí ale dá sa to vpohode vydržať. Mňa to ale teda občas bolelo aj potom - v ten deň neskôr pri dostupovani ale mala som to na sprostom mieste. Akože vpohode som mohla chodiť ale cítila som to. Ale je to asi individualne

slovakboy
9. jún 2025

@nepoviemsvojemeno nie je to nič hrozné. Dá sa to vydržať bez umŕtvenia.

katulienkax
9. jún 2025

Existujú aj šetrne vodičky, naplaste, dusik z lekárne. Pokial to nie je veľké tak tieto lekárenské úplne postačujú a nie je to take bolestivé. My sme robili dcére bradavaicu na ruke a pomohlo a nebol to taký strašiak ako dusik

kvietok2012
9. jún 2025

Vydržal to moj (vtedy) 10r syn...chodili sme k dr.jak na klavír, mal ich rozsírené na chodidle, bolelo ho to ,ale vydrzal, bol statočný...

elenatomasova
9. jún 2025

@nepoviemsvojemeno skoro vôbec to nebolí, chodila som skoro tri mesiace každé dva týždne, vôbec mi to nevadilo ..

eeffka
9. jún 2025

My sme boli s 13r 2x, vypalila jej to dobre ze nie do kosti na 2. x 🤣ale uz sa nevratili, mlada drzala, akurat potom 2t zle chodila

viki99999
9. jún 2025

@nepoviemsvojemeno záleží kto to vypaluje, ja som zažila dve rôzne kliniky na jednej sa to dalo vydrzať a v druhej mi to spravili tak že som dva dni nemohla dostupiť na nohu zospodu ale bolo to zaručene zakaždým preč😀 ale nič tragické len neprijemne

sszuzu8
9. jún 2025

Mne to robil poloslepy staručký doktor a nebolelo to vôbec 🤷‍♀️ ani som necítila

monsterablue
Autor odpoveď zmazal