Bolesť svalov celého tela
Ahojte,nikdy by mi nenapadlo,že aj ja budem zakladať diskusiu,ale už som zúfalá..4a pol mesiaca ma bolia svaly celého tela a som veľmi unavená. Vystriedala som dvoch neurologov,bola som na MRI,emg svalov,odberoch krvi- serologia,ck, zápalové faktory = všetko ok. Vyskočila akurát krčna chrbtica a kríže. Ešte ma čakajú rehabilitácie. Prosím vás,stretol sa s tým už niekto? Aké vyšetrenia ešte absolvovať? ...obvodacka na mňa pozerá ako na blázna 😫..a ja musím fungovať pri dvoch deťoch
@michalka_27 ako ti je dnes, čo ti zistili, lebo akoby som o sebe čítala, úplne ten istý typ a miesta bolesti, tiež som aktívny človek, cvičila som 3x v týždni fitko, každý druhý víkend túra. A teraz hrôza, po fyzickej aktivie je to horšie. Najhoršie sú noci 😭
@lenadka ja som bola na akuounkture, a este u fyzio (nieco ako chiropraktik) viav krat ma napraval, ako keby som mala poscvakabe nervy. A odvtedy mi to dako ustupilo
@michalka_27 mne fyzioterapie čiastočne pomohli, len by to chcelo viac ako 10 múr. Budem musieť zájsť do súkromného centra
@bapsi123 prosim vas prešla vas ta boelst svalou a klbou ? Z čoho ste nakoniec mala ?
@ivanaa346 mne už je lepšie ake chodím na masáže a fyzioterapiu, sukromne, masér mi aj naťahuje svaly a úpony, pri prvých som bola spotená od bolesti, každý deň strečing (večer) . Vieš oni ťa kĺby vlastne nebolia, všimni si bolia ťa úpony okolo kĺbov, ktoré ich bolestivo sťahujú a bránia v pohybe. Večer užívam magnézium s B12. Je to o 50%lepšie už vstávam ako dôchodkyňa, nie ako zombie

@ludasova ahoj, kam si prosím ťa chodila ma akupunktúru? Si zdravotne v poriadku, viac sa to to nevrátilo?