Bolesť vystreľujúca do krku
Vystreluje mi bolest do pravej strany krku taka akokeby bodava bolest v casti kde sa akokeby mera tep neviete co to moze sposobovat ja niekedy ma zabolí aj pri pohybe hlavy do práva a ľavá.
no je to fajn hlavne aj v tom, ze celkovo ten vitamin B ludia velmi malo prijimaju🙂 niektori ludia mrkvu vobec nemusia, moj muz ju takisto najradsej nevidi :D takze aspon takouto formou ho berie.
@lobic Tak pre takych je to rozhodne fajn. Akoze ja problem s mrvkou nemam, ale tak ako je tyzden dlhy, tak sa zeleniny ani nedotknem bohuzial. Alebo teda len vo velmi malom mnozstve. A ako casto ho uz vlastne uzivas?
@martinellacka tak to nie je teda bohvieco🙂 ale kazat ti tu rozhodne nemienim :D kazdy sa stravuje ako vie. tiez som bola taka, neboj sa. ledva som zjedla nieco zdrave. teraz sa snazim v prvom rade zo stravy do seba dostat co najviac vitaminom, ale beriem aj toto. ako taky bonus. citim sa aj menej unavena, takze pomaha aj na to. uzivam ho len raz za den, a to si myslim, ze sa da prezit🙂 nie je to nic hrozne ani obmedzujuce. zvykla som si nezabudat na to :D
@lobic tak ja osobne som problem s takou extremnou unavou nastastie este nemala, musim si zaklopat :D ale neviem si to popravde ani predstavit. ze ako sa da fungovat s niecim takym. si zober, ze mas dve deti na krku, a ty nevies ani oci udrzat otvorene, ale fungovat nejak proste musis.
@balaskovae no vacsinou je matka nastavena tak, ze ide za kazdu cenu :D my s detmi nemame prilis na vyber, ci nam nieco je alebo nie. samozrejme, ze deti su na prvom mieste, tak to bolo, je a bude proste stale, ale zase na druhej strane nie je ani dobre robit vsetko na ukor svojho zdravia.
@tyaja5 Ja sice deti nemam, ale ono to nie je lahke tak ci tak podla mna :D Takisto mas kopu povinnosti, robotu sama so sebou, praca, domacnost a vsetko dokopy.
No ja veruže viem, čo je to byť unavená a ešte pri dieťati :D Akože neodpadávala som úplne, ale občas ma tá únava fakt že zmohla. Aj doktora som sa na to spýtala, že či mi pomôže napríklad železo, skúsila som, ale nepomohlo :D Ani keď som brala magnézium, tak som nepostrehla nijakú zmenu, tak mi poradil potom Revitanerv Strong a až ten mi pomohol. Cítim sa fajn, únavou už netrpím, takže som rada :D
@nelinka888 a akou formou sa uziva? tak to je fajn, ze ti zabral, lebo mne ci uz na bolest hlavy alebo unavu vseobecne nepomohlo doteraz fakt ze nic.
@zlomika Sú to tabletky takej normálnej veľkosti by som povedala🙂 Užíva sa to v pohode, nakoľko stačí brať len jednu denne 🙂 Takže si brala doteraz na bolesť hlavy len analgetiká stále? Lebo tie ti zaberú len na chvíľu, logicky.
@nelinka888 a tak to je v pohodicke, uz som mala aj vacsie tablety rozhodne :D jasne, ze som si dala zakazdym nieco od bolesti, vsak to je taka prva vec, po ktorej tak nejak automaticky siahnes, ked ta nieco boli. nie je to uplne najlepsia volba, ale nevedela som ako inak to riesit. a najlepsie je ho uzivat kedy?ci to je jedno?
@nelinka888 Co to obsahuje? Mozem to kombinovat aj s inymi liekmi?
@martinellacka Je to vyzivovy doplnok, takze jednoznacne mozes, nic sa ti nestane. Vsak aj vitaminy beries viacero druhov, takze to je v podstate jedno a to iste.
@martinellacka A aké lieky berieš? Každopádne môžeš, vyššie mladenca napísala, to je pravda, takže je to ok istotne. Ešte stále mávaš tie bolesti hlavy? Si si istá, že nemáš migrénu alebo niečo podobné?
Nic take praveze, na tlak a doplnky vyzivy nejake. Obcas ich mavam. Akoze nie je to nic katastrofalne, da sa to prezit, len ma to niekedy tak prekvapi, ze neviem co robit normalne. Migrena to istotne nie je, aj preto som to neriesila vlastne, mamina mavala migreny a tu bolest teda opisovala uplne inac. Aj som si o tom citala daco a tie miesta, ktore migrena vacsinou postihuje, tak tie ma nebolievaju.
no tiez som si myslela, ze to nic nie je, ale opakujuce sa bolesti hlavy proste nieco musia nieco znamenat. neviem co, pretoze iny problem ma fakt netrapi. a Revitanerv Strong by ti na to nepomohol? neskusala si?
@sweetyna Moze jednoznacne, odporucaju ho viaceri lekari, tiez mi pomohol. Myslim si, ze ho uz ani netreba s nicim kombinovat, pride mi, ze cim toho clovek viac berie, tym horsie :D Inak Slovaci su v tomto vraj na poprednych prieckach :D Tritisic vitaminov a velakrat ziaden ucinok. Staci jeden-dva poriadne a je.
@andreja13 Toto som ale aj ja niekde zachytila 😀 Ja beriem napriklad len to becko a ostatne sa snazim z potravin co najviac ziskavat. O chvilku bude hadam aj teplo, tak aj decko bude snad 😀
@nelinka888 tak ale ide o to, ze nie kazdy moze vyslovene vsetky potraviny. napriklad aj take orechy, niektori maju alergiu, cize toto je podla mna celkom fajn sposob, ako tie potrebne vitaminy do tela dostat.
no uplne idealne je, ked ten dany produkt je zamerany na viacero veci, to prinasa kopu vyhod jednoznacne. v prvom rade nemusis brat tristo veci naraz, staci ti proste jedna tableta, neotravuje ta to, neobmedzuje, nemusis na to mysliet a hlavne na to nezabudnes.
Ved prave, toto presne je moj problem :D Som strasny lajdak v takychto veciach. Akonahle mam brat viacero veci, tak sa na to proste vykaslem. To isto som spravila aj s vitaminmi kadejakymi, najprv som bola frajerka, ze idem brat cecko, decko, zinok, zelezo a kadejake ine uz ani presne neviem ake vselijake tam boli, ale nakoniec to skoncilo presne tak isto, ako som aj cakala, ze to skonci :D Vybodla som sa na to. Ono je fakt asi niekedy predsa len menej viac.
no to je pravda, ono sa to vlastne ani neodporuca si myslim🙂 neviem, ci to dokonca nie je tak, ze ak niektory vitamin beries s niektorym inym, tak uplne straca svoj ucinok :D ale neviem si ani za svet spomenut ktory :D
tak to je uplne jedno, aky vitamin mas na mysli, lebo to ani nie je uplne zdrave podla mna. prepchavat sa jednostaj vitaminmi, ktore uzivas formou tabliet. vsak uplne idealne je logicky prijimat ich co najviac zo stravy. proste pestra strava a bohaty jedalnicek je zaklad.
Toto som netusila, ze sa udeje, ked to beries. A veru som sa cudovala, ze co to ma znamenat, nikde som nenasla podobne info 😀 Ale tak mne to ani nenapadlo hladat, to je pravda, kedze som netusila, ze to moze sposobovat prave vitamin B. Ale tak to je taka vec, ktora ta ani nemusi trapit, no nie?

tak migrena je taka potvora, ze sice ma nejake konkretne priznaky, ale aj tak sa moze u kazdeho prejavovat inak🙂 kazdopadne si myslim, ze pomoze aj tebe, pomohol uz mnohym ludom, mna nevynimajuc, takze rozhodne vyskusaj. za pokus nic nedas, navyse obsahuje vitamin B, takze ten ti istotne neuskodi, len prospeje🙂