Bolestivý opuch po extrakcii zubu
Ahojte,pred dvomi dňami som bola u zubára, ktorý mi musel vytrhnúť zub. Konkrétne stoličku. Odvtedy mám na tom mieste opuch a bolesť v dolnej čeľusti. Veľmi to bolí pri zuvani potravy a tak sa nemôžem najesť. V ústach mám veľa slín a zároveň veľmi suché pery. Boli to dokonca aj pri prehĺtaní slín,či vody. Je to normálne,alebo sa treba objednať na vyšetrenie? Vopred ďakujem za každu odpoveď.
@alex1999 bolesť v krku po extrakcií nie je nič nezvyčajné. Rovnako aj ostatné veci čo opisuješ. Ide o to, či tam nemáš zápal. Keďže ide víkend, zajtra by som asi behla k zubárovi. Jedz tekutejšiu stravu, a hlavne nejesť na tej strane.
@alex1999 ako dlho po extrakcii si drzala tampon v ustach a kedy si prvykrat jedla?
@zuzuliennka1 asi 30minut keďže to veľmi krvacalo. Jedla som po 3 hodinách. Krvacalo to až do večera,takže som celý deň len vypluvala krv
@alex1999 hm. tak zbehni pre istotu dnes k zubarovi isto
zvonka na líce natri krém Lioton 100 tis..chlad.gél...tiež mi trhali zuby.....mám s tým gélom dobrú skúsenosť,.stiahne opuch a nezabudni:.... ZVONKA......vznútra harmančekový alebo repíkový čaj.vyplachuj.

@alex1999 Radšej si to daj skontrolovať. Skoré uzdravenie prajem.