Bolestivý prsník

via88
27. apr 2019

Baby tak rozmyslam, ze sa opytam. Asi pred tromi mesiacmi ma poboloval prsnik. Na jednom mieste, aj na dotyk, take postipkavanie, ale dost vyrazne. Mala som pred m., ako prisla aj bolest odisla. Reku hormony..
Teraz zasa len ine miesto, na dotyk ma stipka jedno miesto, tak ako klasicky ked silno pritlacite prso a zaboli, ale len jedno miesto na dotyk.
Akuraz ze m. Cakam Az o vyse dva tyzdne... moze to byt spojene pr s tym, ze aj ked rok uz nekojim stale mam trochu mlieka? Dakujem, neviem ci letiet na sono, ci co.

sapetka
27. apr 2019

@via88 ano moze to byt z toho. Mna tak pred dvomi mesiacmi bolel dost prsnik a tiez som rozmyslala z coho.. do kramov som mala necele 3t, maleho som dost na rukach nosila lebo bol chory a vazi 14kg tak ci nie z toho, ale bola som aj na ultrazvuku.. istota je istota. Moze ale aj nemusi to nic znamenat. Meviem ako casto chodite na kontrolu prsnikov ale ak ste dlhsie neboli oplati sa aspon budete mat klud ze to nie je nic vazne

via88
autor
27. apr 2019

@sapetka ano, to poznam, nas maly ma skoro 13 kil a tiez sa v polke prechadzky zastavi, ze dalej nejde a z psolednych sil ho nesiem, citala som aj o substitucnej bolesti chrbtice v prsniku, ale to sa mi zda na nejaku zliazku podla hmatu. Hej objednam sa len som cjcela vediet ci nemate baby skusenosti s tym.

sapetka
27. apr 2019

@via88 ja som to mala asi pretazene lebo fakt kazdy vecer v noci na rukach.. alw uz je dobre😊drzim prsty urcite to nebude nic vazne

via88
autor
27. apr 2019

@sapetka dakujem, dufam, celkom som uz na nervy z toho.

lindusss2016
27. apr 2019

@via88 ja som mala bolesti pravdepodobne od chrbtice, ale bolelo ma to dlhodobo vkuse a v niektorych polohach napr.pri zdvihnuti ruky viac. Na sono ma ale pravidelne volali na kontrolu kvoli tomu.

lacibo
28. apr 2019

@via88 ja som to mala tiež rok po kojení, držalo ma to rok, bola to cysta (sono), už ju nemám a nič ma nebolí.