Bradavica na nohe
Ahojte máte niekto skúsenosti s perom na bradavicu ? Oplati sa to vyskúšať ? Nakoľko skúšam duo film ale nezlepšuje sa to

Kolko pouzivas ten duofilm? Lebo aj na nohe funguje, ale trva to celkom dlho kym sa v tej hrubej kozi vyleptaju vsetky struktury poskodenej koze
@viestta úprimne ? Používam dlhsie ale neaplikujem to pravidelne čiže preto musím asi poctivejšie 🤦🏼♀️😂
@katika1811 treba ist podla navodu, kazdy den po kupeli naniest
Máme doma pero co zmrazí bradavicu, na nohe na chodidle mal syn asi 5 bradavíc všetky som sama doma zničila... týmto
https://www.drmax.sk/wartner-bradavicnik-x22686...
@katika1811 Odporucam na gazu dat jablcny ocot a prelepit a menit v priebehu tyzdna aj po sprche. Mne nic nepomahalo az toto.
@marcellka32 ahoj,prosím ta a koľko krát si musela použiť? Je to bolestivá liečba pre dieťa?
@katika1811 mne pomohlo koloidum forte, predtym som poskusala kadeco.
@monikaondrisova je to zmrazenie bradavice plynom, je tam presný návod, syn mal na nohe 10 ks a všetko zmizlo
@marcellka32 a bolelo ho to?Alebo dalo sa vydržať?
@monikaondrisova v pohode, ležal a hral sa na mobile, zatiaľ čo ja som pracovala 🙂 ide to rýchlo, natiahnes plyn a prilozis na 40 sekúnd na bradavicu
@marcellka32 ahoj zvažujem nad kúpou toho pera čo si dala tu 🙂 chcem sa opýtať na koľko je to použití ? Na jedenkrát sa minie cele alebo ako ?
@katika1811 je tam asi 5 aplikatorov, ja som s jedným aplikatorom 3 bradavice mrazila
@marcellka32 výborne ďakujem vyskusam 🙂