Časté chodenie na veľkú potrebu
Po kazdom jedle aj viackrát za den musi vykonat velku potrebu. Ja sa bojim, ze ide o zdravotny problem. .. je tvrdohlavy a ani za svet nechce k doktorovi .. viete prosim aspon o niecom napriklad o nejakej strave, ktora by mu s tymto pomohla... Hrozi mu nieco ak to bude aj nadalej ignorovat?
Ma hnacku ci normalnu stolicu? Ak je dospely tak nemozes ho nasilu nutit
@sweet20 ide mi o to ci to je v poriadku a nic mu. Nehrozi... Alebo opačne.
Stale si neodpovedala na moju otazku
Stale si neodpovedala na moju otazku
@sweet20 mava aj hnačky.. celkom casto. . Ja chodim teda sakra menej krát ani hnačku som nemala ani nepamatam
Ale kto? Dieťa, alebo tvoj muž?
Vsak smer lekar pre boha a nie MK. Moze mat intolerancie, alebo chronicke ochorenie trav. Traktu ( ako vela z nas), akutny zapal.. 💁🏻♀️
ja chodim bezne 2-3x a mam tuhu. lenze jem vela vlakniny a hybem sa vela
ak je hnacka, raz za cas ok
ale ak je casto, je to uz problem. smer lekar
Twraz je nejaka viroza vo vzduchu.. lebo toto co popisujes som mala minuly tyzden, kamaratka takto bola tyzden na infekcnom.. mala nejake bakterie , aj kolegyna teraz vracia, hnacky... takze smer lekar.. nic ine nepomoze
Nechapem na co caka..
@bielasovicka muz.. lenze autor zmenil nazov temy
Nie je to ok, niečo mu si vadí, mlieko, lepok?, vláknina?
Ak je dospely a mentalne v poriadku tak je to jeho vec či navstivi lekara a začne riesit nieco,co mu zasadne ovplyvnuje život ( neviem si to predstaviť niekde na dovolenke,na poznavacom zqjazde.) ...ty sa nestresuj kvoli nezodpovednemu hlupakovi
Tento priznak mal dlhodobo aj moj pribuzny a bola to napokon rakovina hrubeho creva…Akonahle mu nador vyoperovali, uz ziadne caste chodenie na wc nebolo nutne. Zistili mu to vdaka kolonoskopii, este v prvom stadiu, takze bol na operacii a potom cca 3 mesiace chemo. Teraz funguje a zije normalne ako predtym….Nepodcenovala by som to, radsej prezit kratke vysetrenie ako potom mat potencialne ovela vacsie problemy….
Vsak smer lekar pre boha a nie MK. Moze mat intolerancie, alebo chronicke ochorenie trav. Traktu ( ako vela z nas), akutny zapal.. 💁🏻♀️
@ivik4 ale on nechce ist!
@bielasovicka nechcem hovorit kto.. bývame spolu a preto to viem a obavam sa
ja chodim bezne 2-3x a mam tuhu. lenze jem vela vlakniny a hybem sa vela
ak je hnacka, raz za cas ok
ale ak je casto, je to uz problem. smer lekar
@janinah je to niekto kto je dolezity v nasej rodine. Ak sa mu nieco stane sme v keli.
@hipollita ako mu to ale objasnit. Uz som mu to viackrat navrhovala.
@danielahamar presne to si myslim
@sweet20 uz to ma strasne dlho.. hovorila som mu aby siel k dr a proste nechce.. 😔
@balerina2025 on viackrat. Virm aj ja ze k lekarovi. Problem.je ze odmieta
Tak bohuzial... kto chce kam ,pomozme mu tam ... alebo komu niet pomoci, tomu niet rady.. nemozes ho nasilu dotiahnut k lekarovi ak sam nechce
Môže to byť čokoľvek. Akákoľvek potravinová alergia ...histamin...crohnova choroba atď... naozaj tu nikto nie je lekár. Chce to poriadne vyšetrenie u lekára.
Ak nechce ísť, vysvetlila by som mu, že by to bolo vhodne...
Napr. Môj dedko tiež nikdy nechcel ísť a siela až keď už bolo neskoro a nakoniec zomrel (rakovina)
Ak je to starší človek určite by som mu povedala ze lepšie je to riešiť skôr, aby so mohol užiť vnúčatá, deti atď...
predpokladam, ze to bude alergia na bielkovinu kravskeho mlieka alebo problem s lepkom
abraka dabra, nic viac
"Ak sa mu nieco stane sme v keli."
Tak toto je iny problem,ze ste tak nalepeni na jednunosobu anbez nej neprezijete...
A co,chces robit? Revolver mu kunhlave nedaš..a ani my tu mu dg nestanovime a an8 liecbu nedame...
Ano,moze to byt priznak aj vaznej choroby,ale moze to byt " len" intolerancia na nejakunzlozku potravin
Tak sa don nestaraj , bohuzial. Jeho problem
Moze mat celiakiu,alebo inu intoleranciu,ci alergiu,ale ked je mu tak dobre,ze ho bavi sediet stale na zachode,tak mu nikto nepomoze.
"Ak sa mu nieco stane sme v keli."
Tak toto je iny problem,ze ste tak nalepeni na jednunosobu anbez nej neprezijete...
A co,chces robit? Revolver mu kunhlave nedaš..a ani my tu mu dg nestanovime a an8 liecbu nedame...
Ano,moze to byt priznak aj vaznej choroby,ale moze to byt " len" intolerancia na nejakunzlozku potravin
@janinah píšem správu
Moze to byt laktozova intolerancia. Aj ja som to mala. Po vysadeni laktozy a nahradeni bezlakto produktami sa to upravilo.
Moj muz chodi denne aj 8x, v noci aj 2-3x a zrejme mu to robi pankreas. Kolonoskopiu ma ok. Nedavno mal zasa pankreaticky zachvat a ako sa vratil z nemocnice, bol 2 tyzdne klud a zas je v starych kolajach. Normalne to urcite nie je, treba ist k dr, moze byt za tym vela veci.
U mňa sa takto prejavuje Sibo -tenké črevo prerastené baktériami+ bolesť brucha. Ale môže to byť všeličo
Moj muz chodi denne aj 8x, v noci aj 2-3x a zrejme mu to robi pankreas. Kolonoskopiu ma ok. Nedavno mal zasa pankreaticky zachvat a ako sa vratil z nemocnice, bol 2 tyzdne klud a zas je v starych kolajach. Normalne to urcite nie je, treba ist k dr, moze byt za tym vela veci.
@17alexis pankreas mala som ok enzymy mala som sono aj CT a to ok krv vsetko OK
nestras s pankreasom to je najhorsi organ v tele

Ma hnacku ci normalnu stolicu? Ak je dospely tak nemozes ho nasilu nutit