Celá rodina máme Covid-19. Zlyhala som
Je tu nejaká mama, ktorá mala covid? Máme covid chránili sme sa sme očkovaní nestretávame sa no niekde sme sa nakazili a deti majú covid. Ja som bola dnes na PCR a máme pozitívny test. Deti mali 3 dni horúčky ku 40tke a inak sú ok. No my s manželom smrkame. Mám strašný pocit že som zlyhala. Že som mala tých dvoch malých ľudí ochrániť a posrala som to. Že môžu mať z toho doživotne následky. Že je to cele na hovno obrovské hovno. Že som na prd matka
Prepáč, ale z takýchto príspevkov mám pocit že s ľudstvom to ide stále viac a viac dolu vodou...
Chapem ako sa citite, zial je to vsade. Nie je to vasa chyba, nemozete sa zavriet doma na x rokov.
Ja som v 35 tyzdni tehotenstva potrebovala som si v lekarni vybrat recept, este som si pozerala na internete, kedy ju otvaraju, aby som bola prva a predomnou sa veselo bavi pani s lekarnickou, ze nie je ockovana je pozitivna a je zvedava, co ju caka. Poprosila som lekarnicku nech mozem ist aspon k vedlajsiemu okienku, samozrejme 2 veci som zabudla kupit. Pani mala pravo ist do lekarne aj pozitivna, ale aj tak to nechapem, my sme vela kamaratom nakupovali, ked boli chori aby nemuseli vyjst z bytu. Tiez si pripadam ako blbec ze som tam isla, ked mam mat s stredu poradnu ale manzela pomaly ani nevidim, lebo pracuje v hotelierstve a nahana vsetko kym ich zase zavru.

@sandria Ročne a dvojročné deti neboli očkované, autorka s mužom majú slabý priebeh, btw, odhalená záhada tisícročia, áno, aj očkovaní to môžu dostať, nikto nevravel, že nie.
Autorka, pozbieraj sa. Ešte počkaj, keď pôjdu do jasliciek, či škôlky, môj je dva týždne v jaslickach, dva týždne doma, a také veci nosí so sebou domov, že ja z toho padám dole, momentálne mám takú laryngitidu, že radšej som hore celú noc, akoby som si mala ľahnúť a ísť sa zadusit, a PCR mam negatívne.
Žiť sa musí, čím viac izolujes deti, tým budú mať slabšiu imunitu aj na iné veci, deltou prejdeme asi všetci.