Chlorella a zelený jačmeň
uzivate niekto? ake mate skusenosti? dakujem
@palesandra najidealnejsia je kombinacia aj jacmen a aj chlorella.ak chces oslem i kontakt na moju mamu a ona ti poradi.robi s tym dlhe roky.
A ako kombinacia? Ze budem jest aj jedno aj druhe naraz a v polovicnych mnozstvach ako by som brala keby som uzivala len jedno? Dik za info
@mackopuu na aky cas vydrzi jedno balenie chlorely od gw?
@palesandra ak by si si mala vybrať, tak doporučujem jačmeň. Obsahuje hodnotné živiny a ty presne to potrebuješ 🙂
Chlorelu môžeš potom, keď prestaneš kojiť lebo má detoxikačné účinky. Napíšem Ti IP.
ahojte, mám otázočku... malý má 2,5 roka a dosť ťažký atopický ekzém... takmer po celom tele... premýšľam nad ZP, keďže sme už skúsili takmer všetko a nič nezaberá... ☹ kde by som mohla kúpiť tie GW.. v bioobchodoch???
Viete o nieko kto predava chlorelu od GW v okoli Dubnice? Napiste mi do spravy, a moze sa pouzivat pri strume na stitnej zlaze? Vdaka za odpovede
Nedam dopustit na jačmeň od GW... to je jedna PARADA!!! 🙂 aj chlorellu som mala, spolu efekt vacsi, ale jacmen je srdcovka 🙂
ahojte, mojej malej davam chlorelu spolu so spirulinou uz druhy tyzden (ma 15 mesiacov) a par dni ma rano vzdy pachnuci moc, v jednej knihe som citala ze pri detoxikacii moze moc silnejsie pachnut, moze to byt z toho?
@palesandra - pytas sa, ako kombinovat - nemusis si davkovat z dvoch pripravkov, v tomto je to rovno nakombinovane na napoj z oboch: http://www.pilulka24.sk/zeleny-jacmen-plus-chlo...
@monikamajova ahoj Monika, obdivujem ta velmi a drzim ti palce, urobila si kus kvalitnej prace na sebe...ja od vcera tiez uzivam GW oboje, tiez mam za sebou onko ochorenie, dufam, ze vyliecene...a ze posilnim imunitu. Drzim palce.
@mamamima dakujem..pi to na kýble a jedz to lopatami..držím palce.. 🙂
@janka300 dostaneš to len cez ľudí,kt. stým robia..ja si to beriem od pani,kt. som spomínala v mojom príbehu.. v mojom fotoblogu...pretože tam ide o to,aby ten, o ktorého si to berieš ti pomáhal,radil,riešil s tebou prípadné problémy a konzultoval prípadnú pomoc s lekárom..
@majjjka24 môžem ti poslať aj ja,mám doma nejaké a na mail ti aj pošlem príbehy a skúsenosti o AE - zo 5-6 v PDF..ak chceš
@nika262 hod mi IP spýtam sa..
@monikamajova prosim ta ( len zo zvedavosti) ake si ty mala maximalne davky?? kolko chlorelly denne si maximalne uzila a kolkokrat denne vypila jacmena?? Ja si davam 40-60tbl. chlorelly a 2-3krat denne jacmen - a toto su urcite neni kyble a lopaty 😅
Baby poslete mi tiez cez ip kontakt na nejaku osobu? Mam zaujem o jacmen GW. Dakujem 🙂
@rolla20 ja som jedla zo začiatku chlorellu na hrste a jačmeň 5-6 x denne..na kýble a na lopaty sa je tak,že napr. jačmeň aj chlorelu ješ do bludu..skrátka neriešiš...Moja kmotra,čo mala rakovinu asi dávala kopcovitú polievkovú lyžicu 7-8 x denne..takže 1 fľaša padla za 3 dni a chlorellu 1 sáčok denne a niekedy aj 2..ona je zdravotná sestra a odmietla chemo aj ožarovanie..sama si dávala diéty a 2 roky jedla len byliny a trávy....objavila po vyliečení v sebe skryté schopnosti a teraz je liečiteľka.
@monikamajova ufff, keby som mala sponzora, tiez by som do toho sla 😅 diky za odpoved
@rolla20 nemáš zač,ale ked máš raka ,tak neriešiš..160 000 sk čo mala na krb tak išlo na ZP..tam to bolo ozaj husté...nevládala letieť do USA...ale vidíš,stálo to za to 🙂
Lenže na teba platí že pomaly ďalej zájdeš,tak sa neplaš 😉 ak ostaneš 3 x jačmeň a chlorella pokiaľ je stolica zelená,tak je to také primerané..a hlavne veľa vody..ked máš chuť,tak si daj.. 😵
@monikamajova dobre si to napisala, to tvrdim aj ja...tiez by som si to pred rokom rozmyslela, ci tolko dam, avsak moja dg zmenila moj pohlad a davala som na take veci ako biobran, wobenzym, takze toto je pre mna zanedbatelna ciastka ked to rozratam...vtedy 200 € mesacne, teraz mam za necelu 100 na 3 mes 🙂 a ostanem uz len pri tomto...Monika, ty beries este nieco ine?
@mamamima nič také extra..pijem veľa vody,kedže kojím tak sa v jedle neobmedzujem..ked som chytila bradavicu na plavárni na päte lebo furt tam behám bosá - tak si dávam hlivu konkrétne "hlivaustricovita sk" a sem tam si kúpim kombuchu v čaji šípkovom alebo si robím aj doma na kombucha sk alebo mudrahuba sk..
stravu mám veľa ovocia,zeleniny a mäso málo ale bio,doma starký chová a mm mu chodí pomáhať ked treba..teraz budem piť kozacie mlieko ked naša Líza odstaví..ináč sem tam si dám palinu 1 x do mesiaca, čaje iba ráno,aj to striedam..teraz idem zbiereť žihľavu a púpavu lebo majú veľa C-čka..
my zmákneme - ja,deti a mm - 1 fľaša jačmeňa 1 chlorella a niekkedy aj viac za mesiac.. 😉
Zdravím, mám otázočku 🙂 hneď sa ospravedlním, nečítala som to tu celé, tak neviem, ale moj problém je tento:
najprv som mala psoriazu na lakťoch, ta mi po liečení homeopatikami zmizla, ale potom mi vyšiel nejaký ekzém na dlani, je to hrozné, hrozne to svrbí a už to vyzerá veľmi škaredo, za posledný pol rok som bola už asi 5 krát chorá, nič iné len teplota a následne mi vždy vyšla zimnica na hornej pere, a moja otázočka znie: myslíte že by mi tieto zázračne prípravky mohli na niečo takéto pomocť, v poslednej dobe som o chlorelle dosť počula, ale čo si mám zakúpiť? a ako to potom užívať a je to potrebné aj s niečím kombinovať? za každú radu ĎAKUJEM 🙂
@jasmina56 no najlepsie brat oboje naraz, na rano, na lacno jacmen, a chlorelu po jedle, a to zase zalezi aku si kupis..
Ked nepomoze neublizi,ale zase to nie je neaky zazracny vseliek na vsetko, treba skusit a sama uvidis,,,
Jacmen je dobry na posilnenie organizmu, ma vela zivin, enzymov a vitaminov,ma ph materskeho mlieka, aj moj 2 rocny ho pije od roka asi, zase zalezi, ci chces mlete listky, alebo susenu stavu.
Chlorela je na detox, ale najlepsie vysledky dosehnes, zmenou zivotneho stylu, s to je jest 75% surovej stravy,bez masa, mlieka, a veci co zakysluju organizmus. Iba ovocie zelenina, oriesky,semienka. stavy, a raz do tyzna mat den postu, alebo iba pit stavy a caje cely den, niektori ludia vydrzia na stavach 10 dni aj viacej, a niektori iba o vode.., , jasne, ze treba telo na to pripravovat pomaly, aby si si neublizila. Nam dobre robi aj acelorka, co je prirodny vit C, ked byvas casto chora, mozno by to pomohlo,,, tolko teoria, skus pocitat neake clanky na nete je toho kopec, a najdi si co ti vyhovuje... a este oreganovy olej je maly zazrak tiez 😉
(dufam, ze ma nebude zalovat zakladalka temy, Odporucania v zdravotnej strostlivosti, ci ako to je, ze nie som lekar a nemam licenciu a odporucam :D :P )
cenovo jednoznacne naj produkty: www.hanojushop.sk
mate niekto skusenost pripadne poradite, po ockovani 3mesacnemu babatku mozem dat na tie vpichy obklad zo zeleneho jacmena (davali sme octanovu mast kedysi ale teraz ked mam ZP by som mohla vyuzit? 🙂
🙂
@yidaky ahoj, ak by si mala zaujem, ja jacmen beriem a aj ho objednavam, teraz som sa registrovala aby som to mala o cosi lacnejsie, ak by si mala zaujem viem ti objednat a poslat domov, pisem preto, lebo vzdy pri objednavke mi pridu az 3 ks a ja to beriem vo vacsom, rodina mensie davky, tak im staci objednat si raz za cas, tak mi aj vystava. Ak si uz nasla niekoho, tak nic 🙂 Pekny den. Mirka.

@laura777
@zdraviezprirody
@mackopuu
@lubica339 baby podla coho sa treba rozhodovat nad vyberom produktu, neviem ci jacmen ci chlorelu ci nie o ine? Dojcim a snazime sa o druhe babo.dik