icon

Chlorella a zelený jačmeň

elka28
7. jún 2012

uzivate niekto? ake mate skusenosti? dakujem

putna
7. aug 2013

Dobrý deň...chcem sa spýtať...prospieva jačmeň a chlorella pri hormonálnej liečbe? môžem to užívať pri užívaní hormónov? dakujem za odpovede?

mariatkacova3
9. aug 2013

Dobrý večer,
Chcela by som veďieť ako uživate Chlorellu. Čitala som predošle reakcie a uprimne mám strach to aj brať. Ja si myslim či to nieje veľa brať 40tbl, či aj z toho ľudom nebolo zle a mali hnačky. Ďakujem za odpoveď 🙂

monikamajova
13. aug 2013

@putna áno, je to akoby koncentrovaná ovocie a zelenina..a na čo berieš hormóny?

monikamajova
13. aug 2013

@mariatkacova3 chlorella sa berie postupne od 1 tabletky a pridáva sa pomaly a určite nie 40 naraz..to sa dáva pri hnačkách,lebo chlorella je práve na hnačky..
ale ak máš očistnú reakciu tak to je len taká hnačka,že ideš častejšie na WC a nie ako vírus 😉 a trvá 2-3 dni a niekto nemá nič,každý je iný,takže sa nemusíš báť 🙂
Dávkovanie je individuálne a ten, od koho si berieš chlorellu by ti mal radiť na telefóne alebo na maili každý deň čo a ako si postupne pridávať ..a treba piť len veľa vody..

putna
14. aug 2013

@monikamajova ...pri umelom oplodnení...a dakujem za odpoved...🙂

richty
14. aug 2013

@zdraviezprirody Dobrý den, aj mne mozete IP ohladne jacmena , kojim stale 2 ročnu slecnu

monikamajova
19. aug 2013

@putna to sú hormóny v umelom stave a je to antikoncepcia pre telo..a stalo sa,že že kamoška brala antiku a brala aj jačmeň a chlorellu a otehotnela..chlorella čistí pečeň aj telo od toxínov a totiž ak dáš do toho zelelné,tak ti to začne z tela vyplavovať von a nepôsobí..a na podobnom princípe bude pôsobiť aj pri iných hormónoch..vyplavovať a čistiť telo od škodlivín a môže sa stať,že nezaberie..pozri v mojom fotoblogu články pred otehotnením,tam je to podrobnejšie..vyčistiť,nasýti a zregeneruje telo a potom otehotnieš prirodzene..ale jasné,že môžeš,je to strava

monikamajova
19. aug 2013

@richty tiež si pozri článok u mňa v fotoblogu tehotenstvo a kojenie 🙂

putna
19. aug 2013

@monikamajova dakujem...ja musím ísť na umelé...prirodzenou cestou to bohužiaľ u nás nejde...takže jačmeň môžem piť a chlorellu vynechať?

obcansr
19. aug 2013

no ja mam chlorelu ale mam len 15 tabliet za den , neviem ake mate vy že až 40 tabliet, ale beriem aj antiku a zatial som neotehotnela, beriem to 6 mes a moja segra už 3 roky a zatial neotehotnela vobec, aj jačmen pila , nemyslím že ma na to vplyv chlorela

monikamajova
19. aug 2013

@putna hod mi IP,poviem ti presnejšie 😉

putna
19. aug 2013

@monikamajova čo to je IP?

monikamajova
19. aug 2013

@obcansr každý sme iný,individuálni 🙂 ja som pila jačmeň 5-6 x denne a chlorellu 40 a to bolo moje dávkovanie,teraz po 2 deťoch mám 3 x denne jačmeň a chlorellu 20 a pomaly sa kojíme len 2 x...to si dávkujem podľa stavu,podľa stolice..
ja som otehotnela po 2,5 roku užívania ale jedla som to fakt poctivo..vieš,lenže predtým som aj mala zbehaných doktorov,bylinkárov,liečiteľov...,kúry očistné,pôsty a po 2,5 roku som mala len ryžovú 9 - dňovú diétu a pila 1 bylinu čo mi povedalala liečiteľka,kt. sa sama vyliečila z rakoviny a je zdrav.sestra...takže tvoje dávkovanie je iné,moje iné,kamoškine iné...ale to by sa mala starať pani,od ktorej si to beriete,akože zákaznícky servis,tak ako sa o mňa "stará" tá moja 🙂

monikamajova
19. aug 2013

@putna Interná pošta,aby sme to prebrali a nik to tu nečítal,lebo to je súkromné..tam je taká šípočka s obálkou a tam si klikni a napíš mi

ladyka8
19. aug 2013

ahojte mamky šaľanky 🙂 chcem sa vás spýtať, neviete o nejakom kurze tancu pre najmenších v šali? nie je tu niečo také?

ladyka8
19. aug 2013

som sa sekla 🙂 🙂 🙂 prepáčte 🙂

obcansr
19. aug 2013

@monikamajova tak ja to od žiadnej pani nekupujem, mam to z lekárne , aj z mojej rodiny to kupuju v lekárni

monikamajova
19. aug 2013

@obcansr no ja si beriem GW,lebo tá z lekárne nie je čistá,ale to je každého rozhodnutie..ja to už beriem od r. 2004 ako to prišlo na SK,ale chuťovo aj kvalitatívne aj čo sa týka čistoty,toto je 100 % šťava ,a chlorella je tiež čistá..ja kojím a môžu to všetci,kým ostatné nie..mám to aj bližšie vysvetlené v mojom fotoblogu v mojich článkoch.

richty
17. sep 2013

@lenocka777 ahoj, poprosim viac infa, dakujem 🙂

richty
17. sep 2013

@mackopuu mozem ten kontakt na mamicku ? dakujem

buterlfy
8. okt 2013

zdravim vas, prosim vie mi niekto poradit,, pripadne aj kto je tu aj ako predajca GW, kupila som si chlorelu pyrenoidosa na odporucanie znamej z Energy group a uzivat je pisane 2 tablety 2-3X denne , mne znama povedala ze ona si to dava naraz rano, tak som si to davala aj ja neskutocne mi z toho bolo zle , vracala som.. asi bude chyba v davkovani, ale ked citam tu ze si niektore davaju 40 tabliet denne tak sa cudujem..a rada by som si objednala aj jacmen z GW..dakujem za info

vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
bibi2502
9. nov 2013

Dobry vecer. Mam prosbu,ak by mi vedel niekto poradit bola by som velmi vdacna.V juli som zacala uzivt chlorellu a jacmen (chlorellu beriem momentalne 15 tab.denne a jacmen pijem 2krat denne) , nemala som ziadne problemy az doteraz. Zrazu sa mi objavili na vnutornej strane ruk a bruchu cervene flaky(vyrazky) , ktore vyzeraju dost nechutne.Neviete mi niekto poradit co to moze byt?dakujem za kazdu radu 😉

zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
bibi2502
11. nov 2013

@zeleznymeinstein dakujem pekne za nazor 🙂 no uz som to dnes vysadila a uvidime co sa stane.

zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
levandulka78
13. nov 2013

hladam niekoho, kto objednava jacmen od GW - ale nechcem ho kupovat za plnu sumu, lebo je tam vysoka marza, to mam kontakty aj tu, chcem sa len podielat na zakladnej cene + postovne, ak, tak mi napiste do IP, dakujem 🙂

zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
lubbie
13. nov 2013

@zeleznymeinstein ahoj, ak mas este tu Chlorelu, ja by som mala zaujem...Diki. Lub