Chlorella a zelený jačmeň
uzivate niekto? ake mate skusenosti? dakujem
Dobrý večer,
Chcela by som veďieť ako uživate Chlorellu. Čitala som predošle reakcie a uprimne mám strach to aj brať. Ja si myslim či to nieje veľa brať 40tbl, či aj z toho ľudom nebolo zle a mali hnačky. Ďakujem za odpoveď 🙂
@putna áno, je to akoby koncentrovaná ovocie a zelenina..a na čo berieš hormóny?
@mariatkacova3 chlorella sa berie postupne od 1 tabletky a pridáva sa pomaly a určite nie 40 naraz..to sa dáva pri hnačkách,lebo chlorella je práve na hnačky..
ale ak máš očistnú reakciu tak to je len taká hnačka,že ideš častejšie na WC a nie ako vírus 😉 a trvá 2-3 dni a niekto nemá nič,každý je iný,takže sa nemusíš báť 🙂
Dávkovanie je individuálne a ten, od koho si berieš chlorellu by ti mal radiť na telefóne alebo na maili každý deň čo a ako si postupne pridávať ..a treba piť len veľa vody..
@monikamajova ...pri umelom oplodnení...a dakujem za odpoved...🙂
@zdraviezprirody Dobrý den, aj mne mozete IP ohladne jacmena , kojim stale 2 ročnu slecnu
@putna to sú hormóny v umelom stave a je to antikoncepcia pre telo..a stalo sa,že že kamoška brala antiku a brala aj jačmeň a chlorellu a otehotnela..chlorella čistí pečeň aj telo od toxínov a totiž ak dáš do toho zelelné,tak ti to začne z tela vyplavovať von a nepôsobí..a na podobnom princípe bude pôsobiť aj pri iných hormónoch..vyplavovať a čistiť telo od škodlivín a môže sa stať,že nezaberie..pozri v mojom fotoblogu články pred otehotnením,tam je to podrobnejšie..vyčistiť,nasýti a zregeneruje telo a potom otehotnieš prirodzene..ale jasné,že môžeš,je to strava
@richty tiež si pozri článok u mňa v fotoblogu tehotenstvo a kojenie 🙂
@monikamajova dakujem...ja musím ísť na umelé...prirodzenou cestou to bohužiaľ u nás nejde...takže jačmeň môžem piť a chlorellu vynechať?
no ja mam chlorelu ale mam len 15 tabliet za den , neviem ake mate vy že až 40 tabliet, ale beriem aj antiku a zatial som neotehotnela, beriem to 6 mes a moja segra už 3 roky a zatial neotehotnela vobec, aj jačmen pila , nemyslím že ma na to vplyv chlorela
@putna hod mi IP,poviem ti presnejšie 😉
@monikamajova čo to je IP?
@obcansr každý sme iný,individuálni 🙂 ja som pila jačmeň 5-6 x denne a chlorellu 40 a to bolo moje dávkovanie,teraz po 2 deťoch mám 3 x denne jačmeň a chlorellu 20 a pomaly sa kojíme len 2 x...to si dávkujem podľa stavu,podľa stolice..
ja som otehotnela po 2,5 roku užívania ale jedla som to fakt poctivo..vieš,lenže predtým som aj mala zbehaných doktorov,bylinkárov,liečiteľov...,kúry očistné,pôsty a po 2,5 roku som mala len ryžovú 9 - dňovú diétu a pila 1 bylinu čo mi povedalala liečiteľka,kt. sa sama vyliečila z rakoviny a je zdrav.sestra...takže tvoje dávkovanie je iné,moje iné,kamoškine iné...ale to by sa mala starať pani,od ktorej si to beriete,akože zákaznícky servis,tak ako sa o mňa "stará" tá moja 🙂
@putna Interná pošta,aby sme to prebrali a nik to tu nečítal,lebo to je súkromné..tam je taká šípočka s obálkou a tam si klikni a napíš mi
ahojte mamky šaľanky 🙂 chcem sa vás spýtať, neviete o nejakom kurze tancu pre najmenších v šali? nie je tu niečo také?
som sa sekla 🙂 🙂 🙂 prepáčte 🙂
@monikamajova tak ja to od žiadnej pani nekupujem, mam to z lekárne , aj z mojej rodiny to kupuju v lekárni
@obcansr no ja si beriem GW,lebo tá z lekárne nie je čistá,ale to je každého rozhodnutie..ja to už beriem od r. 2004 ako to prišlo na SK,ale chuťovo aj kvalitatívne aj čo sa týka čistoty,toto je 100 % šťava ,a chlorella je tiež čistá..ja kojím a môžu to všetci,kým ostatné nie..mám to aj bližšie vysvetlené v mojom fotoblogu v mojich článkoch.
@lenocka777 ahoj, poprosim viac infa, dakujem 🙂
zdravim vas, prosim vie mi niekto poradit,, pripadne aj kto je tu aj ako predajca GW, kupila som si chlorelu pyrenoidosa na odporucanie znamej z Energy group a uzivat je pisane 2 tablety 2-3X denne , mne znama povedala ze ona si to dava naraz rano, tak som si to davala aj ja neskutocne mi z toho bolo zle , vracala som.. asi bude chyba v davkovani, ale ked citam tu ze si niektore davaju 40 tabliet denne tak sa cudujem..a rada by som si objednala aj jacmen z GW..dakujem za info
Dobry vecer. Mam prosbu,ak by mi vedel niekto poradit bola by som velmi vdacna.V juli som zacala uzivt chlorellu a jacmen (chlorellu beriem momentalne 15 tab.denne a jacmen pijem 2krat denne) , nemala som ziadne problemy az doteraz. Zrazu sa mi objavili na vnutornej strane ruk a bruchu cervene flaky(vyrazky) , ktore vyzeraju dost nechutne.Neviete mi niekto poradit co to moze byt?dakujem za kazdu radu 😉
@zeleznymeinstein dakujem pekne za nazor 🙂 no uz som to dnes vysadila a uvidime co sa stane.
hladam niekoho, kto objednava jacmen od GW - ale nechcem ho kupovat za plnu sumu, lebo je tam vysoka marza, to mam kontakty aj tu, chcem sa len podielat na zakladnej cene + postovne, ak, tak mi napiste do IP, dakujem 🙂
@zeleznymeinstein ahoj, ak mas este tu Chlorelu, ja by som mala zaujem...Diki. Lub

Dobrý deň...chcem sa spýtať...prospieva jačmeň a chlorella pri hormonálnej liečbe? môžem to užívať pri užívaní hormónov? dakujem za odpovede?