icon

Chlorella a zelený jačmeň

elka28
7. jún 2012

uzivate niekto? ake mate skusenosti? dakujem

reni1512
19. sep 2014

ja odporucam velmi zeleny jacmen GW...pomohol!

crocodile
26. sep 2014

@nutrimas je trápne sa do fora pre mamičky pchať formou reklamy ......
ja som brala chorellu a nedala mi absolútne nič, a to bolo vraj od ,,najlepšej,, firmy GW...
vytahovanie ludom penazi z vačku....

nutrimas
26. sep 2014

@crocodile Je nám ľúto, že vám Chlorella nedala nič, ale je mnoho ľudí, ktorým Chlorella pomohla.Osobne poznáme človeka, ktorému Chlorella zachránila mamu po ochorení na rakovinu.
S Chlorellou máme osobné skúsenosti a vieme, že účinne detoxikuje organizmus. Na internete si ľudia môžu nájsť dostatočné množstvo informácií o účinkoch sladkovodných aj morských rias. Každý si môže utvoriť svoj názor.
Máme potvrdené od biológa,ktorý sa zaoberá špeciálne riasami, že účinky, ktoré sa im pripisujú, sú pravdivé.
Prajeme pekný deň.

celasapremenim
3. okt 2014

@reni1512 tiez by som za iny nedala ani haka
gw budem propagovat aj ja, lebo ich vyrobky su jednoducho najlepsie

monika111111
13. okt 2014

Tiež súhlasím chlorella od GW je super, známa ňou vyliečila dieťaťu atopický exém.

crocodile
22. okt 2014

@nutrimas je normálne trápne že sem prispievate a je zrejmé že ste zastupca firmy...predpokladám GW

nutrimas
22. okt 2014

@crocodile Nerozumiem celkom dobre Vasej reakcii...Na nasej ofic. stranke si mozete samozrejme pozriet cele nase portfolio dodavatelov (GW tam nie je a ani nebude), ako aj prehladny popis a zlozenie vyrobkov.
Taktiez by som Vam odporucal, pozriet si nas firemny profil tu na MK...potom Vam to bude zrejme jasnejsie 🙂

crocodile
23. okt 2014

@nutrimas je smutné že nerozumiete mojej reakcii....k tomu sa radšej vyjadrovať nebudem...
- ide o to, že ak sem tlači kaleraby niekto, kto je zastupca firmy ktorá chlorellu predava, je to od vás absolútne
,,objektívny,, názor...
- ja nepotrebujem podrobny popis a zloženie vyrobkov, nakoľko som si ich kupila a vyhodila za obe 100 euro
(teraz mi asi 3/4 roka trčia krabičky v špajzi na poličke)
- dosť penazi na to, aby mi nielenže nepomohlo ale dohnalo ma do nemocnice...
- absolutne neodporučam dlhodobe použivanie, nakolko znama to dlhodobo brala a prejavili sa nežiaduce učinky o ktorych piše Bukovsky:
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...

škoda len že som tento článok našla až po vyhodení 100 euro...
- každopádne ste len dalšia firma ktorej ,,akože ,, nejde o zisk ale len o dobro človeka aby bol zdravy, ale ste presne ako každá firma ktorá predáva pharmakoprodukty - dosiahnuť zisk čo najvyšší a dotlačiť svojich predajcov k nalakaniu čo najvačšieho počtu ludí ku kupe vašich produktov...

nutrimas
23. okt 2014

@crocodile A Vy prosim Vas odkial beriete to presvedcenie, aby ste mohli takto dehonestovat usilie druhych pomoct ostatnym?

Co sa tyka osobnosti Bukovskeho, skuste trosku "zalovit" aj v archivnych clankoch, ktr. Vam povedia nieco aj o zakulisi..P. Bukovsky totizto v minulosti bol velkym zastancom zelenych potravin, az kym doslo k niektorym osobnym nezhodam...vid jeho utocne clanky na adresu A.Timkovej, A. Banasovej...
Existuje vela studii a clankov, ktr. tvrdia presny opak toho, co popisuje Dr. Bukovsky, mozeme tu dat tucet linkov, odkazov...Kazdy z nas si moze pokojne vybrat, na ktr. stranu sa postavi a vytvori si svoj vlastny, samozrejme subjektivny nazor...

Na zaver - este raz doporucujeme precitat si nas profil ,nase clanky, vlastne skusenosti a hlavne prirodne liecive produkty alternativnej mediciny, ktr. maju velmi daleko od Vami spominanych farmaproduktov...Potom Vam bude nase posobenie trochu jasnejsie...
Toto je hlavnou naplnou nasej prace, ktr. nam pomaha ziskavat nove skusenosti a ten najlepsi pocit, ked mozeme pomoct druhym:
http://goo.gl/6sfKyv

reni1512
23. okt 2014

Ja som firmu GW odporucila preto, ze mne osobne to pomohlo, nie ze som to pocula.... teraz ma problemy moj ocko a dufam, ze pomoze aj jemnu. Ja som bola nadsena zo zeleneho jacmena. Som po vaznej operacii nadoru a citila som sa vyborne. Neda sa to porovnat s tym ako je to teraz, ked ho neuzivam. 🙂

crocodile
23. okt 2014

@nutrimas takže vam absolutne nejde o zisk? 🙂

- by the way, ja nedehonestujem usilie, hovorim o vlastnej skusenosti, čo vám zásadne nenahráva do kariet....chapem ste ten kto to predáva...

- osobne mám rada prírodne liečivá, vyhladávam bylinky, čaje, prírodné oleje, zbieram liečivé rastliny, snažím sa stravovať zdravo ja a celá moja rodina, ale toto dakujem...nebudem tu vychvalovať niečo čo asi 5 mojim priateľom nepomohlo, dokonca mali z toho také nežiaduce účinky, že im to lekár zakázal...

crocodile
23. okt 2014

@nutrimas a čo sa týka bukovského, tak ho vrcholne nemusím pretože podla neho by ludia jedli len pšeno a pohanku ale tento članok je trefný....http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...
- dokonca by som povedala, že dnes môže byť ,,odborník na výživu,, každý kto si prečita pár článkov na nete resp. na modrom koníku, a presne toto by mal niekto zakázať - kto si dáva taký názov, mohol by absolvovať aspon 6 semestrov na fakulte medicíny, aby vedel ako funguje ludské telo a čo všetko potrebuje k správnemu fungovaniu....
- k tomu krásny článok:
http://marianjanos.blog.sme.sk/c/328213/Odborni...

takže asi tak, nech si každý urobí svoj názor, k tomu to tu slúži, ja som si urobila svoj a ostatní nech sa riadia svojim rozumom...

sabina83
23. okt 2014

Ja a skoro cela nasa rodina uzivame chlorelu a jacmen, sice nie od GW no sme nadmieru spokojni!! Nemohla som otehotniet 5rokov a moja mamina ma lamala na zelene zazraky uz roky.. no brala som to na lahku vahu. No ked som uz nevedela co dalej aby som sa stala mamou skusila som chlorelu a jacmen, uzivala som ich 9mesiacov a vtedy prisla ta najkrajsia sprava, na ktoru sme tak velmi cakali!! Chlorelu a jacmen som brala cele tehu a aj teraz ked kojim 🙂 Ja za seba a moju rodinu mozem len odporucit!! Kupujem ich cez internet( GREEN ORIGINS), no bacha na lacne napodobneniny z Ciny😉

nutrimas
23. okt 2014

@crocodile - presne tak, kazdy nech si vytvori svoj vlastny nazor 😉

celasapremenim
24. okt 2014

ja firmu gw odporucam tiez preto, ze mne osobne pomohla s problemom, ktory nevedeli lekari ani len riadne diagnostikovat
konkretne, UPLNE SOM SA TOHO PROBLEMU ZBAVILA

monika111111
26. okt 2014

@celasapremenim o aký problém sa kokrétne jedná, ak sa smiem spýtať?

celasapremenim
26. okt 2014

@monika111111 spytat sa mozes aj osem krat 🙂 ak by som to tu chcela zverejnovat, uz to urobim, takze nic 🙂
to je jedno, ci to napisem presne, alebo nie, ak niekto nieco chce vyriesit, tak si informacie o produktoch najde aj sam, aj o ich vierohodnosti
a co som si ja vyriesila je irelevantne, dolezite je, riesit si svoje veci a toto brat iba ako odpichujuce info kade sa pozriet ;)

monika111111
26. okt 2014

@celasapremenim no hej, ale čoho sa má človek chytiť, keď tu napíšete len to, že "vyriešil som svoj problém", ale aký? ja som tu napísala, že známa vyriešila dieťaťu atopický exém, táto informácia niekomu niečo dá, pretože aj tá známa práve takto našla túto info, niekto písal, že chlorella mu pomohla na exém, tak to aj ona vyskúšala a fakt zabralo. čítať si, čo napíše predajca, či výrobca, je podľa mňa strata času, lebo napísať môžu hocičo, len aby to pekne znelo, ale keď takúto info napíše človek, ktorý chlorellu naozaj vyskúšal a skutočne zabrala, a ešte keď takéto rovnaké skúsenosti sa tu objavujú od viacerých ľudí, tak predpokladám, že chlorella môže na daný problém naozaj pomôcť. no keď vy tu nenapíšete o aký problém ide, nemôžem si vás zaradiť k ľuďom, ktorým chlorella naozaj pomohla. ale samozrejme je na vás, či danú info zverejníte, ja ju od vás nevynucujem, ale to, čo ste napísali, mi vôbec nepomôže.

celasapremenim
27. okt 2014

@monika111111 ked si budes zistovat, existuju pripadove studie na tento jacmen aj s chlorelou, co dokazu vyliecit a mozes sa aj stretnut s ludmi, v ba, ktori to dlhe roky normalne beru a nepredavaju to...ze s cim im to pomoholo, robia take prenasky o tom v bratislave v ruzinove ;)
pripadne si daj stretko s panom planetom jankom a ten ti vysvetli, ako sa da riesit to, co potrebujes riesit
tak ked nepomoze, co som napisala, tak nepomoze 🙂 nie som povinna nikomu pomahat, je len moja dobra vola, ze som vobec napisala, ze mam s vyrobkami a konkretne od koho, skusenosti a dobre

celasapremenim
27. okt 2014

pre negoogliacich (nechapem, ako si mozete nieco nenajst v dnesnej dobe, ked to potrebujete a nestaci vam len male info na dotiahnutie...hm)
http://www.planetafood.sk/sk/Hlavna-stranka
http://www.dobrezdravie.sk/index.php/zeleny-jac...

celasapremenim
27. okt 2014

https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/chlorella-a-zeleny-jacmen-green-ways/

je toho o tom a o ucinkoch strasne vela, aj od ludi, co to uzivali....

supocka
9. nov 2014

ahojte, hladate zeleny jacmen, havajsku sprirulinu, chlorelu a ine superfoody vo velmi dobrej kvalite a dostupnej cene? Ak mate zaujem piste na RP. Majte sa pekne

denverkab
12. dec 2014

@monikamajova kde sa da dostat k chlorelle GW a zodpovednemu predavajucemu? Neviem sa dopatrat..dakujem!

monikamajova
12. dec 2014

@denverkab len tí,čo s tým robia ..hod mi IP poradím 🙂

smalova
14. jan 2015

Prosim.vas.mozu to uzivat aj 1 rocne dietky? Kto.ma skusenost?

mmichael
14. jan 2015

Ja som to užívala, ale žiadne výsledky som nevidela, ale neviem, po akej dlhej dobe užívania, by malo prísť, že sa človek cíti lepšie, viem, asi je to individuálne, ale po akej dobe ste cítili, aha, tak toto mi pomáha. 😉

crocodile
13. feb 2015

tu je članok o tom že tehotne by nemali uživat chlorellu, hrozi opuch, anemia a bielkovina v moci u babatka...

http://www.livestrong.com/article/442963-chlore...
nechapem kto môže takto ohrozovať aj svoje nenarodene dieta...
pchat do seba niečo z čoho neboli robene klinicke testy na človeka...

usataopicka
10. mar 2015

mamicky, kedyje vhodne zacat uzivat chlorellu v tehotenstve? a v akom mnozstve

crocodile
11. mar 2015

@usataopicka v tehotenstvo sa začinať nesmie!!!! vyplavene toxiny ktore sa uvolnia použitim chlorelly sa dostavaju potom do tela mimča!!!! odporučam na chlorelu zabudnut!!!