Čo mi pomôže na strašnú zápchu?
Ahojte prosím pomôžte mi čo na zapchu ? Glycerinove cipky neviem v sebe udržať vôbec sa nechcú vo mne rozpustiť ..včera som mala po 4 dňoch stolicu vyšiel zo mna kameň čo mi akurat natrhol konecnik ..teraz už beriem aj sirup duphalac odvčera a nič vôbec neviem ísť na záchod ..cítim že v bruchu mi už ten sirup pracuje ale ten kameň čo mám v konečníku neviem dostať zo seba som zúfalá 😭
Ahojte e neviem ako u detí, ale ja mam casto problemy so zápchou a mozem povedat, že zajacicka horka je topka. Mne nepomáhali ani slivky, lanove semiačka, kysla kapusta jablja vyzivy nic. Proste len ma z toho viac zduvalo. Ale pokial potrebujem ozaj pomoc po niekolko dňovej zápche, tak nalačno vypit 2dcl ak mam pocit ze to nestaci, malo som sa,, uvolnila,, tak este raz 2dcl v priebehu dna si dam. A idem určite. Len treba byt doma 😄..
Ahojte e neviem ako u detí, ale ja mam casto problemy so zápchou a mozem povedat, že zajacicka horka je topka. Mne nepomáhali ani slivky, lanove semiačka, kysla kapusta jablja vyzivy nic. Proste len ma z toho viac zduvalo. Ale pokial potrebujem ozaj pomoc po niekolko dňovej zápche, tak nalačno vypit 2dcl ak mam pocit ze to nestaci, malo som sa,, uvolnila,, tak este raz 2dcl v priebehu dna si dam. A idem určite. Len treba byt doma 😄..
@nellka21 co je na nej super, nemám pri tom žiadne bolestivé vyprázdňovanie a kŕče na wc ako pri prehanadlach. Táto voda prebehne orgamizmom a berie so sebou co treba 😊✌️

@elly23 z čaju mával kŕče, preto sme ho dávali len, keď to už bolo nutné. Nakoniec sme sennu prestali dávať. Keď už bolo najhoršie kúpila som detský klistír Easylax a to mu pomohlo. Keď som ho objavila, tak sme už nedávali nič iné. Denne asi týždeň som mu dávala, chodil po ňom vlastne každý deň na wc a tým sa mu upravila stolica. Už nemal nabité tvrdé a obrovské hovienko a kakalo sa mu ľahko, tak začal chodiť sám bez všetkého každý deň. Tým sme sa toho hrozného trápenia zbavili. Teraz má 12, ale problémy mal od nejakých 5tich rokov. Už asi rok chodí sám pravidelne.
Vy ste na tom ako? Stále sa trápite?