Čo môže byť príčinou mojich problémov?

nepalsky
12. dec 2015

Budem úplne stručný.
Už niekoľko dní ma trápi nerovnováha, nestabilita tela (nielen pri chôdzi ale takmer stále), bolesti hlavy najmä po stranách a v zadnej časti hlavy, malátnosť. Niekedy mám také stavy, že už už čakám, že spadnem každú chvíľu z nôh.
Čo môže byť príčinou týchto mojich ťažkostí? Mohlo by to byť zapríčinené nervovým systémom, krčnou chrbticou, tetániou, vnútorným (stredným) uchom alebo niečim iným?

Mám veľmi hlúpy zvyk. Všetko zvyknem u seba nechávať na poslednú chvíľu a u špecialistu som ešte nebol aj keď odporúčanie na vyšetrenie u neurológa od svojej obvodnej lekárky už mám od začiatku minulého mesiaca.

Vyjadrite sa prosím. Ďakujem vám.

tajka1986
12. dec 2015

Pondelok vies kam mas ist

worker_falcon
12. dec 2015

@nepalsky máme sa vyjadriť? a tiež budem úplne stručný 🙂 si s prepáčením hlupák. Vieš, že máš ísť k neurológovi, ale nie, ty na to kašleš a pýtaš sa radšej na nejakom mamičkovskom fóre. Čakáš tu ďalších milión teórii, že čo ti môže byť? Máš málo vlastných teórii? Podľa mňa to bude rakovina stredného ucha.

janinah
12. dec 2015

Tu sme samý neurolog,krčiar,ortopéd....a keby sme aj boli -ako vraví môj manžel- cez net pcienta nevidím a radiť takto nebudem....tak len čakaj...byť môj syn,tak ťa k špecialistovi dotiahnem za uši 😠

jana_eyre
12. dec 2015

takze je jednoduchsie si tu precitat iba MOZNE ochorenia ako byt si na istom po par vysetreniach specialistu? chces mat strach, aby ta to donutilo k tej poslednej chvili aby si sa rozhodol ist k lekarovi?

tak dobre, odpoviem ako ujo google, od sklerozy multiplex, cez rakovinu to moze byt "iba" zaseknuta platnicka 😎

najlepsie spravis, ked zoberies listok od obvodneho a zajdes za neurologom..

pred mesiacom som si inak nasla na chrbte dve obrovske hrce.. po prestudovani netu som si uz diagnostikovala to najhorsie co sa da.. po prichode k lekarovi som zistila, ze mam svalove spazmy z toho ako nosim deti, ze mam skoliozu, hrozne drzanie tela, ploche nohy a krivu chrbticu.. ze ak nezacnem cvicit na chrbat o par rokov mi narastie realny hrb.. a tak teraz chodim na rehabilitacie a elektroliecbu.. lekarov sa netreba stranit, problemy treba riesit..

lubiss
12. dec 2015

Chrbtica, nieco na mozgu, tetania borelioza vyber si 🙂

jadelka
12. dec 2015

a mna zas bolia klby na rukach, na velkych palcoch najviac, co to moze byt?

katrin21
12. dec 2015

@nepalsky uprimne? kludne to moze byt aj nador na mozgu, na malom mozgu, ktory riadi motoriku, rovnovahu... a pod.... Cim skor chod k neurologovi a na magneticku... moze ist o meningeom, to je nezhubny nador, to by bol ten lepsi pripad, ale ide tam o cas! aby nesposobil nezvratne poskodenia svojou velkostou !!
To si chcel pocut?

Ale moze to byt aj krcna chrtbtica....

nic vsak nezistis tu na fore, treba ist k lekarovi, kym nie je neskoro.

veverka24
12. dec 2015

Fkóegyne mali nieco podobne- porucha/ poskodenie vnuterneho ucha. Dvom co viem to preslo a 1 ma dozivotne nasledky. Nevedia ale z coho

miriamka
13. aug 2018

@nepalsky co bol nakoniec problem a ako to preslo?

styky77
3. okt 2020

Prosim vas poradi mi niekto co moze byt toto? Vzdy len v noci sa ukazu a na osi chrbtice

adulienka11111
5. feb 2022

@nepalsky zistili Vam pricinu? Mam to iste, ale vsetky vysledky su ok. Bola som uz u kazdehobspecialistu od krcneho, ocneho, neurologa, MR krcnej CT mozgu... Atd atd, vsetko ok. Ale ja padam z noh