Čo na takéto ruky?
Baby co na taketo ruky? Uz som skusala kremy (akurat stipu),oleje,nic nepomohlo.Su suche drsne a praskaju az do krvy.Kortikoidy nemozem,som tehotna.

ahojky, skus dr. Scheller calnedula hand balm. Je naozaj vynimocny
https://www.google.sk/search?q=dr.+scheller+cal...
@maryskas zihlavka je nieco ine...s tym mam tiez skusenost...pred rokmi som ju mala,svrbelo ma cele telo ale neskutocne,a po celom tele som bola cervena,pomohol mi na to zyrtec/zodac.Teraz to uz nemam,len tie problemy s rukami...mozno sa zihlavka prejavuje aj takto,ale ja o tom vedomost nemam...je to asi cca rok,od kedy mam problemy,zihlavku som mala ako dieta...
Dakujem vsetkym za rady,to co som este neskusala,skusim za radom,hadam nieco z toho zaberie 🙂
môj muž to sem tam máva, dáva si úplne nahrubo modrú indulonu, nech to vsiakne . Iné krémy ho tiež štípali, ale pomáha mu aj včelí vosk z tých súdkov z avonu, oriflamu
@danii2 na taku pokozku a este horsiu (atopicky ekzem) nie je lepsi krem ako Skin food od Weledy. Obsahuje vceli vosk takze plet hydratuje do hlbky, a nie ako to je u kremoch na baze mineralnych olejov, ktore neprenijaku do pokozky, len zanechavaju nepriepustny film. Dcerke okamzite zaberal a ulavoval od svrbenia a pokozku krasne vyzivil a zjemnil. Za mna je to dokonaly liecivy a hlavne 100% priordny kremik.
@larochka No ved to,ze mne ziadny krem ani olej vobec nevpija do pokozky.Ani nohy,telo,proste sa nakremujem a mozem chodit aj hodinu hola po byte a nic mi nevsiakne,vsetko sa mi nalepi na saty.Jedine co na tvar pouzivam,inak zvysok tela nic.A to celkom dobru kozmetiku Yves rocher pouzivam.
a tie "hojivé zázraky" si skúšala?
Vazelinu x krát denne. Lokálne kortikoidy mozes.
@danii2 ja mam tiez strasne suche ruky, skusala som vsetko ale ziadne kremy a zabaly a podobne veci mi nikdy nepomahali. Jediny krem, ktory na mna funguje je cerveny garnier v tube na ruky, regeneracny s alantoinom... brutal vec pre mna 🙂
@danii2 Som ekzematik, toto poznam. Nepouzivate nahodou pumpickove mydla? Mne to robia vzdy tie, rovnako mojej 5rocnej dcere. Su tam strasne svinstva. Co sa tyka kortikoidov, ak sa 2xdenne natriete, po par dnoch mate po tom, vyliecite a ulava bude ovela efektivnejsia ako ta nepohoda, ktora neprospieva ani vam,ani babatku. Overene, vyskusane. Takze vyradit pumpickove mydla, klasicke bezne tuhe treba. Ked je veterno, treba rukavice a mastit mastit mastit klasickou modrou indulonou za 2e. to je moj denny krem na tvar aj ruky uz cele roky.
@korytnacka7 Ano pumpickove,tie klasicke od detstva neznasam,zdaju sa mi nehygienicke.Ale skusim kupit pre seba osobitne,ved to vela nestoji.
Skus kozie mlieko.alebo kokosovy olej ;) znama veta dermatologov mastit mastit mastit dookola.premastovat
neberies Euthyrox?
@katharinka1 prosim ta a kde ste kupili to bambucke maslo ? ja som malataketo suche ruky a u mam aj na bruchu supinatu pokozku myslim ze su to hormony,a zistili mi aj alergiu na metkanto mix ,quaternium cize mi skodi na obleceni guma..
dajte sa vysetrit na parazity
@babez používame krém Loccitane s podielom 25% bambuckeho masla
@celasapremenim Kde u koznej? Ked u nas kozna na zaplakanie.Ked mi puchla tvar a flaky som na nej mala,tak mi povedala, "tak sa nemalujte". Vtedy som este chodila do skoly do ineho mesta,isla som za inou a ta mi zistila,ze mam alergiu na nikel a stacilo najst kozmetiku,ktora ho neobsahovala.No teraz taku moznost nemam takze velmi sa mi k nej ist nechce.
@uglybetty1234 maju ho aj niekde v lekarni? Diky
@hnedoocko0909 mám ho z nemecka. neivem ci sa da aj u nas
ja použivam taky set..najskor sa puživa taka zjemňujuca vazelinka potom ide peelinf s bambuckym maslom, je jemnučky, ale pritom pekne obrusi takuto pokožku a nemastny kremik..ten už mam asi treti..lebo sa mina dosť rychlo ale tie prve dve veci mam už vyše roka..a to použivam ešte aj na telo a hlavne na nohy :D
stopalerg.. prepelicie vajcia.. na ekzem..beriem ja i dcera
Skus zmenit pripravok na umyvanie riadu, na nieco bio, mydlo tiez, neper v rukach a na cistenie pouzivaj rukavice.Treba odstranit pricinu - toto je asi z nejakej chemie, z chladu uz teraz asi tazko..
moja dcera mava taketo ruky ked sa ochladi, davam jej na to Bepanthen, na noc hrubu vrstvu a rano ma ruky ako babatko

bambucke maslo 👍