Čo pomáha na červené oko?
Prosím vás poraďte mi čo by mi pomohlo lebo ráno som sa zobudila a mám celé červené oko
@alickapusinka nie tak vyzerá skôr ako prievan alebo prasknutá žilka
Máš červené viečko alebo bielko? Mne pomohlo pri prasknutej žilke veľa tekutín a doplnenie vitamínu C. Ale aj tak to potrebuje čas, aby sa to vstrebalo a vyčistilo.
Ak tam máš zápal, tak by bola vhodná mastička s obsahom ATB, ale to musí predpísať lekár (môže aj obvodný, nemusíš ísť na očné).
oj to je horšie a nechceš ísť na očne pre istotu.Ked nevieš čo to môže byť radšej zbytočne ako neskoro kedže nevieš čo to je.
@tanyan mám červené bielko
@alickapusinka minulý rok som s tým bola a nič mi nedali len obyčajné kvapky z lekárne čo som si mohla aj sama kúpiť
Floxal kvapky skuste
Ak je len prasknutá žilka na bielku a nie sú problémy s tlakom alebo nejaké ďalšie problémy, tak netreba atb ani nič podobné. Je to síce otravné a blbo to vyzerá, ale nejako extra to ovplyvniť nevieš.
@zuzzzka8 tie su na recept- taka rada ako nijaka rada
Daj fotku alebo popis lepsie potiaze
@tanyan nie sú na to ani žiadne kvapky?
Choď na pohotovosť. Vážne. Ja som podcenila červené oko a skončila som 10 dní hospitalizovaná na Antolskej v Bratislave, kde mi ho zachraňovali. S očami nie je sranda.
@taktotedanie a co ked su na predpis, ona pisala, ze na predpis nechce? taky argument ako nijaky argument...poradila som to, co pomohlo mne pri tychto tazkostiach
@zuzzzka8 myslim ze keby chcela nieco na predpis nepise tu ale ide rovno k lekarovi
Taka rada radsej nijaka rada a scrolujem dalej temy
@taktotedanie ja odpovedam tejto osobe na otazku na zaklade vlastnej skusenosti a nepytam sa na vas nazor, ci si vobec mozem dovolit poradit nieco z lekarne, bylinky alebo liek na predpis. Snad ona si vyberie, co uzna za vhodne podla toho, co sa jej tu napise.
@zuzzzka8 jezis, niekto mal na ranajky asi zdrcnutu kasu
Pekny den
@taktotedanie asi vy, ked musite uplne zbytocne rypat. este krajsi den...
@zuzzzka8 tak ja som sa aspon najedla ale vam asi cukor chyba
@taktotedanie vy ste najmudrejsia na svete a vsetko viete, aj presne ako komu treba odpovedat a co radit netreba, aj kto co kedy jedol alebo mu chyba 🙂 dobre, porozpravajte sa, nech sa vam ulavi

nerobi sa TI jačmeň.To začervena potom s aurobi hnisava guľka a potom to praskne a vytečie hnis.