icon

Čo robiť, keď zrazu nepočujete na ucho?

2. apr 2024

Odkedy som sa zobudila vôbec nepočujem na jedno ucho , čo robiť?

Strana
z2
ibatanecnica
2. apr 2024

@candii tak mne sa to ešte nestalo, a to som akútnych stavov v rodine zažila kvantum. Nevidím dôvod, prečo by ťa mal poslať na pohotovoť, ked máš akútny stav, on ordinuje a pohotovosť je až poobede

candii
2. apr 2024

@ibatanecnica ja som to zažila 🤷🏼‍♀️ nie je to nič nenormálne v tejto dobe.. práveže by som povedala že je to bežná prax.

ibatanecnica
2. apr 2024

@candii tak keď to takto budú ľudia brať, tak sa to stane bežnou praxou.

egonsk
2. apr 2024

Spraram si tak klincom v uchu a zrazu ticho. Nuz, na ucho nepocujes, lekar je ta najlepsia cesta. Pricin moze byt velmi vela - od tlaku, cez ucpavku, po vnutorny zapal az prasknutie bubienku a kadeco ineho, takze neotalaj, ak si nechces po zvysok zivota uz vychutnavat hudbu iba v mono.

candii
2. apr 2024

@ibatanecnica to na zlom hrobe places. Ja píšem len svoju skúsenosť s lekármi u nás v meste. Máloktorý odborný lekár zoberie aj akútny prípad. Dokonca už aj zubár mi vyhuboval keď som prišla s dieťaťom bez objednania tzv. bolestivý. A dokonca som bola aj svedok že jedného pána poslali na pohotovosť lebo im sa nedá, majú toho veľa. Takže to nie že ľudia to budú tak brať, keď ťa raz lekár nezoberie môžeš robiť čo chces ..

ibatanecnica
2. apr 2024

@candii ja neplačem ale keď sa necháš odbiť.... Mne sa toto ešte nikdy nestalo u žiadneho lekára, ak som išla buď so sebou alebo s niekým iným ako akútny prípad

candii
2. apr 2024

@ibatanecnica nie, že sa nenechám odbiť. Ja rozumiem. Nehovorím že je to bežná prax u každého lekára ale hovorím že aj toto sa deje, žiaľ. Nemalo by sa ale deje. Teda hlavne asi u nás v meste, česť vynimkam.

ibatanecnica
2. apr 2024

@candii veď práve preto by sa mali ľudia viac dožadovať toho, čo by mali dostať . Ja sama robím v zdravotníctve ale keď vidím, že má niekto akútny stav, nepošlem ho preč.

Strana
z2