Čo robiť pri nejasných príznakoch ochorenia?
Ahojte. Celá rodina sa cítime už dva týždne pod psa. Syn má miznúcu a objavujúcu sa teplotu už viac ako týždeň. Ľahkú nádchu a kašeľ. Inak je plný energie, nič ho nebolí, lieta ako splašený, papá, pije. Všetko ok. Ja nemám chuť a čuch, ale neviem či to nie je spôsobené len sprejom do nosa, lebo u mňa bola tá nádcha silnejšia. Manžel a ďalšie deti mali pár dní horúčku a ľahký kašeľ. Trápi ma len tá teplota syna. Lekárka povedala, že sledovať. Nedala ani lieky. Povedala, že ak to neprejde, tak na krv. Mám stres. Nestretla som sa a takou zvláštnou teplotou. Jeden deň je, druhý nie. Nič vysoké. 37,4 max. Máte skúsenosti? Čakali by ste ešte pár dní?
@mimuska328 mala si covid? Lebo teda za mňa chrípka vyzerá ináč😅
No uz asi dva mesiace je vsade plno covidu.
@danielahamar asi nevieš čítať ale áno mala som viac krát a mala som aj chrípku naposledy tento rok a si predstav ze z tej chrípky som sa dávala dlhšie dokopy ako z celého kovidu takže asi tak ..ale samozrejme ze sa stále nájdu osoby ktoré tomu veria
Podľa mojich príznakov to je. Ja som mala dávno 2x a presne také príznaky.
Ja som začiatkom roka mala chrípku takú ako si nepatam veľmi dávno. Ale covid to nebol.Aj iné príznaky ako pri covide.Teda klasická chrípka ale prešlo mi to neskôr na priedušky a kašľa som sa nevedela zbaviť 3 mesiace .
@15tibetan3 mne syn včera vravel,že dvaja majú covid.
Ja ak mam prve priznaky a podozrenie na covid, testujem hned, nech potvrdim ci vylucim....Ak by bol covid, dam vediet v rodine a kolegom. Ale dobre, ze sa pytas po 2. tyzdnoch. Test stoji 4 ecka
@mimuska328 Sprostosti tu trepes jedine ty...a nedivim sa, ze ludom, co im na covid zomreli pribuzni (taka delta nebola ziadna sranda) stupa tlak pri citani takych krav....len preto, ze u teba to slo ok
@mimuska328 ja som 4covid mala a 4 krát 3mesiace to trvalo, pokiaľ som bola fit. Takže ja v tom vidím rozdiel.
@zmrzlinka8 a iné infekcie nemajú rôzny vplyv na ľudí? Niekto sa pol roka lieči z mononukleózy, niekomu len spätne náhodne zistia protilátky proti EBW...Niekto sa z chrípky plne uzdraví, inému "sadne" na srdce a následne myokarditida, dilatacna kardiomyopatia a smrť.
@mima172 👍
@jaroe len tie počty takýchto prípadov sú trochu iné, teda menšia pravdepodobnosť.
Nastastie dnes uz je lepsie, dakujem 🙂. Teplotu stale ma, ale uz len okolo 38, uz netrebalo zabaly, uz stacil nurofen a paralen 🙂
@arieska sa získavala niekedy imunita po prekonaní? Divne. Väčšina ľudí mala zopár krát a to aj očkovaní a v silnej naloží. A ten najluxusnejšie variant z roku 21.
@mimuska328 Chripka to nikdy nebola ani nebude,takze sprostosti tu splietas akurat ty.
@maciatkolulu nikdy sa nezískala žiadna imunita, akurát telo/ imunita dostávalo na frak riadne 🥴
@danielahamar mne je jasne,že sa žiadna imunita neziskavala,moja,našťastie,ani nedostala na frak.
@maciatkolulu ja som rodila 2020 s covidom a odvtedy som mala 4x

@iwesska prosím ťa aspoň tu nesplietaj sprostosti. Sama som si ním niekoľko krát presla, tiež nám v rodine umreli 2 členovia ktorí mali veľmi vážne zdravotné problémy niekolke porážky atd a samozrejme umreli na kovid 🤦♀️ ano je to len chrípka ako každá iná a hovor si čo chceš