icon

Čo spôsobilo únik čírej tekutiny z nosa?

16. nov 2023

Dobry vecer.Isiel som na wc, ako som sa zohol(zaklonil hlavu dole k zemi)tak mi z nosa vytiekla taka cira tekutina akoby voda z nicoho nic nemal som ani upchaty nos ani nic.Len proste tym tlakom ze som sa zohol, mi akoby nieco prasklo a vytiekla cira tekutina ktora zapachala, vysmrkal som sa ale stale citim mierny zapach.Co mi mohlo prasknut?alebo mohla ta tekutina byt z dutin?v Januari som mal operaciu nosa, zhrubnuta sliznica, polypy.Vtedy ked som si robil preplachy nosa tak ked som sa zohol zvyklo mi este tekutina z dutin vytiect.Ale dnes som si nepreplachoval nos tak nechapem odkial ta tekutina zrazu.Dakujem za rady.

zuzanka.zuzu
17. nov 2023

ježiši zase ty 😨🙄

lenqua_12325
17. nov 2023

Vytiekol Ti zvyšok mozgu.

romi2706
17. nov 2023

@lenqua_12325 alebo brzdová kvapalina z gebule 😃

miadi
17. nov 2023

Praskla ti plodova voda. V noci ta uniesli 👽 a oplodnili ta cez nos. Chod do nemocnice za chvilku bude babo na svete..

slovakboy
17. nov 2023

To mohol byt hnis z čelovych alebo prínosových dutín. Mne sa to raz stalo tiež. Keď ti v minulosti prepichovali dutiny, tak tam mohol ostať otvor.

lilpeep
17. nov 2023

vy ste aky hnusny ludia? myslim ze toto je forko a ľuďom rád pomôžete

jaskolka
17. nov 2023

Áno, mohlo to byť z prinosovych dutín.

oli18
17. nov 2023

Ved si msl utriet a neriesit. Pokial to nie je krv, nie je dovod na obavy.

stanielka17
17. nov 2023

Tak to je jasne, umieras. Ako ostatne asi tak kazdy tyzden.

stanielka17
17. nov 2023

@lilpeep Tento typek sem pise pravidelne, vychadzam z toho, ze bud trolli, alebo je to zavazny pripad pre psychiatra. Zaklada temy typu oskrel som si prst, dostanem teraz tetanus, raz mu tusim piskalo v uchu tak uz umieral, teraz toto. Tu mu nikto nepomoze.

slovakboy
17. nov 2023

@stanielka17 všetky tie veci čo píšeš môžu byť pre citlivého človeka dôležité. Je to potom možno aj na psychiatra ak je to veľmi často a pre každú maličkosť ale tu mu treba odpovedať ako každému inému a nie sa z neho vysmievať. Trebárs aj že ak si veľmi citlivý na každú malú vec vyhľadaj lekára, psychologa, psychiatra.

dagmarovita
17. nov 2023

@stanielka17 takze za to ze je pripad pre psychiatra sa mu budete vysmievat to je teda chovanie hodne ..vies koho.

miadi
17. nov 2023

@lilpeep hnusni ludia ? Vytieklo mu nieco z nosa a je o tom roman . Ak je hypochondriac alebo sa ozaj obava tak treba vyhladat odbornu pomoc . Od toho su zdravotnici nie na internet vypisovat o kazdej tekutine co z neho vysla. Netreba to tak tragicky prezivat. A ako mu pomoct ? Uz to z neho vyslo. Big deal.

saxana000
17. nov 2023

Bol.to pravdepodobme sekret z prinosovych dutin..mne sa to stava niekedy v lete ked sme na kupku a ponaram sa ze az po par dnoch mi vytecie z ucha voda..a vzdy ma to prekvapi.