icon

Čo to má moja 79 ročná mamka na nohe?

21. dec 2020

Dobrý deň. Môžete mi niekto poradiť? Čo sa objavilo mojej mamke na nohe? Ma 79 rokov. Ma to týždeň. Svrbí to.

Čo to má moja 79 ročná mamka na nohe?
prasiatko30
21. dec 2020

Skusila si cievneho mudr - moze mat aj zapal zil. Nema nahodou krcove zily?

autor
21. dec 2020

@prasiatko30 Dakujem, ma problémy s krcovymi zilami. Zajtra teda budeme riešiť.

zuzik307
21. dec 2020

alebo erysipelas, lieci sa ATB

princeznasevera
21. dec 2020

Skuste sudocrem zo striebrom neublizi ak jej to nepomoze

mima1
21. dec 2020

Niesom dr no moj otec mal nieco velmi podobne. Neliecil a trvalo to 2roky skoro. Prestal chodit zhorsilo sa to uplne brutalne az prisiel o nohu. Zapalene zily upchata cieva ktora sa uz nedala “spojazdnit” nemusi to byt jej pripad samozrejme no isla by som s nou k dr

petulka2021
21. dec 2020

@zuzik307 to ruža nebude , tá ma jazykovité výbežky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
majamat
21. dec 2020

ja by som tiez typovala zily, pri zlom prekrveni noh moze mat rozne kozne problemy.
trosku mi to pripomina aj ekzem, ale ekzematicke zmeny na pokozke mozu byt nasledok, a teda mozu mat rozne priciny.

majamat
21. dec 2020

Ibalgin nie,a ni ine antireumaticke maste. tie su urcene na zacelenu neporusenu pokozku, snad vidim dobre, ze je tam aj vysyp - nejake tie chrasticky.

kubkovamama
21. dec 2020

Zrazeninka a zápal povrchových žíl, metličky, pokožka seniora je potom veľmi citlivá,chrastavie.

ema83
21. dec 2020

numularny ekzem.ja to mam presne taketo iste,ked sa mi spravi lozisko a rozskrabem si ho.

denisa098
21. dec 2020

V žiadnom prípade si to nesmie škriabať ani kúsoček,môže sa jej z toho urobiť otvorená rana ktorá sa nebude hojiť, a určite choďte k doktorovi.

denisa098
21. dec 2020

@denisa098 a hej je to zo žíl