icon

Corona vírus - SMS z ministerstva zdravotníctva.

merkelica
7. mar 2020

Ahojte, aj vam robi paniku ministerstvo zdravotnictva SMS-kami? :D Mne uz poslali 2 sms a informuju ma ako sa mam spravat v suvislosti s corona virusom :D

Strana
z2
dajana555
7. mar 2020

@merkelica prečo debilne,úplne normálne ak myslíte toto:Dôležité!V súvislosti s koronavírusom upozorňujeme,aby ste pri podozrení kontaktovali lekára len telefonicky.K dispozícii sú infolinky a číslo 0800221234

23121974
7. mar 2020

@marci77 V mojej nebolo žiadne číslo 😀

23121974
7. mar 2020

@evalin88 jasne,že stačí zavolať k lekárovi,lenže z lekárne ten liek nedojde sám od seba k tebe domov.A tiež tam môžeš hocičo chytiť,keď je tam rada až do aleluja a čakáš v rade...

metuzalem
7. mar 2020
sebastianmichal
7. mar 2020

mne ziadne sms neprisli urcite by som ich prijala ale aj ine opatrenia najmena hraniciach letiskach vlakoch a autobusoch

radlinka
7. mar 2020

Ignorujem to, nezaujima ma to, som dostatocne informovana, teraz som letela cez Europu, ziadna panika, ziadne trapne ruska na ustach, hlavne svetove letisko v pohode. Paniku robia len media, za ktore by ich mali sankciovat. Vsetko v pohode, par pripradov ako pri chripke alebo inej nemoci. Koniec hlasenia :D

radlinka
7. mar 2020

@metuzalem tak k lekarovi clovek nemoze a do lekarne uz moze ? trapne, v lekarni cakaju viaceri pacienti na lieky ako sedia u doktora... no to je tiez myslenie. Kto mi tie lieky vyzdvihne a prinesie domov, ci mi ich necha pred dverami a zaplatim online ? fakt sa teda nasli.

mima1
7. mar 2020

Posielaju dve sms znama mi to posiela vcera mne dnes poobede prisli tieto

moonlight1210
7. mar 2020

@merkelica aku paniku? Normalne informacie.
Vezmi ich na vedomie. Viac sa po tebe nechce.

bluka2
7. mar 2020

Tak u mojich rodicov to sposobilo trochu paniku, no co uz

modrykoniicek
7. mar 2020

@marci77 Človek môže byť bežne chorý a chorobu len prenáša lebo jeho imunitný systém je silný.Bežne bola nakazená celá rodina s teplotou a ja som si len 2 krát kýchla, deň ma hrdlo bolelo a potom mi už nič nebolo.

Bežná vec, že človek chorobu len prenáša.

marci77
7. mar 2020

@modrykoniicek no teeeda, to som nevedela, ze to takto funguje aj pri virusoch
uvidime, aky to bude mat priebeh na Slovensku, lebo viete, co som chcela povedat, ze napriklad nejaky kolega, ktory vobec nevyzera ze by bol chory to roznesie medzi kolegov napr. v praci, vo vlaku, atd....

Strana
z2