Covid-19 a moja psychika
Dievčatá, určite niektoré viete že mám Covid som pozitívna a tehotná. 3 dní mi bolo že brutál zle, vďaka Bohu je mi už oveľa lepšie, len mám pocit že moja psychika je rozhádzaná. Proste zdá sa mi že nemôžem dýchať odmeram satiraciu 99 percent aj pulz už je ok, minule som tu o Tom mala tému že bol veľmi vysoký, tak vyzerá to tak že pri teplote sa mi dvihol. Keď teplota odznela klesol. Ide o to že aj teraz s on hore a trasiem sa ...od stresu sto percent, lebo zima mi není nechápem to veď už mi je lepšie dýcham pekne aj s nosom občas sa upcha ešte dám do morskú vodu a stále mám pocit že niečo není ok. Som veriaca a veľmi ťa trápi mám pocit že takto prejavuje m Bohu ako keby nedôveru.....nechápem samu seba mala by som byť rada že už mi nič neni, aj som ale čo to znamená? Prejde to? Som už zúfalá dievčatá.
Najhorsie co je pre dieta je stres. Najdi si cinnost, ktora ta ukludni, bude ta bavit. Lahni si, pusti si svoje oblubene pesnicky, ktore ta vzdy roztancovali, alebo citaj nejaku knihu. Ludia su vystraseni z covidu, ze zomru, a neviem co... ale sami si to privolavaju takymito myslienkami. Zahlad je kludna, cista a pozitivne naladena hlava.
Oveľa horsie je dostať v tehotenstve herpes ako covid. Stresovala by si sa toľko pri herpese? Ja len pre porovnanie, že je to ozaj len v hlave
Určite ber Magnézium a dávaj si medovkovy čaj. Neni to sranda. Sestra cíti na sebe následky na psychike po korone takmer rok., Rovnako strata chuti a čuchu . Teda nemyslím si že.tie problémy sú vsugerovane. Pravidelné ber vitamíny a relaxuj koľko to len dá.
@anonym0001
@lienka.7
@kormino
@trojnasobnamama Dievčatá ja už som hotová. Pred chvíľkou som sa zas tak vystresovala že som skoro odpadla. Vzala som dva magnézia naraz taký stres až som ich hodila do tej poličky. Akože ja sa u nechápem chvíľku som ok chvíľku hotová. Nemam ani čuch ani chuť. Viem mohla som dopadnúť aj horšie a vďaka Bohu že už mi je lepsie...hoci ešte večer a ráno hlavne mám.zimnice..dam si Paralen vypotim sa o hotovo . Len proste cítim strašný stres....veľa sa modlim...verím že to pomôže🙏❤️❤️❤️ Ďakujem Vám za reakcie , som rada že mi píšete vždya.to veľmi povzbudi
@vanda323 Och tak by som ti pomohla ak by som mohla.Ja som mala problemove tehu a potom stres a mala sa narodila predčasne,neviem ci koli stresu ,alebo koli čomu no ma doteraz nasledky.Byvas v dome,alebo byte?Ak mate zahradu bud vela na dvore pomaha ti na psychyku a planuj mu izbičku rob cokolvek len odkloň myslienky.
@kkovacovak to máš len zo stresu a z toho že človek pozerá veľa médií kde zastrašujú. A to hovorím o tom ako zaočkovana a čo som prekonala covid. U nás to chytila celá rodina a to som kvôli tomu nenastúpila do práce a nedala.malu do škôlky aby sme to nechytili a hľa muž pracujúci v silových zložkách to priniesol domov. Mala to chvalabohu znášala super ,ja bez príznakov no pozitívna ,muž úplne death ,môj otec má dodnes následky. Pravdupovediac ,nemala som čas pri malej ani pomyslieť na to že mám nejaký covid,starala som sa o muža,o malú,nakupovala som rodičom,lebo keď sme poprosili susedov ,tak nikto nebol ochotný ,lebo nikto s nami nechcel mať nič spoločné. No hold. Jesť sme museli ,tak ja som chodila nakupovať ,malú som bravala von. Psychika spavi veľa,aj muž stresoval,hlavne môj otec úplne sa nechal psychicky odpáliť a pritom najdôležitejšie je si to nastaviť v hlave a myslieť pozitívne. Takže si oddychni,vypustí z hlavy že máš nejaký covid a ber to pozitívne. Prejde to ver mi.
@eeffka Ahoj, áno bola som nakoniec pozit. No čo už narobím. Musím sa ukľudniť. Lebo už dnes som došla na to že to asi veľmi preháňam. Tak som sa vystresovala že som mala pulz 200 potom pomaličky zisiiel dole ...vždy meriame saturaciu ta je ok tlak ok...a stále sa kontrolujem ach🙆🙆🙆🙆 Už nemôžem takto
@1gabriela13 Ahoj, no áno chápem ta aj môj muž chodí na nákup tesne pred záverečnou aby nebolo veľa ľudí...nemá nám tiež ist kto nakúpiť tak musi. Psychika je veľká Pani teda .....musím sa ukľudniť lebo už mi je do plaču Naozaj, ďakujem za povzbudenie ❤️
@trojnasobnamama Ahoj, bývam v bytovke ale v takej menšej len 3 poschodovej dedinskej a vzadu máme súkromnú záhradu...len susedov nemám najlepších neviem či by im nevadilo že vôbec prechádzam cez spoločnú chodbu ...vieš ...sú už starší tak ani ja ich nechcem ohroziť, veľa ľudí sa nakazilo práve v spoločných priestoroch, ďakujem ti za povzbudenie

@vanda323 uvra si chmelovy čaj alebo skús čaj z levandule mňa čaj z levandule pekne upokojí ale nenesmie sa piť veľa.. Každý deň 1 krát max týždeň.