Cysta na vaječníku a laparoskopia
Ahojte,
pred necelým rokom mi našli cystu na vaječníku, stále rástla a rástla, tak mi včera doktorka povedala že mi ju laparoskopicky odstránia. Boli ste niektorá na takom zákroku? Môžete mi prosím povedať ako to prebiehalo, ako ste sa cítili a či ste mali nejaké komplikácie? Ďakujem 🙂
Ahojte zienky, tiež ma čaká tento zákrok. Viete prosím odporučiť kde si to dať urobiť. Keď máte dobrú skúsenosť. Ďakujem
Ahojte. Prosim Vas, neviete mi povedat, kolko po operacii nebudem moct cvicit brucho alebo take tazke cviky s cca 20kg zatazou? Nema niektora skúsenosti?
@ingrid16 mňa čaká laparoskopia ,mám 8,5cm cystu na vaječníku,chcem sa ťa opýtať,či si mala vývody močový a z brucha
@janaberkova mala som aj z brucha aj močový
@ingrid16 Ďakujem,bolelo to veľmi keď ich vyberali ?A ešte taká možno blbá otázka,potrebovala si vložky po operácii ?
@janaberkova bolo to len pár nepríjemných sekúnd. A áno, vložky si zober, aspoň ja som ich potrebovala.
Ja som bola už 2x(dúfam že aj posledný). Druhý deň po operácii som šla domov,nie je to nič strašné až kým nevytahuju tú hadičku,ale to je chvíľka a dá sa to prežiť.. 😉😒
@kylie1983 ahoj a kde ta operovali???
@macka111 a kde vás operovali??
@veronica30 Ahoj, v Košiciach v saci Mudr. Dosedla.
Ahojte, staršia komunikácia, ale mala by som ísť na operáciu cysty na vaječníku, viete mi poradiť nejakú dobrú nemocnicu z podobnej skúsenosti? Západný kraj.. Ďakujem
@lucia2907 Dobrý večer chcem sa vás niečo spýtať teraz 16.decembra mám ísť na príjem na Laparoskopicky ma majú operovať 17 .decembra a chcem vedieť čo ma čaká mám cystu zvodnu na vaječníku mne lekárka nehovorila nič také že len akurát budem mať 3 dierky cez pupok aj na bruchu tak ak máte takú skúsenosť napíšte mi buďte láskavý chcem vedieť či budú mi dávať aj ten vývod či na zobúdza na sale či už na izbe pred operačné vyšetrenia keď prídem na príjem čo mi spravia ďakujem
Dobrý deň ,ja som mala cystu na vaječníku 8,5cm,operovali ma laparoskopicky na 3 dierky a vybrali mi len obidva vaječníky, maternicu nechali ,vývod som nemala žiadny, prebúdzala som sa ako ma priviezli na izbu a na druhý deň som išla domov. Predoperačné vyšetrenia som si robila pred hospitalizáciou, ráno som prišla ,ešte sa lekárka povypytovala na zdravotný stav a okolo obeda ma operovali

Ahojte baby. Kolko vam trvalo kym ste boli fit po laparke? A kolko ste po tom asi krvacali? Mne pred 4dnami vyberali cystu ze je ok ked krvacam ze mam menstruaciu. Ale krvacam iba obcas nie ako pri menstruacii. 😊 len sa bojim ci je vsetko ok. Bolesti nemam iba ked sa natahujem.