icon

Dá sa "zničiť" myóm na maternici inak ako operačne?

kendra
19. júl 2011

Myslím tým alternatívnu medicínu, alebo fytoterapiu, a i. ktorá dokáže zničiť myóm. Nechce sa mi ísť pod nôž... 😒

zlatican
11. jan 2023

@sofhia Ahoj. Chcem ti napísať ešte o jednom kvalitnom doplnku, ktorý som našla, neviem, či ho poznáš, volá sa Fibrovera. Vyrába ho renomovaný inštitút Arthur Andrew Medical na základe dôkladných a overených výskumov. Vyzerá byť kvalitný. Obsahuje množstvo látok potrebných pre rozloženie fibrínu, čo je zložka, ktorá sa nachádza v myóme. Na jej rozloženie sú potrebné enzýmy s fibrolytickou aktivitou a to nattokináza a serrapeptáza. Tieto enzýmy Fibrovera obsahuje. Sú tam potom ďalšie ako bromelaín, papaín a proteáza, ktoré škodlivé metabolity z tela odvádzajú von. A potom sú tam ďalšie zložky na hormonálnu úpravu, ktoré podporujú metabolizmus estrogénu ako B6, P5P, kyselina linolenová a DHEA. Obsahuje aj dôležité látky pre podporu maternice, vápnik, horčík, ženské tonikum Dong Quai a iné. Prečítaj si o tom na stránke Arthur Andrew Medical, Fibrovera. Dá sa to objednať napríklad cez Bio zdravie.sk. Čo si o tom myslíš?

zlatican
Autor odpoveď zmazal
sofhia
12. jan 2023

@zlatican dakujem, vyzera vyborne. ides do toho? ja uz toho tolko beriem, ze chcem zistit, ci to bude mat nejake vysledky, o cca 2 mes. chcem ist na kontrolu.

sofhia
12. jan 2023

@zlatican ok tak som nasla ,ze 1 to akoze odporuca, 2 ze sa jej zmensilo brucho, a tretej to nepomohlo zmensit myom/ cystu..nasla si nieco lepsie? toto je z amazonu https://www.amazon.com/Arthur-Andrew-Medical-Fi...

zlatican
Autor odpoveď zmazal
nikolet29
15. jan 2023

@julka82 prosím aký zelený jačmeň a ajurvedsky čaj ste mali?

julka82
15. jan 2023

@nikolet29 caj uz vobec nepamatam a zeleny jacmen green ways

sofhia
15. jan 2023

@zlatican su tam aj fajn veci, ale hodnovernost clanku mi pride pofiderna, ako cela ta webstranka,niektore clanky su nasurovo prelozene cez google translator, ci nejaky prekladac... pride mi to ako reklama na dotycne vyrobky.

sofhia
16. jan 2023

Ahojte zeny, zaujima ma, ci si niekto z vas daval robit hormonalny rozbor. Pomohlo vam to v niecom? ako to prebiehalo? je treba do toho zangazovat gynekologa? treba to robit viackrat za cyklus? predsa len v ramci cyklu hormony kolisu. Dakujem predom za viac info.

lucinkaboz
12. mar 2023

Ja som si ich dala vybrať, nezvacsovali sa mi, ale boli 3 a už ma nebavilo investovať do rôznych drahých prípravkov, wobenzym super, ale ...nezmizli, ďakujem jedinému.... MUDr.Bielikovi v Martine, vybral intramuralny v stene, ostatní lekári a nemocnice chceli by brat maternicu.Vraj inak to nejde....nedajte si brať maternicu.

sofhia
12. mar 2023

@lucinkaboz Luci prosim mozes mi napisat viac, aj ja uz zvazujem operaciu, lebo niekolko rokov terapii, vyziv. doplnkov, obmedzovani sa... uz som do toho investovala vela casu a energie. Platila si mu extra? berie hociake pacientky? ako to prebieha celkovo taka operacia? DAKUJEM Ti krasne, velmi mi pomozes, uz zacinam byt zufala, lebo som toho vyskusala vela...

nikolet29
12. mar 2023

@lucinkaboz akej veľkosti ste mali myomy? Pri užívaní wobenzimu sa ani troška nezmenšili?

lucinkaboz
12. mar 2023

@nikolet29 užívanie wobenzymu , indonal Forte vyššie dávky, lanový sliz, rybí olej na imunitu, himalajske čaje a iné bylinkové čaje... Mala som 3 cm, 4 CM v prednej stene vedľa seba , a jeden 5 CM v zadnej stene, na prednej stene bolelo trhalo...za rok nenarástli , mám ešte mini drobné tie nechali , nedaju sa za rok nenarastli, ale už by nezmizli, mám ich dlho aj 5 rokov boli menšie...

nikolet29
12. mar 2023

@lucinkaboz a nezmenšili sa ani troška?

lucinkaboz
12. mar 2023

@sofhia ahoj, berie hociaké pacientky,nič sa neplatí extra, Martinská Univerzitná,taký prístup , som nikdy nevidela, perfektný ľudský človek. Najprv som mu písala email, objednal má asi až po 2 mesiacoch , vyšetrenie tam na ambulancii a za 2 mesiace operácia,dnes som 4 deň po operácii , dokonca menzes som dostala úplne bez bolesti, ....zostavenie super bez veľkých bolesti, v ten deň po operácii som večer jedla a trochu chodila. V inej fakultnej v TN mi zabudli vybrať pri operácii cysty myomy...a moja doktorka že vybrat maternicu! čo som videla pani ktoré tam boli cez 60 ani im nevyberali maternicu ale zachraňovali plastikou.Maternica je zasivana , má sa zhojit poriadne do 6 mesiacov .Neľutujem , u mňa sa to už nedalo , myomy by nezmizli

lucinkaboz
12. mar 2023

A ešte k mojej doktorke , povedala , že to mi nikto určite nikto neurobi, ze sa to nedá....a pán doktor, všetko sa dá keď sa chce.Mala som ich viac. A ak by rástli už by to bolo horšie, preto som išla si myslím v najlepšom čase.

sofhia
12. mar 2023

@lucinkaboz Dakujem Ti velmi pekne. a chcem sa spytat, myslis ze sa da s tymto MUd. len porozpravat cez telefon? ci takto cez mail, hej?
mam dost velky myom, a moj lekar uz automaticky vybratie maternice, kedze mam 43 rokov... nemam nejake problemy okrem casteho mocenia. uz som finacne aj psychicky unavena s nahanania rieseni, psychosomatiky.atd... ved vies o com hovorim. Preto to zvazujem. A ta operacia ja ambulantna? ci pustia ta domov? proism ako to prebieha?
To je to , moj Mudr. je svojim sposobom kapacita tu a na okoli, ked som bola u alternativnej lekarky - nie alternativnej, kedze taku gynekologicku som nenasla, len som si chcela potvrdit diagnozu, tka mi tiez dokonca povedala vacsiu blbost, a poslala ma za tym mojim, ze on mi to spravi v mieste mojho bydliska...prosim mozes aj napisat ake velke si mala tie myomy?

sofhia
12. mar 2023

@lucinkaboz aha, uz vidim tie velkosti, dakujem, nemusis pisat, ja mam iny druh, ale napisem mu.

lucinkaboz
Autor odpoveď zmazal
sofhia
12. mar 2023

@lucinkaboz, tak mu aj napisem, aj vyskusam zavolat. ale ak by si vedela o tom pristroji, kludne napis, budem ti vdacna. dakujem Ti krasne za detailny opis, 14 cm ma. rastol mi z 3 cm, 3 roky som to neriesila, kym nenarastol za ten cas na 7cm... a odvtedy vsetko mozno. isty cas bol zastaveny, ked som si drzala stravu, potom som riesila emocne jedenie a jedla som aj mliecne veci, tak za 1.5 roka narastol z cca 9/10 cm na 14 cm. teraz som mala 2 mesiace prisnu dietu bez cukru, lepku, mlieka, a nepomohlo to...neviem uplne som zmenila zivot, zivotny styl, pracujem so sebou, atd...

sofhia
12. mar 2023

@lucinkaboz a prosim Ta kolko casu si potom na PN?

nikolet29
2. máj 2023

@lucula73 dobrý deň, aký prosím presne užívala indol?

gondulka1
Autor odpoveď zmazal
gondulka1
11. aug 2023

@dorema vylúčiť mliečne výrobky z kravského mlieka ? Kozie mliecne môžem ?

jankatinka
5. nov 2023

@zlatican aké s tym mate skusenosti? 9.1.mam ist na operáciu

gondulka1
5. nov 2023

@jankatinka ja som operáciu odvolala , začal sa mi zmenšovať od kedy dávam ricínový olej obklady na brucho , na zadnej stene 6x7 cm na prednej stene 1,7 cm , dátum vyšetrenia 29.9.2023. Potom som začala ricínový olej na brucho a dátum 25. októbra 2023 velkost 5,4 cm a ten druhy 1.1 cm.
Keď chcete vedieť viac , mozme si napísať aj alebo zavolať . Dlho som hladala liečbu a toto mi pomohlo, mojej známej sa myom úplne stratil od Ricínového oleja ktorý používala 5 mesiacov. Myom mal 5 cm za 5 mesiacov úplne zmizol . Treba si robiť obklady , ideálne na bavlnenú bielu plienku dať ricínový olej a to si priložíte na pod bruško na celú noc. Pocas menzesu sa nesmie dávať .

jankatinka
5. nov 2023

@gondulka1 môžme si zavolať? 0915806945

jankatinka
5. nov 2023

@gondulka1 teplý olej? Rada vam zavolam
Tiež ma čaká operacia