Dávate sa očkovať 3. dávkou proti Covidu-19?
Ahoj nechcem tu vyvolávať vášne chcela by som len názor, dávate sa očkovať treťou dávkou proti covidu? Viem že každý robí to najlepšie čo je v jeho zaujme chcela by som len vedieť či to funguje/ma zmysel. Alebo budeme potom mať 4.,5.,… ďalšie očkovanie. Budem rada aj za nejaký relevantný odborný názor. ďakujem
Že. Niesom odbornik
Už tu koluje téma na túto otázku takže si pohladaj a prečítaj .Ako vždy budeš mať ani ,nie ,neviem.Moji rodičia sa rozhodli ,že nie suseda oproti nie. V robote zákazníci už nie a pár ich zahladili že už kašľu aj na chrípku
Covid vakcina do buducna bude ako vakcina na chripku !!!!!!! Skor sa budu ludia davat preockovat...ale pochybujem,ze by to stalo ,ze 3,4 atd
Dam sa, v aktuálnější situacii to beriem ako najlepsiu možnost, covid mi už vzal blízkou osobu a verim tomu ze keby to ockovanie mala tak je tu este s nami
Ano, uz som zaockovana aj cela moja rodina
Ano, dam sa, aj na chripku sa preockovava kazdy rok (ja nie). A kludne aj 4. aj 5. pokym sa z covidu nestane bezne ochorenie, budem sa ockovat.
Tak ako každý rok sa ockujem proti chrípke , sa.dam v pohode zaočkovať aj 3x na covid
Nie
A koľko dávok ste ochotne si dávať? To by napríklad mna zaujimalo 🙂
Dali sme si s muzom tretiu davku uz v auguste.
Žiaden odborník vám v tejto situácii nevie presne povedať, koľko ´dávok´ očkovaní ešte bude potrebné podstúpiť, pretože nikto s určitosťou nevie, ako presne sa tento vírus bude správať v budúcnosti. Stále sa mení... a aj preto sú nevyhnutnosťou ďalšie vakcíny, ktoré nanovo prebudia imunitný systém, ktorý po 1. či 2. dávke očkovania odchádza do ´spiaceho módu´. Každopádne, na internete nájdete neskutočné množstvo vedeckých článkov, ktoré vysvetľujú, ako vakcína funguje a že po pár dňoch sa v tele rozpadne. Jej úlohou je len ´upozorniť´ imunitný systém na hrozbu a pripraviť ho na ňu.
ÁNO, dám sa očkovať aj 3. dávkou, keď sa táto pliaga povlečie s nami ďalších pár rokov, dám sa očkovať aj ďalšími dávkami.
Ja mam dve za sebou. Môj muž tri. Chcem si dať spraviť test na protilátky. Ale áno, dám tretiu ak bude treba
@marsmykkok problem je, ze v rakusku napr prave skratili platnost ockovania z 12 mesiacov na 9 :/
@scorpionflower1 to je cudne. Manzel ma 36r,zdravotník v nemocke, vcera mu prisla pozvanka na 3 davku. Prvu mal 5.1.,druhu vo februari
@luci310 mne je napr jedno, kolko tych davok bude. Moja babka sa dava ockovat na chripku poslednych 20 rokov. Kto to rata? Ani ja to nebudem ratat. Je to sucadt zdravotnej starostlivosti. Rovnako neviem, kolko inych vakcin za zivot mam, kolko x som bola u zubara.... Je mi to uplne jedno
Áno
Ďakujem za názory
No ja ne iem baby, som očkovaná, druhá dávka v júli. Potom v auguste som mala covid a teraz zas...este horšie to znasam, ako keď som mala, bez očkovania. Takže moc tomu očkovaniu neverím už. Si myslim, že sa stále bude ne musieť dat očkovať.
Ja s manzelom pojdeme aj na 3 davku
Dám sa zaočkovat aj treťou dávkou. Zatiaľ sme covid nemali doma,sme očkovaní,ale naďalej sa chránime.
@evkamotka sestra učiteľka, v nedeľu si dala žiadosť o 3. Dávku a v stredu bola
@snezienkaaa82 fúha, to už máš tretíkrát?

Nie.