Depilácia intímnych partií
Dievcence,podstupujete depilaciu intimnych partii? V kozmetickom salone?
@tina_telekova V BB to robia v salóne Aise na Dolnej. Pani Blanka Krušpánová. Daj do googlu, nájde ti to. Ja tam chodím na iné ale kamoška chodila na brazilku.
Kokos ani som si nevšimla jak som sa preklepla 😁 ano cukrova pasta je podobna ako vosk ale mne po vosku ostaval na nohach a ta pasta velmi malo co. Najlepsie ju zohriat vo vodnom kupeli.
No tak uz som objednana na 11.11. potom vam napisem, ako a ci som to prezila 🙂
Nedá mi nepodeliť sa s osobnou skúsenosťou. Skúšala som viacero metód (asi všetky okrem lasera) a u mňa suverénne víťazí depilácia cukrovou pastou. Bolí zo všetkého najmenej, ak to často opakujete, dá sa povedať, že to ani necítite, keďže chĺpky sú oslabené. Vydrží mi to hladké a bez zarastených chĺpkov a alergickej reakcie cca 3 týždne. Dá sa to ešte aj potom, ale ja už som zvyknutá po troch týždňoch znova depilovať... Dávam si aj "brazilku" a je to skvelé! Je však pravdou, že je aktuálne málo salónov, ktoré by toto robili... čo je veľká škoda. Začínala som cukrovou pastou z DM sama doma. Bolo to fajn, ale ak vám to má kto urobiť, je to oveľa lepšie. 😉 Teda som chcela povedať, že kto sa ešte nerozhodol, tak len vrelo odporúčam. 😉
ja chodim na brazilsku depilaciu do salonu je to lepsie ako ziletka 🙂
Ahojte no ja som bola dnes 1. Krat a poviem ze to bolelo... no da sa to vydrzat ... A som fialova ..😕 ... Klasicky vosk a s obruskami ...
ahojte, žienky, viete poradiť aj nejaký salón v Nitre kde robia brazílsku depiláciu? ďakujem pekne za odpoveď 🙂
@veronika0510 neviem aká je brazílska ale mám kontakt na kočku čo robí trvalú depiláciu laserom (50€) bikiny ale super
dakujem Ti @adrianka22 🙂 brazílska depilácia je kompletná depilácia intímnych partií nie len zóny bikín ..
@veronika0510 ona spraví aj kompletku len tým laserom to asi dosť bude bolieť
Cukrovu pastu si mozete vyrobit aj samy
najprv by som to asi radšej skúsila v salóne 🙂
Poznáte niekto nejaký salón v KE kde robia brazílsku depiláciu voskom? Ďakujem 😊
@katuska5909 aká je tá cukrová pasta v dm
@jajka01988 Nebola zlá, ale nedá sa porovnať s profi pastou. Ja si ju objednávam. Je to maďarský výrobca a je fakt super. Objednávam Soft verziu, nakoľko ide o depi intímnych partií, tak je to oveľa šetrnejšie a menej bolestivé. V zahraničí to dokonca depilujú bavlnenými pásmi (normálna bavlna) a je to oveľa lepšie. Ja som si kúpila 100% bavlnu a tiež to riešim tak. Naozaj to je menej bolestivé... Ak by ste chceli značku, napíšem do súkromnej správy. 😉
@katuska5909 áno poprosím znacku
@jajka01988 a to sa nato dáva bavlna ci ako
@katuska5909 Dobrý, prosím vedeli by ste mi do správy napísať značku pasty ktorú používate na depiláciu a kde ju objednávate? Ďakujem Vám.
@katuska5909 poprosím
@katuska5909 dobrý deň,mohli by ste mi napísať tu značku? Ďakujem krasne
Ja som roky používala žiletku. Zabralo mi to hodinu času, dokonale to nebolo nikdy, na dotyk určite nie. A za dva dni strnisko pichlave. Teraz som po brazilke, druhykrat. Veľká spokojnosť, odporúčam. Prvýkrát bolesť, ale po depilácii na moje počudovanie úplne hladká pokožka absolútne bez začervenania. Druhýkrát to na pár miestach už iba zabolelo. Aj keď to postupne vyrastá, nie veľa, chplky sú oveľa jemnejšie. Fakt odporúčam.
@katuska5909 ahoj, prosim Ta, hod mi info do spravy, budem velmi velmi vdacna. Diky moc 😊

Cukrova pasta sa da kupit v dm drogerii. Roky ju pouzivam a po debilacii sipkovy olejcek od weledy...ttiez dmko. A ziadne zarastene chlpky ani pupinky. Ale najlepsie depilovat vecer a v noci nechat bez gatiek aby to malo cas sa skludnit. Boliet to trosku boli ale da sa zniest