icon

Dilema - očkovanie

28. dec 2021

Viem že je tu x diskusii o očkovani ale chcela som sa spýtať ty čo ste mladý zdravý dali ste sa očkovat? Mali ste nejaké nežiaduce reakcie?

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
ndrag
28. dec 2021

Mam 3 davky, mlada, zdrava, pri sporte sem tam vytacam ❤ do nebeskych pulzov. Zijem, ziadne nasledky okrem klasickej imunitnej odpovede hned po. A do teraz neviem kde mam reklamovat, ze som na jesen neumrela ako tu poniektore ludry vestili 😂 👍

elizabet173
28. dec 2021

@heln výpovednú hodnotu by to malo, keby ten človek bol krátko pred očkovaním na preventívke, kde by mal tlak v poriadku, potom na očkovaní a následne by mal problémy s tlakom.

nenne27
28. dec 2021

Chod k svojmu obvodnemu lekarovi, ktory pozna tvoj zdravotny stav a porad sa s nim

sasa1310
28. dec 2021

po covide sú ešte horšie následky.

sasa1310
28. dec 2021

@ndrag už to umieranie predĺžili po 2 rokov 😀

sella38
28. dec 2021

@sasa1310 nemusia byt. Presne tak ako niekto nema ziadnu reakciu na vakcinu.

miadi
28. dec 2021

Ja sa citim mlada zdrava 2x ocko bez nasledkou len ma bolel sval v mieste vpichu par hodin. Treti x sa asi budem musiet dat Pred letom -kedze chcem ist na prazdniny na Svk a dovtedy to budu vyzadovat .,

elizabet173
28. dec 2021

@sasa1310 fakt? Predĺžili to na dva roky? Nezachytila som, ja mám už takmer rok od prvej dávky, tak aby som už trvanlivé mlieko nekupovala zbytočne 😂

marseillefan
28. dec 2021

Dnes tretia dávka... prvé dve boli bezproblémové a pomohli k bezproblémovému priebehu COVIDu, ktorý som schytal. Ľudia sa boja nežiadúcich účinkov vakcín ako čert kríža, ale tie sú nič oproti COVIDu. Mám kamaráta (neočkovaný), mladý zdravý 47-ročný chlap, ktorý skončil na pľúcnej ventilácii. Už je chvalabohu doma, ale na maródke bude ešte minimálne mesiac. Na pľúcach bordel po covide (robili mu teraz rontgen) a nevie dobre hýbať prstom.

sasa1310
28. dec 2021

@marseillefan a ešte čerešnička na torte, tie lieky, ktorými ho liečili v nemocnici. Tam je koľko nežiadúcich účinkov

dori2
28. dec 2021

@sasa1310 tie lieky mu zacjranili zivot. tak ako mojmu muzovi. tazko vysvetlovat tomu kto nezazil

sasa1310
28. dec 2021

@dori2 zachránili. Vakcína by ho zachránila pred ventiláciou, pred poškodením pľúc a pred braním tých liekov

dominidi
28. dec 2021

Iba 1-dnova bolest ruky

1stella1
28. dec 2021

@zuzanockamt prosim ta, preco pises, ze po ockovani to uz nie je, co byvalo? Dakujem za odpoved.

dori2
28. dec 2021

@sasa1310 moj muz ockovany je. nakazil sa v dtuhej vlne ked sa este neockovalo. takze vtedy ho zachranili lieky. teraz ho chrani ockovanie

mamula20
Odpoveď bola odstránená
somtunovaa
28. dec 2021

Ja som mladá, zdravá, zatiaľ neprekonaná a nedala som sa očkovať.

sasa1310
28. dec 2021

@dori2 veď áno. Neočkovaných nechráni teraz nič

mamula20
Odpoveď bola odstránená
dadis
28. dec 2021

@mamula20 Jasneeeeeee 😀

dori2
28. dec 2021

@sasa1310 presne tak.

janinah
28. dec 2021

@mamula20 tak už len si želať.aby si nebola pokusom pre covid ...ten sa pýtať nebude.ci si ho dáš a či nie

sasa1310
28. dec 2021

@mamula20 a to ti kto nalial do hlavičky?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
weronika171717
28. dec 2021

Nedala som sa a ani sa nedám, aj keby to dali povinné. Ten jed nech si pichnu ti co ľudí klamú. 🤮🤮🤮

mamula20
Odpoveď bola odstránená
dadis
28. dec 2021

@mamula20 Nevymyslaj. Sestry volaju do prace, lebo ich je nedostatok. Odisli pre zle podmienky, A nie ze pomreli po vakcine 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
basska_b
28. dec 2021

Ja som sa nedala a nedám, práve v rodine máme viacero vážnych nežiaducich účinkov, medzi iným aj tlak 170/140 u 45ročného. Z môjho 60ročného uja je troska. Keď budem mať nežiaduce účinky, lekári pokrčia plecami, povedia, že to nesúvisí - nikto za to nenesie zodpovednosť. Covid sme mali pred rokom a kľudne ešte si ho zopakujem.

mamula20
Odpoveď bola odstránená